Ingatlanárak - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Ingatlanárak

Ingatlan eladáson, vagy vásárláson töröd a fejed, vagy csak érdekel, hogy hogyan alakultak az ingatlanárak az utóbbi egy évben? A grafikonokon látható átlagos négyzetméterárakat a megveszLAK ingatlan adatbázisában található, Magyarországon hirdetett használt és új építésű ingatlanokból számoltuk. Az átlagos négyzetméterárak alakulását 1 évre visszamenőleg, havi bontásban láthatod. Az ingatlanpiac mindig is kihívásokkal és lehetőségekkel teli terület volt, ahol az ingatlan árak és trendek folyamatosan változnak.
Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.
KERESÉSI FELTÉTELEK
Település:

INGYENES HIRDETÉS FELADÁS

Családiházak átlagára:

A fenti grafikonon látható átlagos négyzetméterárak a megveszLAK ingatlan adatbázisában található, használt és új építésű eladó családiházak átlagárát mutatja 2022 szept.-2023 aug. közötti időszakban.

Ikerházak és sorházak átlagára:

A fenti grafikonon látható átlagos négyzetméterárak a megveszLAK ingatlan adatbázisában található, használt és új építésű eladó ikerházak és eladó sorházak átlagárát mutatja 2022 szept.-2023 aug. közötti időszakban.
Az ikerházak és sorházak között nagyobb arányban találhatóak új építésűek, ezért az átlagárak jellemzően magasabbak, mint a családiházaknál látható.

Téglalakások átlagára:

A fenti grafikonon látható átlagos négyzetméterárak a megveszLAK ingatlan adatbázisában található, használt és új építésű eladó téglalakások átlagárát mutatja 2022 szept.-2023 aug. közötti időszakban.

Panellakások átlagára:

A fenti grafikonon látható átlagos négyzetméterárak a megveszLAK ingatlan adatbázisában található, használt és új építésű eladó panelek átlagárát mutatja 2022 szept.-2023 aug. közötti időszakban.

Egyéb infók az ingatlanárakról

Ez az oldal segítséget próbál nyújtani azoknak, akik a piacra lépés előtt állnak, valamint azoknak is, akik egyszerűen csak szeretnék jobban megérteni, hogyan működik az ingatlanpiac.
Az ingatlanár statisztikákat akkor is tudod hasznosítani, ha szeretnéd eladni az ingatlanod, de nem vagy biztos az eladási árban. Az eladási ár meghatározásában viszont sokkal pontosabb eredményt kaphatsz, az ingyenesen használható ingatlan értékbecslő kalkulátor használatával.

Az EuroStat adatai szerint a második leggyorsabban nőttek az ingatlanárak Magyarországon 2010 óta az EU többi tagállamához képest. 2023 első negyedévében az egész unióban mérséklődött a lakásárak növekedése.
ingatlanárak az EU-ban 2010-2023 első negyedév között

Ajánlott ingatlanár oldalak

Ingatlanárak Békéscsaba
Ingatlanárak Budapest
Ingatlanárak Debrecen
Ingatlanárak Eger
Ingatlanárak Győr
Ingatlanárak Kaposvár
Ingatlanárak Kecskemét
Ingatlanárak Miskolc
Ingatlanárak Nyíregyháza
Ingatlanárak Pécs
Ingatlanárak Salgótarján
Ingatlanárak Szeged
Ingatlanárak Szekszárd
Ingatlanárak Székesfehérvár
Ingatlanárak Szolnok
Ingatlanárak Szombathely
Ingatlanárak Tatabánya
Ingatlanárak Veszprém
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal