Eladó új építésű lakás Budapest XIV. kerület, Puskás Aréna (37363322) - megveszLAK.hu
 • Eladó új építésű lakás Budapest XIV. kerület, Puskás Aréna

 • Térkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
hirdetés fotóhirdetés indexkép
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
70 477 000 Ft
A közelben lévő érdekességek (pl.: boltok, éttermek, gyógyszertárak, iskolák, tömegközlekedés) megjelenítéséhez nagyítani kell a térképet

Ingatlan adatai

 • Hirdető:Cég
 • Élő videón megtekinthető:Nem
 • Eladó vagy kiadó:Eladó ingatlan
 • Csere is:Nem
 • Kategória:Lakás
 • Alkategória:Egyéb
 • Település:Budapest XIV. kerület
 • Alapterület:64 m2
 • Szobaszám:1 + 2 fél
 • Állapot:Új építésű
 • Hány szintes az ingatlan:5 szintes
 • Hányadik emeleti:3
 • Erkély:Van
 • Lift:Van
 • Parkolási lehetőség:Garázsban
 • Fűtés:Házközponti egyedi mérővel
 • Bútorozottság:nincs megadva
 • Fényviszony:nincs megadva
 • Tájolás:nincs megadva
 • Internet:nincs megadva
 • Klíma:nincs megadva
 • Akadálymentesített:nincs megadva
 • Energiatanúsítvány:nincs megadva
 • Villany:nincs megadva
 • Víz:nincs megadva
 • Gáz:nincs megadva
 • Csatorna:nincs megadva
 • Elérhetőség
 • Üzenetküldés
Fekete Júlia
Fekete Júlia
+36-(20)-520-2814
Hirdető minősítése
minősítés 3
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Ingatlan hirdetés leírása

A Társasház 14. kerület csendes zöldövezeti részén épül 2022. II. félév átadással

Lakás árak és nm a fotók között található. Garázsok a lakásokkal együtt megvásárolandóak!


A terület távol esik a belváros zajától. A közlekedés egyaránt kiváló mind napközben, mind az éjszakai órákban. 1-es Villamos és számos troli (74, 75, 77) pár perc, stadionok metróállomás 10 perc sétatávolságra található.
A Társasház a hely kiemelkedő adottságait kihasználva, hangulatos építészeti megjelenésével kellemes, nyugodt és értékálló lakókörnyezetet biztosít jövendőbeli tulajdonosainak.
__________________________________________________________________________________

A tervezett 20 lakás méret szerint négy féle lakáskategóriát kínál:

- 1 szobás, 30 m2 (2 db)
- 1 + 1 szobás, 36-46 m2 (9 db)
- 1 + 2 szobás, 54-62 m2 (6 db)
- 3 szobás, 92 m2 (1 db)
- 4 szobás, 80-120 m2 (2 db)

Az épület funkcionális leírása

A földszinten teremgarázst 17 parkolóhellyel, illetve egyéb rendeltetéssel bíró helyiségeket kukataroló, kerékpártároló, előtér, elektromos es gépészeti helyiség) helyeztünk el. Az I. emeletre 3, a II.-III. emeletre 5-5, a IV. emeletre 4 es a tetőtérbe 3 lakást. Az épületben összesen 20 lakás létesül. A lakások középfolyosóról nyílnak, kialakításuk változó. Az utcai lakások loggiákkal rendelkeznek, az udvarra pedig erkélyek néznek. A tetőtér szintjén az udvar felől nagyobb méretű visszahúzott tetőterasz található, míg az utcafronton erkélyeket alakítottunk ki. A lakások tájolásának köszönhetően világosak, jól benapozottak és az átszellőztetés szempontjából is ideálisak.

Válaszfalak

A lakáselválasztó falak 25 cm Silka mészhomok téglából készülnek, melyek megfelelnek a lakások közt előírt léghang-gátlási követelményeknek. A lakásokon belüli válaszfalak az alapterület lehető legjobb kihasználása érdekében 10 cm vastag Porotherm válaszfallapból készülnek a gyártói előírások szerint. A különböző vastagságok a tűzvédelmi követelményeket követik. A fenti anyagok kiválthatóak műszaki paraméterekkel egyező anyagokra.

Nyílászárók

A homlokzati nyílászárók, ablakok, erkély ajtók korszerű, fehér, igényes, időjárásálló, műanyag szerkezetek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel készülnek. A biztonsági bejárati ajtók több ponton záródnak. A homlokzati ablakok redőny előkészítéssel (beépített redőnytok elhelyezése) kerülnek kialakításra. A közös használatú területek saroktokos acéllemez ajtókkal határoltak, a szükséges helyeken tűzgátló, füstgátló-önzáródó kivitelben A beltéri ajtók Utólag szerelt tokszerkezetű ajtótokok, dekorfóliás felülettel.
A garázskapu szekcionált kivitelű, fém szerkezet szürke színben

Fűtés-Hűtés

Az épület lakásainak fűtését központi gázüzemű kazánnal biztosítjuk.. A lakások hűtését részlegesen, illetve opcionálisan egyedi split klímával biztosítjuk. A klímák lakásonként 1 db beltéri, és 1 db kültéri kompletten (hűtő, fűtő kör, elektromos, cseppvíz elvezető, berendezések) kiépítésre kerül.
Az épületben valamennyi lakás részére központi fűtést biztosítunk 1 db Viessman Vitodens 200-W típusú, kondenzációs üzemű, fali gázkazán beépítésével. A tervezett hőleadók, beépített szelepes acéllemez radiátorok, míg a fürdőkben csőradiátorok. A kazán és a kapcsolódó hőközponti berendezések (tágulási tartály, szűrő, szivattyú, stb.) az erre a célra tervezett földszinti, illetve búvótéri helyiségben kapnak helyet. változó tömegáramú rendszerhez elektronikusan szabályozott szivattyúkat tervezünk, a lakások leágazásaiba beépített dinamikus szabályozókkal, termomotorokkal. A fűtést helyiségenként radiátorokra szerelt termosztatikus szeleppel, lehet szabályozni.
Az épület részére központi melegvizet biztosítunk a földszinti hőközpontból. Valamennyi lakás részére önálló használati melegvíz mérést biztosított.

Telefon, internet

A szolgáltatói kábelfej a földszinten, közös helyiségében kerülhet telepítésre. Az innen indított, belső sugaras védőcső-, és kábel hálózat biztosítja a lakások telefon (internet) hálózathoz való csatlakoztatását.
Közösségi fogyasztók, épületgépészeti csatlakozások
A közös közlekedő terek világítására lépcsőházi automatával, mozgásérzékelővel vezérelt áramkör készül. Az udvari, homlokzati világítást alkonykapcsolós mozgásérzékelők vezérlik. A lépcsőházba kerülő felvonó részére, és a parkológép technológiai gépészete számára közösségi elosztóról táplált, önálló fővezeték biztosít villamosenergia ellátást. A telekhatári motoros nyitású kapu számára villamos tápáramkör készül.
Önálló elosztóról csatlakoztatott áramkörről tápláljuk a fűtési rendszer automatikáit, segédberendezéseit. Szintén önálló áramköri táplálást tervezünk a lakások szellőztetését biztosító központi elszívógép táplálására.
A hőszivattyú elosztó a földszinten a gépészeti helyiségben kerül elhelyezésre. A hőszivattyú kültéri egysége az udvarban kerül elhelyezésre. A hőszivattyú a HMV ellátás kiegészítésére szolgál. Az elosztó biztosítja a kültéri egység betáplálását, a hőszivattyús kör keringtető szivattyú ellátását.
Hőszigetelés-hangszigetelés
A vasbeton szerkezetek külső síkjára 15 cm expandált hőszigetelés készül. A homlokzati kitöltő falak 10 cm és grafitos hőszigeteléssel ellátottak. Tűzvédelmi okok miatt helyenként 15 cm-es kőzetgyapot szigetelés kerül beépítésre. A teraszok esetén min 18 cm lépésálló hőszigetelést alkalmazunk, innen indulnak a lejtésképző táblák. A lakások, közös közlekedő terek padlószerkezetébe 3 cm extrudált, és 2 cm kőzetgyapot kerül beépítésre. A liftakna melletti lakások réteges falszerkezeteibe 5 cm kőzetgyapot kerül beépítésre.

Lift, parkolás, bicikli tárolás

Az épületben 8 személyes, minden szinten megállóval rendelkező 630 kg teherbírású személyfelvonó kerül beépítésre. A felvonó mikroprocesszoros vezérléssel, frekvenciaszabályozott váltóáramú, energiatakarékos szinkronmotorral kerül kialakításra.
A személygépkocsik behajtására az utca felőli garázskapu behajtón keresztül lesz lehetőség. A lakásokhoz tartozó parkolók a földszinten helyezkednek el 8 db parkológépen 16 db személygépkocsi és 1 db különálló, mozgáskorlátozottak részére kialakított beálló, összesen 17 db.
A kerékpárok tárolása a földszinti zárható kerékpár tárolóban megoldott


Tetszett ez az eladó Budapest XIV. kerületi lakás? Hívd fel a hirdetőt most, és tudj meg mindent erről az eladó lakásról! Persze azért nézelődj is tovább az eladó Budapest XIV. kerületi lakások között, hátha még ma megtalálod álmaid otthonát a megveszLAK széles ingatlan kínálatában. Oszd meg az ismerőseiddel a hirdetést most, hogy Ők is lássák, milyen szuper eladó lakásra akadtál.

A galéria alatti csillagra kattintással el is tudod menteni a kedvenceid közé, hogy legközelebb, amikor meglátogatod az oldalt, már ne kelljen keresni, így már akkor se lesz gond, ha elfelejted, hogy milyen beállításokkal találtál rá a hirdetésre. Az eladó lakások menüpontra visszatérve, választhatsz másik települést is, vagy kiterjesztheted a keresést a környező településekre. Ha van kedved, akkor böngészhetsz a Fekete Júlia összes hirdetése között .


Hasonló ingatlan hirdetések

A felhasználók írták Budapest XIV. kerületről

Mondd el Te is, hogy miért jó lakni Budapest XIV. kerületben. Ide kattintva tudsz segíteni az ingatlant keresőknek, hogy jobban megismerjék a kerületet azok is, akik nem ismerik olyan jól, mint Te! Hogy mikről érdemes írni? Mindenről, ami segít megismerni a környéket. Infrastruktúra, a környéken található szolgáltatások, közlekedés, zajosság, stb.

László

Nem tudnák igazat írni más településről, mert lassan hatvan kilenc éve itt lakom. Mindig élveztem a nagyváros előnyeit .Amikor kissé ki költöztem a városon belül szinte a szavam járása lett bemegyek a városba.

Szinte mindent megtaláltam, amire szükségem volt és van. Jártam más nagyvárosokban melyek más adottságokkal rendelkeztek amit Budapest nem tudott nyújtani élveztem,szerettem őket. De itthon sok minden várt. Nagyon jó építészeti alkotások a Duna varázsa. A belvárostól félórányira levő hegyek dombok sok kikapcsolódásra adnak lehetőséget. Melyik fővárosban lehet sífutni ilyen közelségben. Egyre több romos elhanyagolt épületet tataroznak és újak is épülnek.


© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal
Az oldal töltődik...