Fehérvári Sebastian összes ingatlan hirdetése. Listázás: 3. oldal - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Fehérvári Sebastian összes ingatlan hirdetése

Ha Fehérvári Sebastian hirdetései között szeretnél böngészni, akkor tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a hirdető kínálatában található eladó és kiadó házak, lakások, telkek, nyaralók, stb. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú ingatlant keresel, akkor válassz kategóriát a keresőben, vagy ezen az oldalon találod az eladó házakat, itt az eladó lakásokat, ezen az oldalon az eladó telkeket és itt az eladó nyaralókat. Ha úgy gondolod, hogy nem jó oldalon jársz, akkor visszamehetsz a megveszLAK főoldalára, ahonnan kiindulva minden ingatlan hirdetést könnyen megtalálhatsz. Érdemes még szűkítened a keresést azzal, hogy választasz egy települést is.
KERESÉSI FELTÉTELEK
Eladó vagy kiadó:
Kategória:
Település:
Ár (millió Ft):
Min:
Max:
Csak képes hirdetések:
hirdetés/oldal
Rendezés:

HIRDETŐ ADATLAPJA
Minősítés
minősítés 4
Tapasztalat
12 év
Bemutatkozás
Fehérvári Sebastian vagyok, 7 éve élek Magyarországon, előtte Németországban (Hattingen) városában.
Több nyelven beszélek: német, angol, és a dél-szláv nyelveken, amiket jól tudok kamatoztatni ebben a szép hivatásban. 2010-ben kezdtem el az ingatlanközvetítői tevékenységet külföldön. Az évek során szerzett tapasztalataim alapján nincs, két egyforma ügylet, mint ahogy két egyforma ingatlan, vevő és eladó sem. Az ingatlan eladás vagy vétel szinte minden esetben érzékenyen érint minden szereplőt, hiszen sokszor egy élet munkája fekszik egy ingatlan eladásában, vételében. Minden ügylet mögött emberek vannak, akiknek igyekszem megoldást kínálni, tanácsot adni, tudásommal és tapasztalatommal segíteni a helyes döntés meghozatalában.
Megbízási díjam: 2 - 3,5 százalék között mozog, személyre szabottan, (nagy értékű ingatlanok esetében egyedi ajánlat). A sikeres értékesítés érdekében számos extra szolgáltatást is tudok biztosítani Megbízóim számára, amelyek költségét sikerdíjam tartalmazza. Külföldön és belföldön vásárló ügyfeleimnek (kereső ügyfeleimnek) megbízási díjunk, megbízási szerződéshez kötött, mely közös megegyezéssel történik!
Összes találat: 41 db
Eladó Horvátországi családi ház hirdetés (48778274)
4 hónapja a megveszLAK-on
képek száma
6
Már
megnézted
Alapterület: 199 m2
Telekterület: 300 m2
Szobaszám: 4
Pulától 10 km-re Liznjan városban 1,5 km-re a tengertől, eladó egy 199,5 m2-es, saját garázzsal, nagy teraszokkal, 2 szintes önálló családi ház. Irányár: 300 ezer eur. Az ingatlan 300 m2-es telken helyezkedik el. Alsószint helységei: 1 szoba, konyha-étkező-nappali mely ...
300 000 EUR
árcsökkenés figyelő
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal
süti beállítások