Országos, ingyenes ingatlan hirdetési portál - megveszLAK.hu
KERESÉSI FELTÉTELEK
Kategória:
Település:
Bérleti díj (ezer Ft/Hó):
Min:
Max:
Alapterület:
Min:
Max:
Telekterület:
Min:
Max:
Szobaszám:
Min:
Max:
Állapot:
A hirdetés szövege:

Csak képes hirdetések:
Csak Ingatlansétás hirdetések:
Csak árcsökkentett hirdetések:
Duplikált hirdetések kiszűrése:
hirdetés/oldal
Rendezés:

Kiadó ingatlan hirdetések Gödöllő településen

(8 találat)
Kiadó lakás Gödöllő (tégla lakás). Elsődleges fotó (7995432591)
11
Alapterület: 80 m2
Telekterület: n/a
Szobaszám: 3
Gödöllő központjában I. emeleti, újszerű állapotú, erkélyes lakás lehetőleg egyedülállóknak vagy pároknak hosszútávra kiadó! A 80m2-es lakás amerikai konyhás nappalival, kamrával, 2 szobával, kádas fü...
220 000 Ft/Hó
Kiadó iroda Gödöllő (iroda irodaházban). Elsődleges fotó (3197659458)
2
Alapterület: 20 m2
Telekterület: n/a
Szobaszám: n/a
Gödöllő közvetlen belvárosában,jól megközelíthető,modern,liftes irodaépületben 1.emeleti 20 m2-es iroda hosszú távra kiadó.Az irodához erkély tartozik.Vizesblokkok közvetlen a folyosón találhatók.Padl...
50 000 Ft/Hó
Kiadó iroda Gödöllő (iroda irodaházban). Elsődleges fotó (7226691682)
3
Alapterület: 35 m2
Telekterület: n/a
Szobaszám: n/a
Gödöllő közvetlen belvárosában,jól megközelíthető,modern,liftes irodaépületben 1.emeleti udvarra néző 35m2-es iroda hosszú távra kiadó.Konyha az irodában,vizesblokkok közvetlen a folyosón találhatók.P...
87 500 Ft/Hó
Kiadó iroda Gödöllő (iroda irodaházban). Elsődleges fotó (6652733549)
4
Alapterület: 30 m2
Telekterület: n/a
Szobaszám: n/a
Gödöllő közvetlen belvárosában,jól megközelíthető,modern,liftes irodaépületben 2.emeleti udvarra néző 30m2-es iroda hosszú távra kiadó!2 egymásba nyíló helyiségből áll.Konyha az irodában,vizesblokkok ...
75 000 Ft/Hó
Kiadó lakás Gödöllő (panel lakás). Elsődleges fotó (8444213335)
8
Alapterület: 62 m2
Telekterület: n/a
Szobaszám: 2+ 1 fél
Gödöllő Palotakerti lakótelepén felújított, részben bútorozott lakás hosszútávra kiadó! A 62m2-es lakás az ötödik emeleten található, nappalival, másfél szobával, zuhanyzós fürdőszobával valamint kony...
200 000 Ft/Hó
Kiadó iroda Gödöllő (egyéb iroda). Elsődleges fotó (5533443165)
6
Alapterület: 18 m2
Telekterület: n/a
Szobaszám: n/a
Gödöllő központi részén új építésű társasházban jól működő, kis ügyfélforgalommal rendelkező helyiség kiadó! A Bruttó 18m2-es helyiséghez közös használatú ügyfélváró+teakonyha és külön mellékhelyiség ...
55 000 Ft/Hó
Kiadó ház Gödöllő (családi ház). Elsődleges fotó (4339269747)
12
Alapterület: 150 m2
Telekterület: 626 m2
Szobaszám: 3
Március 1.-jétől! Gödöllő központjában jó állapotú családi ház hosszútávra kiadó min.3 hónapra! A 150m2-es alapterülethez tartozik 3 szoba, két konyharész spejzzel, két fürdőszoba, közlekedők. Konvekt...
66 000 Ft/Hó
Kiadó ház Gödöllő (családi ház). Elsődleges fotó (6589736429)
11
Alapterület: 86 m2
Telekterület: 626 m2
Szobaszám: 2
Március 1.-jétől! Gödöllő központjában felújított állapotú családi ház munkásszállónak cégeknek min. 3 hónapra kiadó! A 86m2-es alapterülethez tartozik két nagyszoba, egy konyharész spejzzel, kis káda...
66 000 Ft/Hó
hitel mindenkinek

A felhasználók írták Gödöllő településről

Sajnos még senki nem írt arról, hogy miért jó lakni Gödöllőn. Legyél Te az első. Ide kattintva tudsz segíteni az ingatlant keresőknek, hogy jobban megismerjék a települést azok is, akik nem ismerik olyan jól, mint Te! Hogy mikről érdemes írni? Mindenről, ami segít megismerni a környéket. Infrastruktúra, a környéken található szolgáltatások, közlekedés, zajosság, stb.

Kiadó ingatlanok széles választéka

Kiadó ingatlan Gödöllő településen? A megveszlak.hu ingatlan hirdetési portálon jó helyen jársz! A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, kiadó, használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Alább megmutatom, hogy hogyan használd a keresőt, hogy minél könnyebben rátalálj a keresett kiadó ingatlanra.

A keresés lépései + tippek

 1. Kategória meghatározása:
  Minden ingatlan vásárlás a megfelelő lakás, ház, nyaraló, építési telek, stb. felkutatásával kezdődik. Ha már Te is tudod, hogy milyen típusú ingatlant keresel, akkor első lépésként ezt kell meghatározd, hogy a nagy mennyiségű mindenféle kategóriájú ingatlan hirdetési találatot leszűkítsd a keresett kategóriára.
 2. Az alkategória meghatározása:
  Ha kiválasztottad a fő kategóriát, akkor megjelenik a keresőben az alkategória választó. Ha már tudod, hogy milyen típusú ingatlant keresel (pl. családi ház, tégla lakás, panel lakás, üdülőövezeti telek), akkor érdemes ezt is beállítani. Ha nem csak egy konkrét típust keresel hanem érdekelnek például az önálló házak, a sorházak és az ikerházak is, akkor a részletes keresőben több alkategóriát is ki tudsz választani egyszerre.
  Kiadó ingatlan kategóriában található jelenleg:
 3. Település meghatározása:
  A legtöbben tudják, hogy pontosan melyik településen, vagy budapesti kerületben keresnek kiadó ingatlant ezért érdemes ezt is beállítani a keresőben. Ha mégsem ennyire konkrét az elképzelésed, csak valami olyan, hogy belváros, vagy kelet pest megye például, akkor a célterület közepén elhelyezkedő települést vagy kerületet kell kiválasztani és a keresést ki kell terjeszteni 5-50km-el, így a program a koordináták alapján meghatározza az adott sugarú kör településeit vagy kerületeit és az összesből kilistázza az kiadó ingatlanokat.
 4. Ár meghatározása:
  Amennyiben azt is tudod, hogy körülbelül mennyit szánnál a keresett ingatlan kibérlésére, akkor érdemes megadni az árat is, hogy még pontosabb találati listát kapj. Külön-külön meg lehet adni csak a minimum vagy a maximum árat is, vagy egyszerre mindkettőt.
 5. További keresési feltételek:
  Tovább pontosíthatod a találati listát, ha beállítod a telekterületet, az alapterületet vagy a szobaszámot, ha a kategóriában értelmezhető a paraméter.Érdemes még bepipálni a duplikált hirdetések kiszűrését is, ha nem szeretnéd ugyanazt az kiadó ingatlant több hirdetőnél is megtalálni. Ekkor a kód megpróbálja kiszűrni az azonos kategóriájú, alkategóriájú, árú és ugyanazon településen vagy kerületben elhelyezkedő ingatlanokat.
Nézz körül az eladó ingatlanok és a csere ingatlanok oldalon is.

Gödöllő

 1. A város fekvése, fontosabb jellemzői:
  Pest megyei város, Budapesttől 30 kilométerre északkeletre, a Gödöllői járás központja. Területe 62 négyzetkilóméter. Lakossága 32 522 fő (2011 népszámlálás KSH). A város gazdasági mozgástere, fejlődési pályája szerves összefüggésben van a főváros és az agglomeráció helyzetével. A település környezeti elemeket tekintve egyedülálló természeti értékekkel rendelkezik. Gödöllő és határa gazdag felszíni változatosságot mutat. A várost csaknem 2/3-ad részben természetvédelmi terület fogja körbe. A város területének több mint 40%-a fedett erdővel. A város területéből közel 35% élvez valamilyen természetvédelmi oltalmat.
 2. A város részei:
  A városrészek a következők:
  Alvég, Antalhegy, Blaha, Csanak, Haraszt, Kertváros, Királytelep, Máriabesnyő, Fenyves, Nagyfenyves, Egyetem, Fácános, Incső, Marikatelep.
 3. A város közlekedése:
  Gödöllőt autóval az M3-as és az M31-es autópályán, illetve a 3-as főúton is elérhetjük. Vasúton a Budapest–Hatvan-vasútvonal keresztezi és a Gödöllői hévvel is megközelíthetjük Budapest irányából. Gödöllő tömegközlekedése több helyi járatból és a városon átmenő Volán járatból tevődik össze.
 4. Lakásállománya:
  A 2011. október 1-jei népszámlálás időpontjában 12 519 lakást számláltak össze Gödöllőn. A lakott ingatlanok száma ebből 11 378 volt. A város lakóterületeinek nagyobb része családi házas beépítésű, a mintegy 11 000 háztartásból 4500 emeletes házakban, a város 6 kisebb-nagyobb, egymáshoz kapcsolódó lakótelepén helyezkedik el. A lakótelepek házai közül a panelházi lakások száma körülbelül 2000. A családi házas övezet tipikusan 7-800 m2-es telkekből áll, de vannak elhanyagolható mennyiségben sűrűbb beépítésű részek is 2 és 4 lakásos társasház formában. A város É-i, É-K-i területén jelentős méretű üdülőterület található, meredek, rosszul járható útviszonyok között. Ennek ellenére régóta jellemző a kellő infrastruktúrával ellátott üdülőépületek lakáscélú használata. A városközpont az elmúlt évtizedben épült újjá, a folyamat jelenleg is tart. További részletes infók itt olvashatók.
 5. Oktatási intézmények:
  Gödöllőn jelenleg (2019 február) 3 bölcsöde, 11 óvoda, 6 általános iskola és 5 középiskola található. Ezen kívül a Szent István Egyetem is várja a hallgatókat. Gödöllő intézményeiről további infók itt találhatók.
Az oldal töltődik...