egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal
Segítség
 • A megveszLAK.hu-ról
 • Profilkezelés
 • A hirdetésekről
 • A kiemelésekről
 • Licitkezelés

Milyen oldal a megveszLAK.hu?

A megveszLAK.hu egy ingyenes ingatlan hirdetési portál sok hasznos funkcióval.
Az oldalon külön lehet keresni az olyan ingatlanokra is, melyeknél a hirdető beállította, hogy csere is érdekli.

Általános szabályok

 • Adj meg minél több információt a hirdetés feladásakor, hogy a keresőkben a vásárlók könnyebben rátalálhassanak az ingatlanodra
 • Add meg az ingatlan helyét a lehető legpontosabban, mert sok vevő az elhelyezkedés alapján választja ki az ingatlant
 • Ugyanazt az ingatlant csak egyszer hirdesd meg

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a megveszLAK.hu munkatársaival?

Amennyiben nem találsz valamit az oldalon, vagy csak egyéb kérdésed lenne, esetleg hibát találtál, vagy hiányolsz egy funkciót az oldalon, akkor bátran írhatsz nekünk a kapcsolat menüpontban. A kérdésekre, javaslatokra igyekszünk minél előbb válaszolni.

Mit tudok csinálni a profilomban?

A profil a sok különböző funkció miatt 6 fülre van osztva.
1. Hirdetéseim
Itt találod az aktív, és az inaktív hirdetéseidet. A hirdetéseket itt tudod megújítani, szerkeszteni, aktiválni és inaktiválni. Az aktív hirdetéshez itt tudsz választani kiemelést és címkét is és itt láthatod a megtekintések statisztikáját is. Az inaktív hirdetéseket véglegesen törölheted. A hirdetés címére kattintással meg tudod nézni a hirdetésed úgy, hogy a nézettség nem növelődik.
2. Üzeneteim
Itt láthatod az elküldött, a beérkezett és az inaktivált üzeneteid. az inaktív üzenetet törölheted és ha mindkét fél inaktiválta és törölte, akkor véglegesen törlődik a rendszerből is.
Beérkezett üzenetekbe azok az üzenetváltások kerülnek, melyek a Te hirdetésedre vonatkoznak és az elküldöttbe azok, melyek tárgya mások hirdetése.
3. Beállítások
Itt hat különböző műveletet tudsz elvégezni.
 • Jelszó megváltoztatása.
 • Email cím megváltoztatása.
 • Email értesítések beállítása, ahol ki-be kapcsolható, hogy szeretnél-e kapni hirlevelet és hogy szeretnél-e kapni email értesítőt, ha üzeneted érkezik.
 • Személyes adatok beállítása, ahol megadhatod a hirdetéseidben megjelenő nevet és telefonszámot, illetve bejelölheted, hogy az új hirdetés feladásakor ezek automatikusan betöltődjenek-e a hirdetésbe, így megkönnyítve a hirdetések feladását.
 • Számlázási adatok megadása. Ennek kitöltése csak akkor célszerű, ha kiemelés vagy címke vásárlásával szeretnéd növelni az eladási esélyeid. Ha ezt kitöltöd, akkor, akkor vásárlásokkor betöltődnek a vásárlási adatlapba. Az adatokat módosítani tudod a vásárláskor és el is tudod menteni a módosítást ide. A számlázási adatokat kizárólag számla készítés céljából adjuk át az e-szamla.hu-nak, se raklámcégeknek, se másnak nem kerül soha átadásra. Bővebb tájékoztató olvasható az adatkezelés menüpontban.
 • Itt tudod törölni véglegesen a regisztrációdat. A törléssel minden hirdetésed, képeid, kedvenceid, üzeneteid és személyes adataid véglegesen törlődnek.
4. Kedvencek
Itt listázódnak ki a kedvencnek jelölt hirdetéseid.
A hirdetések jobb oldalán lévő csillagra kattintással itt is törölheted a kedvenceidből a hirdetést.
5. Keresések
Itt listázódnak ki az elmentett kereséseid. Keresést a részletes keresőben tudsz elmenteni, ha a csillagra kattintasz.
A keresésnek adhatsz egyedi nevet is. A keresés aktuális eredményét a linkre kattintással tudod megnézni.
6. Megrendelések
Itt listázódnak ki a sikeres és sikertelen fizetési tranzakcióid.
A tranzakció azonosító linkre kattintva meg tudod nézni a tranzakció részleteit.
A számla linkre kattintással pedig a számlát nézheted meg vagy töltheted le.

Elfelejtetted a jelszavad?

 • Ide kattintva a regisztrált email címed megadásával kérhetsz egy ideiglenes belépőt.
 • A rendszer által kiküldött levélben lévő Új jelszót szeretnék linkre kell kattintani.
 • A bejövő oldalon meg kell adni az új jelszót és a mentésre kell kattintani.
 • A mentés után már be tudsz lépni a megadott jelszóval és a levélben kiküldött felhasználói névvel.

Áttöltéssel kerülnek fel a hirdetéseim. Hogyan tudok belépni az oldalra?

 • Az áttöltéskor a referensek az XML-ben szereplő email címmel kerülnek beregisztrálásra.
 • Regisztrációkor a rendszer generál egy jelszót, amit titkosítva tárolunk.
 • Ide kattintva a regisztrált email címed megadásával kérhetsz egy ideiglenes belépőt.
 • A rendszer által kiküldött levélben lévő Új jelszót szeretnék linkre kell kattintani.
 • A bejövő oldalon meg kell adni az új jelszót és a mentésre kell kattintani.
 • A mentés után már be tudsz lépni a megadott jelszóval és a regisztrált email címeddel.

Hogyan törölhetem a profilomat?

Profilodat bármikor törölheted belépés után a profilodban a Beállítások fülön. Ha nem tudsz belépni, akkor ide kattintva kérhetsz ideiglenes jelszót, vagy írhatsz nekünk és mi töröljük a profilod.
A törléssel minden hirdetésed, képeid, kedvenceid, üzeneteid és személyes adataid véglegesen törlődnek. A folyamatban lévő kifizetett kiemelések és címkék árát nem áll módunkban visszaadni, ha a lejárat előtt törlöd a profilod.

Mennyibe kerül a hirdetés feladás?

A megveszLAK.hu-n a hirdetés feladás ingyenes és semmilyen jutalék nincs. Fizetni kizárólag a kiemelésért és a cimkéért kell, hogy ha szeretnéd növelni az eladás esélyét.

Hogy tudok hirdetést feladni?

A hirdetés feladását egy varázsló könnyíti meg, mely végigvezet a lépéseken. A hirdetést a főmenüben található "HIRDETÉS FELADÁS" gombra kattintással lehet elindítani a bejelentkezés után.
1. Lépés - Alap adatok megadása
Az első lépés, hogy kiválasztod hogy eladni, vagy kiadni szeretnéd az ingatlant, kiválasztod a főkategóriát és a főkategóriának megfelelő betöltődő alkategóriát. Mindhárom kiválasztása kötelező.
Ha ingatlan eladásnál csere is szóba jöhet, akkor mindenképpen pipáld be a "Csere is érdekel" chekboxot, hogy az ingatlan bekerüljön a csere menüpontba is.
2. Lépés - Kiegészítő adatok
Itt lehet megadni pár fontosabb és tájékoztató adatot, ami a választott főkategória szerint változó összetételű adatlap. Ilyen adatok pl.: alapterület, telek terület, szobaszám, állapot, parkolási lehetőség, fűtés, stb.
Ezek némelyikét kötelező megadni, de javasolt a lehető legtöbbet kitöltögetni, hogy a keresőkkel a vevők könnyebben rátaláljanak az ingatlanodra.
3. Lépés - Cím megadása
Itt egy térkép segíti az ingatlan helyének megadását. A település kiválasztása után (2 karakter beírása után már segít a település választó) a térkép rááll a kiválasztott településre. Kétféle cím megadás közül választhatsz. A pontos helymegadással egy markert mozgathatsz a térképen az ingatlan helyéhez. A környék megadásnál egy állítható átmérőlyű kört mozgathatsz az ingatlan körülbelüli helyére, ha beleállsz az egérrel a körbe és lenyomott bal egérrel arrébb húzod. A kör átmérőjét a jobb oldalán található nyilacska húzásával lehet változtatni 100-250méter sugár között.
A megadott cím utólag nem módosítható. Érdemes mindig a lehető legpontosabban megadni az ingatlan helyét, mert a hirdetésben található térképen gyakran megnézik a potenciális vevők.
4. Lépés - Hirdetés adatai
Itt adhatod meg az eladási/kiadási árat, a hirdetésben megjelenő nevet, a telefonszámot, a hirdetés címét és szövegét. Mindegyik kitöltése kötelező. A cím maximum 65 karakter lehet. Ha a profilban korábban megadtad a beállítások/személyes adatokban a nevet és telefonszámot és bejelölted a checkboxot, akkor az ott megadott értékek betöltődnek ide és nem kell kitöltögesd minden újabb hirdetés feladásakor.
Itt a Mentés gombra kattintással a hirdetés el is mentődik. A korábbi lépéseknél megszakítva a hirdetés feladást újra előröl kell kezdeni. A hirdetés egy formai ellenőrzés után kerül fel az oldalra, amit igyekszünk a legrövidebb idő alatt elvégezni. Amennyiben formai hibát találunk, email értesítést küldünk és a profilban a hirdetés kezelő felületén módosíthatod a kifogásolt részeket. Az elfogadásról is küldünk email értesítőt.
5. Lépés - Képek feltöltése
Maximálisan 10db képet adhatsz meg. Az első kép (bal felső) lesz a hirdetési listákban megjelenő kép. Célszerű fekvő formátumú képet választani ide. A képek egyenként maximálisan 10MB méretűek lehetnek. A hibás méretű és formátumú képek azonnal törlődnek a fájlfeltöltő képlistájából.
6. Lépés - Kiemelések
Itt bemutatásra kerül, hogy a hirdetésed hogyan nézne ki ha kiemelnéd vagy választanál hozzá egy címkét. A kiemelés és a cimke kombinálható is.

Hogyan módosíthatom a hirdetésem?

A hirdetésed módosítását a profilban, a hirdetési fülön elérhető "Szerkesztés" gombra kattintással kezdeményezheted.
A hirdetésben a hirdetés típusa (eladó/kiadó) a fő kategória kivételével minden módosítható.
Az egyes szerkezeti egységeket (amik a feladáskor külön lépést képeztek) külön-külön lehet módosítani.
Képek módosítása azonnal megtörténik a szerveren is. Nincs külön gomb a mentésre.
Amennyiben a hirdetés címét vagy a szövegét módosítod, akkor a hirdetésed újra elenőrzés alá fog kerülni és egy ideig nem lesz elérhető az oldalon. A többi jellemző szabadon módosítható újra ellenőrzés nélkül is.

Hogyan törölhetem a hirdetésem?

A funkció eléréséhez lépj be a profilod hirdetések fülére.
Hirdetés inaktiválása:
Keresd ki a hirdetésed az aktív hirdetések közül és kattints az "Inaktiválás" gombra.
Ezzel a hirdetés azonnal lekerül az oldalról, de az inaktív hirdetések között Neked még elérhető marad. A hirdetésed bármikor újra aktiválhatod. Újra aktiváláskor azonnal megjelenik újra az oldalon.
Vigyázz, mert az inaktív hirdetések nem újíthatók meg és 90 nap lejárta után törlődnek a rendszerből.
Hirdetés végleges törlése:
Keresd ki a hirdetésed az inaktív hirdetések közül és kattints a "Végleges törlés" gombra.
Ekkor a hirdetés teljesen eltávolítódik az adatbázisból, a hozzá kapcsolódó képekkel, statisztikával és üzenetekkel együtt.

Mennyi ideig látható a hirdetésem?

A hirdetésed 30 napig látható. A 30 nap után automatikusan inaktiválódik és 90 nap után törlődik a rendszerből.
Azonban a lejárat előtt lehetőséged van megújítani a hirdetésed, ha 10 napnál régebben lett megújítva.
A megújításról bővebben a Hogyan újíthatom meg a hirdetésem? pont alatt olvashatsz.

Hogyan újíthatom meg a hirdetésem?

Hirdetésed a feladás, illetve az utolsó megújítás után 10 nap elteltével megújíthatod. A megújítással a hirdetésed újra előre kerül a hirdetések időrendi listázásánál (ez az alapértelmezett listázási sorrend).
A hirdetés megújítására két módon van lehetőséged.
Megújítás a hirdetés kezelőfelületén:
Keresd ki a hirdetésed a profilodban a hirdetések fülön az aktív hirdetések közül és kattints a "Megújítás" gombra.
Megújítás email értesítőben:
A megújítás lehetőségéről email-t küld a rendszer. A levélben található "Megújítom a hirdetéseim" gombra kattintással bejön a megveszLAK.hu egy speciális megújítási felülete és automatikusan megújítódik az összes, 10 napnál régebben feladott, vagy megújított aktív hirdetésed.
Hirdetés lejárta előtt 2 nappal küld még egy értesítést a rendszer.

Hogyan és mennyi képet tölthetek fel a hirdetéshez?

Maximálisan 10db képet tölthetsz fel. Az első kép (bal felső) lesz a hirdetési listákban megjelenő kép. Célszerű fekvő formátumú képet választani ide. A képek egyenként maximálisan 10MB méretűek lehetnek. A hibás méretű és formátumú képek azonnal törlődnek a fájlfeltöltő képlistájából.
Képet a hirdetés feladásakor, az 5. lépésben, vagy a hirdetés módosításánál tölthetsz fel és törölhetsz.

Eltűnt vagy inaktív lett egy hirdetésem. Miért?

A megveszLAK.hu fenntartja a jogot magának, hogy szabálytalan, kifogásolt hirdetést bármikor eltávolítson az oldalról akár saját akaratból vagy kérésre.
Amennyiben lehetséges, email értesítőt küldünk az eltávolítás okáról.
Kevésbé súlyos esetben csak inaktiváljuk a hirdetést és értesítést küldünk a javítás szükségességéről.

Hogyan figyelhetek meg egy hirdetést?

Ha egy hirdetés felkeltette az érdeklődésed és keresés nélkül is el szeretnéd érni, akkor a megnyitott hirdetés jobb oldalán, az elérhetőség blokk alatti csillagra kell kattints.
Ugyanerre a csillagra kattintva, vagy a profilodban a kedvenc hirdetéseid listájában a hirdetés jobb oldalán található csillagra kattintva eltávolíthatod a hirdetést a kedvenceidből.

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a hirdetővel?

A megnyitott hirdetés jobb oldalán, az elérhetőség blokkban találhatod a félig eltakart, hirdető által megadott telefonszámot, melyre kattintva megjelenik a teljes telefonszám.
A telefonszám megtekintése növeli a hirdetésben a telefon kattintási statisztikát, amennyiben nem a saját hirdetésedben kattintottál a telefon mutatásra.

Az elérhetőség blokkban kezdeményezhetsz üzenetváltást a hirdetővel. Ha nem vagy belépve az oldalra, akkor meg kell add a neved és az email címed is. Amennyiben a megadott email cím regisztrálva van az oldalon, akkor az üzenet bekerül a profil/üzenetekbe is.
Üzenet küldéshez nem szükséges, csak célszerű regisztrálni és belépni az oldalra.

Hogyan jelezhetek hibás vagy szabálytalan hirdetést?

Ha egy hirdetést hibásnak, sértőnek, vagy bármilyen okból szabálytalannak találsz, akkor írhatsz nekünk a kapcsolat menüpontban.
A jelentett hirdetéseket felül fogja vizsgálni a moderátor és ha indokolt, akkor megteszi a szükséges lépéseket.

Miért érdemes kiemelést vásárolnom?

 • A kiemelt hirdetések a találati listákban megelőzik a nem kiemelt hirdetéseket így több érdeklődő láthatja mint a nem kiemelteket
 • A kiemelt hirdetések feltűnőbb háttérszínt kapnak. Ezen kívül a bal felső sarokba "Kiemelt" szövegű, piros szalag kerül.
 • A kiemelés a figyelem felkeltő kinézetével és az előresorolódásával növeli az eladás esélyét.
kiemelt hirdetés a listák elején vannak
Mutatok is egy statisztikát amin látszik, hogy milyen eredménye volt a kiemelésnek az egyik hirdetésnél:
kiemelés statisztika

Miért érdemes cimkét vásárolnom és milyen cimkékből választhatok?

 • A cimkével felhívhatod a figyelmét a vevőknek egy fontosabb tényezőre. A vevők különösen kedvelik például, ha a "Tulajdonostól" cimkét látják a hirdetésen.
 • Egyszerre maximum három cimke lehet egy hirdetésen.
 • három cimke a hirdetésen
 • A cimke nem sorolja előre a hirdetést, az a listázási feltételeknek megfelelő pozícióban fog megjelenni.
 • A választható cimkék a következők:
  1. Sürgős!
  2. Tulajdonostól!
  3. Áron alul!
  4. Alacsony rezsi!
  5. Új építésű!
  6. Olcsóbb lett!

Hogyan és hol tudok kiemelést és cimkét vásárolni?

Kiemelést és cimkét a profilban, a hirdetések fülön tudsz választani.
Egyszerre több hirdetésre is beállíthatsz kiemelést és cimkét is.

1. lépés - Kiemelések és cimkék kosárba rakása:
Kiemelés választásához állítsd be a rádiógombot a kiválasztott 10, 30 vagy 90 napos változatra és kattints a "Kosárba" gombra.
Cimke választásához a lenyíló listából válassz a cimke feliratok közül és kattints a "Kosárba" gombra.
Felugró popup mutatja a kosárba rakott szolgáltatást.
A kiválasztott szolgáltatások a kosárba kerülnek és a kasszában az összeg a végösszeget mutatja.
Kosárból a kiválasztott kiemelést és cimkét az oldal tetején lévő kosár ikonra kattintásra megjelenő kosár tartalmát mutató popupban az "Eltávolítás a kosárból" gombra kattintással tudod kivenni.
2. lépés - Kosár ellenőrzése és számlázási adatok megadása
Ha végeztél az összeválogatással, akkor a "Kassza" gombra kattintással megnézheted, hogy mit raktál a kosárba és meg kell add a számlázáshoz szükséges adataid.
Ha a profilodban a Beállítások fülön lévő Számlázási adataid ki vannak töltve, akkor itt csak módosítanod kell ha szükséges.
Ha valamit módosítani szeretnél, akkor kattints a "Vissza a hirdetésekhez" linkre.
Ha minden rendben van a kosárral és megadtál minden adatot, akkor a "Kártyás fizetés" gombra kell kattints.
3. lépés - Fizetés
Az oldal a fizetéshez átirányít az OTP bank biztonságos fizetési felületére, ahol az adatok megadásával kifizetheted a kiválasztott szolgáltatásokat.
Minden esetben várd meg, hogy az OTP fizetési oldala visszairányítson a megveszLAK.hu-ra, akkor is, ha a megszakítást választottad.
Bővebb tájékoztató a bankkártyás fizetésről.
4. lépés - A fizetés után
A fizetés végén a bank visszairányít a megveszLAK.hu egy speciális oldalára, ahol a fizetés eredményéről kaphatsz tájékoztatást. Sikeres bankkártyás fizetés esetén a szolgáltatás azonnal aktiválódik.

A kiemelés és a cimke is megvehető egyszerre egy hirdetésre?

Igen. Megvehető akár egyidőben, vagy külön-külön is. A két szolgáltatás teljesen független egymástól.
kiemelés és cimke együtt

Mennyibe kerül a kiemelés és a cimke?

 • Kiemelés 10 napra: 1 000 Ft + ÁFA
 • Kiemelés 30 napra: 2 000 Ft + ÁFA
 • Kiemelés 90 napra: 5 000 Ft + ÁFA
 • Cimke 30 napra:     1 000 Ft + ÁFA

Meghosszabbíthatom a kiemelést és a cimkét?

A kiemelést és a cimkét nem hosszabbíthatod meg. A szolgáltatás lejárta után vásárolhatsz újra kiemelést és címkét.

Szerkeszthetem a kiemelt vagy cimkés hirdetést?

Nyugodtan szerkesztheted a hirdetésed, ez nem befolyásolja a kiemelést és a cimkét.

Mennyi ideig lesz kiemelve a hirdetésem?

Attól függően, hogy melyik kiemelést vásároltad meg, 10, 30 vagy 90 napig érvényes a kiemelés.
Ha elégedett voltál a kiemelés eredményével, akkor a szolgáltatás lejárta után bármikor vásárolhatsz újra kiemelést.

Mennyi ideig lesz látható a cimke a hirdetésemen?

A cimke 30 napig érvényes.
Ha elégedett voltál a cimke eredményével, akkor a szolgáltatás lejárta után bármikor vásárolhatsz újra cimkét.

Hogyan tudok fizetni?

voxpay logó A bankkártyás fizetési rendszer üzemeltetője a Voxinfo Kft.
Elérhetőségek:
Telefon: 06-1-225-7603
E-mail: ugyfelszolgalat@voxinfo.hu
Munkanapokon 09-17.30 között
Bankkártyás fizetés
Sikeres bankkártyás fizetés esetén a szolgáltatás azonnal aktiválódik.
A fizetés lépései:
 1. Add meg a kártyád adatait
 2. Hagyd jóvá a fizetést
 3. Várd meg, hogy az OTP fizetési oldala visszairányítson a megveszLAK.hu-ra
 4. Hiba esetén az OTP zárolja az összeget pár napra
Bővebb tájékoztató a bankkártyás fizetésről.

Kiemelés vagy cimke vásárlása után is adhatok fel ingyenesen másik hirdetést?

Igen, természetesen bármennyi ingyenes hirdetést feladhatsz a kiemelésektől függetlenül.

Mire jó a licitálás?

 • Az alap listázási sorrendnél a magasabb licittel rendelkező hirdetések megelőzik a kevesebb licittel rendelkező hirdetéseket.
 • A licittel nem rendelkező hirdetések a lista végén vannak, időrendi sorrendben.
 • A licitálás minimális összege 1 kredit, vagyis akár napi 1Ft-ért is a lista elején lehet a hirdetésed.
 • A licitálás mindenkinek ugyanannyiba kerül.
 • Természetesen az egyenleg feltöltés és a licitálás is kapott mobil változatot a könnyű kezelhetőség érdekében.

Hol tudok licitálni?

 • Licitálni belépés után tudsz a Licitkezelés menüpontban a Licitálás fülön.
 • A licitálás alapfeltétele, hogy az iroda, a referens, vagy a sima felhasználó egyenlegén legyen elegendő kredit.

Hogyan/hol tudom feltölteni az egyenlegem?

 • Az egyenleged belépés után a Licitkezelés menüpontban az Egyenleg fülön tudod feltölteni.
 • Az egyenleg fülön láthatod az aktuális egyenleged.
 • Az egyenleg feltöltés minimális összege 1000Ft + ÁFA.

Referensként is kell töltsem az egyenlegem?

 • Természetesen a referens is fel tudja tölteni az egyenlegét bankkártyás fizetéssel.
 • Viszont az iroda a saját egyenlegéből is át tud rakni a referenseinek az egyenlegébe az iroda egyenlegéből.
 • Az iroda vissza is tudja venni az egyenleget a referenstől. Ezt célszerű is megtenni, mielőtt egy referens törlésre kerül, mert a törléssel elveszik a referens egyenlege.

Meddig érvényes egy licit?

A licit az adott napon éjfélig érvényes. Célszerű a licitet minél korábban rárakni a hirdetésre, vagy beállítani automatikus licitet, ami a lejárat után 5 perccel fut le.

Naponta kell licitáljak?

 • Nem szükséges, de lehet naponta is, vagy kihagyni egyes napokat, illetve napközben is lehet licitálni bármikor.
 • Ha nincs kedved/időd naponta licitálgatni, akkor meg lehet adni hogy a hét egyes napjain hány licit menjen a hirdetésre.
 • A hétfő melletti Másolás az összesbe linkre kattintásra a hétfőre beírt értéket tölti a rendszer
 • Az összes napra beírt nulla kikapcsolja az automatikus licitet a hirdetésen.
 • A hirdetés inaktiválása felfüggeszti az automatikus licitálást is az adott hirdetésnél.
 • A hirdetés törlése törli a hirdetés automatikus licitjét is.

Mikortól érvényes a licit?

 • Azonnal a Licitálás gombra kattintás után, melyről egy felugró ablak is tájékoztat, ha sikeres volt a licitálás.
 • Sikertelen licitálásról és az okáról is felugró ablak tájékoztat.

Mi lesz a fel nem használt egyenlegemmel?

 • A fel nem használt egyenleg nem jár vissza.
 • Az egyenleg nem évül el és nem is veszik el, a későbbiek során feltöltött hirdetésekre elhasználható.
 • Az egyenleg csak a regisztráció törlésével szűnik meg.
Nem kaptál választ valamire? Ide kattintva elküldheted nekünk a kérdésed vagy ötleted, akár bejelentkezés és regisztráció nélkül.
Töltés...