Mennyit ér az ingatlanom? Ingatlan értékbecslés kalkulátor
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Mennyit ér az ingatlanom?

Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.
AZ INGATLANOM ADATAI
Település:
Típus:
Alapterület:
Telekterület:
Szobaszám:
Állapot:
Építés éve:
Parkolási lehetőség:
Értéknövelő tényezők:
Luxus ingatlan:
Van napelem az ingatlanon:
Van klíma és/vagy hőszivattyú:
Vízpart közeli az ingatlan:
Van úszómedence:
Panorámás a kilátás:
Penthouse lakás:
Kertkapcsolatos a lakás:
Van erkély/terasz a lakáshoz:
Panelprogramban részt vett:
Értékcsökkentő tényezők:
Könnyűszerkezetes a ház/nyaraló:
Szuterén lakás:
Min. 3. emeleti lakás és nincs lift:
Hajléktalanszálló 100 m-en belül:
Magasfeszültség 100 m-en belül:
Van gyár 100 m-en belül:
Van autópálya 100 m-en belül:
Közvetlen főút melletti ingatlan:
Temető mellett van az ingatlan:
Étterem feletti/melletti lakás:

INGYENES HIRDETÉS FELADÁS
Ingatlan eladáson gondolkozol (a megveszLAK-on 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható a magánszemélyeknek) és szeretnéd tudni, hogy mennyit ér az ingatlanod, vagy találtál egy Neked tetsző eladó házat, lakást, nyaralót és kíváncsi vagy, hogy mennyi a piaci értéke?

Ingatlan értékbecslés kalkulátor

A fenti kérdés megválaszolásában segít Neked ez az ingyenes értékbecslő kalkulátor. Nincs más tennivalód, mint az ingatlan adatait megadni és az algoritmus a megveszLAK adatbázisában tárolt több százezer aktív és egy éven belül törölt ingatlan hirdetés adatai alapján megpróbálja kiszámolni Neked, hogy mennyit ér az ingatlanod.

Az ingatlan értékbecslés sikerességéhez elengedhetetlen, hogy minél több adatot megadj az ingatlannal kapcsolatban. A becsült érték kiszámításánál több, mint 20 tulajdonságot vesz figyelembe a rendszer. Vannak kötelezően megadandóak és nem kötelezők is, de célszerű megadni a nem kötelezők közül is a lehető legtöbbet, mert az értéket mindegyik tulajdonság jelentősen módosíthatja.

A kalkulátor által becsült eredmény csak tájékoztató jellegű, nem számít hivatalos értékbecslésnek és az online értékbecslés időpontjára vonatkozik, az Általad megadott adatok alapján. A számítás eredményeként kapott hozzávetőleges piaci értékért a megveszLAK.hu (és az üzemeltetője) nem vállal semmiféle felelősséget, az nem minősül hivatalos értékbecslésnek és nem használható hitelfelvételhez sem. Hivatalos értékbecslés elkészítéséhez fordulj egy erre szakosodott értékbecslő szakemberhez. Az ingatlan értékét számos egyéb tényező is befolyásolja, amelyeket a program nem tud figyelembe venni.

Az online értékbecslés elkészítése ingyenes és nincs regisztrációhoz kötve. A rendszer semmilyen személyes adatot nem tárol és nem kér be. Csak add meg az adatokat és kattints a BECSÜLD MEG gombra, hogy pillanatokon belül megtudd, hogy mennyi a piaci értéke az ingatlanodnak.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal