Barion Pixel
Hitelkalkulátor - ingyenes hitel összehasonlítás - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Hitelkalkulátor

Megtaláltad álmaid otthonát, de a megvásárlásához hitelre lenne szükséged? A lakáshitel kalkulátor segítségével pillanatok alatt ki tudod számolni, hogy mennyi lenne a lakáshitel törlesztőrészlete. A hitelkalkulátor pár adat megadása (és a KERESÉS gombra kattintás) után kiadja a bankok ajánlatait. A hitelkalkulátor segítségével nem csak használt, vagy új ingatlan vásárlásához tudsz kalkulálni, hanem többek közt bővítéshez és korszerűsítéshez is. Csak annyi a tennivalód, hogy a kalkulátor legtetején módosítod a hitelcélt. A banki hirdetmények alapján naponta frissített adatokat használ a kalkulátor.

Lakáshitel kalkulátor

A hitelkalkulátor használatához nincs szükség regisztrációra és a használata teljesen ingyenes. A hitelajánlatok a THM (teljes hitel díj mutató) szerint sorba rendezve jelennek meg, így könnyen rátalálhatsz a legolcsóbb hitelajánlatra. Ha lakáshitel érdekel, akkor érdemes még a THM-en kívül figyelni a kamatperiódusra is (mennyi ideig marad változatlan a hitelkamat).

A hitelkalkulátor használata

  • 1. Hitelösszeg vagy törlesztőrészlet. A hitelkalkulátor nem csak egy adott hitelösszeg alapján tud kalkulálni, hanem a hitelösszeg szerint is. Ha Te már tudod, hogy mekkora havi törlesztőt tudsz bevállalni, akkor válaszd a hitelösszeg szerinti kalkulálást
  • 2. Hitelcél kiválasztása. A pontos hitelcél megadásával, lehetőséged van a számodra legkedvezőbb kondíció megtalálására. Az egyes hiteltermékek kondíciói a cél függvényében eltérhetnek. A következő hitelcélok közül tudsz választani: Használt lakás/ház vásárlása (alap beállítás), Új lakás/ház vásárlása, Lakás/ház építése, Lakás/ház felújítása, Lakás/ház bővítése, Lakás/ház korszerűsítése, Szabad felhasználásra és Hitelkiváltásra
  • 3. Hitelösszeg meghatározása. Az általad igényelt hitelösszeg. A végleges összeg a bank ajánlatától függően változhat.
  • 4. Futamidő meghatározása. A tényleges futamidő a bank ajánlatától függően változhat.
  • 5. Ingatlan vételára A megvásárolandó ingatlan vételára, vagy a fedezetként felajánlott ingatlan értéke. A hiteligénylésben figyelembe vett érték az értékbecslés függvényében változhat.
  • 6. Havi jövedelem megadása. A pénzintézetek a havi jövedelmi elvárási szabályoknál munkabér vagy munkabérnek megfelelő jövedelem (pl. osztalék) meghatározást használnak. A nettó munkabér számítása a bruttó munkabért terhelő adók, járulékok és levonások alapján történik. Jogszabály konkrétan meghatározza, hogy mekkora lehet a jövedelem terheltsége (JTM), amely függ a jövedelem nagyságától és a hitel futamidejétől.
  • 7. Keresési feltételek pontosítása. itt a hitelek egyes paramétereinek beállításával tudsz pontosabb találati listát kapni. Ha például mindig fix kamatozású ajánlatot keresel, akkor pipáld be, vagy ha csak babaváró hitel érdekelne, akkor azt jelöld be. Be tudod még jelölni, ha CSOK is érdekelne, vagy ha csak támogatott hitel ajánlatokat szeretnél kapni. Néhány paramétert már előre bepipáltunk Neked. Ezekből természetesen ki is tudod venni a pipát.
  • 8. Ajánlatok rendezése. Alap esetben a találati lista elején a legalacsonyabb THM-el rendelkező hitelajánlat szerepel. A találati listát át tudod rendezni, ha listat tetején található Törlesztőrészlet, THM, vagy Visszafizetendő szavakra kattintasz.
  • 9. Ajánlat kiválasztása. Ha a banki ajánlatok között találtál Neked megfelelőt, akkor már csak az ÉRDEKEL gombra kell kattints és egy felugró ablakban meg kell adj pár személyes adatot (pl. név, telefonszám). Ha szeretnél, akkor akár visszahívást is tudsz kérni.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal