Eladó új építésű lakás - Budapest VIII. kerület (44732193) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 15 fotó
hirdetés fotó
+ 12 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
124 950 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Budapest VIII. kerület
  • Kategória:Lakás
  • Alkategória:Tégla
  • Alapterület:78 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Szobaszám:4
  • Állapot:Új építésű
  • Hány szintes az ingatlan:Földszintes
  • Hányadik emeleti:5
  • Erkély:nincs megadva
  • Lift:Van
  • Parkolási lehetőség:Teremgarázsban
  • Fűtés:Házközponti egyedi mérővel
  • Bútorozottság:nincs megadva
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:D
  • Kilátás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:Van
  • Víz:Van
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:Van
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Kondor Gréta Zita
Kondor Gréta Zita
+36-(70)-716-9596
Referencia szám: U0046201
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Új építésű lakás wellness lehetőségekkel Budapest felett

Mindenki szeretné egy reggeli úszással indítani a napot. Az úszás frissítő és energiával tölt fel, ideális alapot adva egy eredményes naphoz. Most megvan rá a lehetőséged, hiszen az épület tetején egy medence, jacuzzi és szauna áll rendelkezésre. Nem kell messzire menned, csak kilépsz az ajtón, és máris ott találod magad két emelettel feljebb.

Modern életterek, tetőtéri napozóterasz, medence, szauna, jacuzzi, 0-24 órás recepció, mélygarázs és minden más, ami egy tökéletes belvárosi otthonhoz szükséges. Üdvözöljük új otthonában!

Rövid összefoglaló:

Budapest VIII. kerületében, a Corvin-negyed mellett, a Füvészkert szomszédságában, eladó egy 5. emeleti, déli fekvésű, 80 m²-es lakás, amelyhez 9,7 m²-es terasz tartozik. Az ingatlan nappali + 3 hálószobát, 2 fürdőszobát foglal magában.

Lakás:

Pár hónapja került átadásra, így minden új és garanciális. A lakás magas minőségű felszereltséggel rendelkezik:

Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó
Háromrétegű, kiváló minőségű hő- és hangszigetelt nyílászárók
Nagy ablakfelületek
Kamerás kaputelefon
A lakás belső elrendezését te alakíthatod ki!

Az épület:

A 104 lakásos épületben a beruházó minőségi élettereket és erkélyes lakásokat alakított ki kedvező tájolással. Az épület a lakók kényelmét szolgálja a praktikus megoldások mellett, mint például a recepció, a tetőtéri wellness részleg, mélygarázs és tárolóhelyiségek. A környéken egyedülálló módon az épületből nem szükséges kilépni a kikapcsolódáshoz, mivel a tetőtéri wellness részleg nyugalmat biztosít, és az egyetemek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok is sétatávolságra találhatóak.

Elhelyezkedés:

Az épület elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A gyorsan fejlődő VIII. kerület számos kulturális intézménynek, üzletnek, bevásárlóközpontnak és sportolási lehetőségnek ad otthont. A kerület infrastruktúrája is folyamatosan fejlődik, utcák, iskolák, óvodák és sportlétesítmények újulnak meg. Sétatávolságra van a Corvin-negyed, üzletek, mozi, élelmiszerboltok, posta, bank, kormányablak, kórház és gyógyszertár, valamint a Füvészkert és az olyan oktatási intézmények, mint az nke, a Semmelweis Egyetem vagy a Ludovika Campus. A belváros könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel vagy akár gyalog, a legközelebbi felújított metrómegálló mindössze 10 perc sétára található.

Értékálló befektetés:

A folyamatosan fejlődő infrastruktúra, a kiváló elhelyezkedés és a minőségi kivitelezés mind hozzájárulnak az ingatlan értékállóságához. A környéken egyedülálló kényelmi szolgáltatások tovább növelik a lakás értékét. Az ingatlan rövid és hosszú távon is könnyen kiadható, így folyamatosan magas hozamot biztosít új tulajdonosának. Befektetők számára bérbeadás-menedzsment szolgáltatás is elérhető.

Ha szeretnél többet megtudni a lakásról és a tetőtéri wellness lehetőségekről, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

----English----

Newly Built Apartment with Wellness Facilities Above Budapest

Imagine starting your day with a morning swim. Swimming refreshes and energizes, creating the perfect foundation for a productive day. Now, you have the opportunity to do just that with a pool, jacuzzi, and sauna available on the buildings rooftop. No need to travel far – just step out your door, and youre only two floors up from this amazing experience.

Modern living spaces, rooftop sun terrace, pool, sauna, jacuzzi, 24/7 reception, underground parking, and all the essentials for an ideal downtown home. Welcome home!

Summary:

Located in Budapest’s VIII district, near the Corvin Quarter and adjacent to the Botanical Garden, this 5th-floor, south-facing apartment spans 80 m² and features a 9.7 M² terrace. The property includes a living room plus 3 bedrooms and 2 bathrooms.

Apartment:

Recently completed, everything in the apartment is new and comes with a warranty. It is equipped with high-quality features:

Multi-point locking security entrance door
Triple-glazed, high-quality thermal and sound-insulated windows
Large window surfaces
Video intercom system
The interior layout of the apartment is yours to design!

The Building:

The developer has created quality living spaces with balconies and favorable orientations in this 104-apartment building. The building also includes practical amenities such as a reception, a rooftop wellness area, underground parking, and storage rooms, all for the comfort of the residents. Uniquely in the area, you dont need to leave the building to relax, as the rooftop wellness area offers a peaceful retreat. Universities, restaurants, cafes, and shopping centers are just a short walk away.

Location:

One of the main advantages of this building is its excellent location and infrastructure. The rapidly developing 8th district boasts numerous cultural institutions, shops, shopping centers, and sports facilities. The area’s infrastructure is also constantly evolving, with new streets, schools, kindergartens, and sports facilities being developed and renovated. Within walking distance, you’ll find Corvin Quarter, shops, a cinema, grocery stores, a post office, a bank, a governm ent office, a hospital, and a pharmacy, as well as the Botanical Garden and educational institutions like the nke, Semmelweis University, and Ludovika Campus. The city center is easily accessible by car, public transport, or even on foot, with the nearest renovated metro station just a 10-minute walk away.

Solid Investment:

The constantly improving infrastructure, excellent location, and quality construction make this property a solid investment. The unique amenities in the area further enhance the apartment’s value. The property can be easily rented out both short and long term, ensuring a consistently high yield for its new owner. For investors, property management services are also available.

If youd like to learn more about the apartment and the wellness facilities on the rooftop, dont hesitate to contact us!
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal