Barion Pixel
Ingyenes ingatlan hirdetés - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Ingyenes ingatlan hirdetés

Add el az ingatlanod mielőbb! Add fel az ingatlan hirdetésed ingyen (max. 20 fotóval), Magyarország hatodik leglátogatottabb ingatlan hirdetési oldalán!
FELADOM AZ INGATLAN HIRDETÉSEM INGYEN
Ha ingatlanozással foglalkozol, akkor is nagyon kedvező árakkal hirdethetsz a megveszLAK-on. Az aktuális árakról az irodai díjszabásban tudsz tájékozódni.

Miért érdemes itt hirdetni?

Ingyenes hirdetés feladás

Ingyenes hirdetés feladás

Dinamikusan fejlődő látogatottság

TOP 10 ingatlan hirdetési oldal

A hirdetés feladás ténylegesen ingyenes! Nincsenek rejtett költségek. Magánszemélyek 1db ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetés 30 napig lesz érvényes, mely lejárta után bármennyiszer ingyenesen meg lehet újítani.A 2022-es évben több, mint 4,8 millió látogató használta a megveszLAK.hu-t. Összességében 12,8 millió oldalmegtekintést regisztráltunk. Az ingatlant keresők összességében 4,77 millió hirdetést néztek meg.
Egyszerű, gyors hirdetés feladás

Egyszerű, gyors hirdetés feladás

Hirdetésenként 20 fotó

Hirdetésenként 20 fotó

A felhasználóbarát működés kiemelt szerepet játszik a portálon. Egy gyors regisztráció után a hirdetés feladás is gyorsan, egyszerűen megoldható (az egész folyamat csupán 3-5 percet vesz igénybe, ha már előre el van készítve az ingatlan hirdetés szövege). A hirdetés a feladás után azonnal megjelenik.A hirdetéshez maximálisan 20 fotót lehet feltölteni minden egyéb plusz költség nélkül. Egyes ingatlan portálokon ingyenesen csak kép nélkül lehet hirdetni. Na de ki venne meg látatlanban egy ingatlant?
FELADOM AZ INGATLAN HIRDETÉSEM INGYEN

Segítség az ingatlan hirdetés feladáshoz

Nézd meg videón, hogy milyen egyszerűen és gyorsan lehet regisztrálni és feladni a hirdetést:
A megveszLAK-on nem csak hirdetést adhatsz fel ingyen, hanem ingatlan hirdetéssel kapcsolatos hasznos tanácsokat is kaphatsz. Ezekből válogattuk ki a legfontosabbakat alább.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
18913 megtekintés
18913
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő jelöltek.Olvasd el az alábbi tippeket, hogy ütős hi...
9 tipp a jó ingatlanhirdetés fotók készítéséhez
2020.02.16. vasárnap
2891 megtekintés
2891
Az ingatlan hirdetési portálok tele vannak rossz minőségű, vagy egyenesen katasztrofális képekkel hirdetett ingatlanokkal. Pedig a sikeres értékesítéshez a fotók nagyon fontosak.A potenciális érdeklődők a fotó nélküli (kivéve a telkek), vagy csúnyán fotózott hirdetéseket többnyire meg se nézik, az eladók meg várják a csodát. Ha az ingatlanodat gyorsan, jó áron szeretnéd eladni, fontos, hogy jó minőségű, informatív képeket készíts a hirdetéshez. E...
Eredményes lakás, ház eladás fontos eleme az alaprajz!
2020.02.16. vasárnap
2496 megtekintés
2496
Ebből a cikkből megtudhatsz minden lényeges információt arról, hogy miért és hogyan készíts alaprajzot az ingatlan hirdetésedhez (hogyan állj neki az alaprajz készítésnek a felméréstől az elkészítésig). Azonnal használható tippeket és működő megoldásokat ismerhetsz meg.
Lakásfelújítás eladás előtt?
2020.03.01. vasárnap
1714 megtekintés
1714
A lakáseladás előtt mindenképp érdemes elgondolkozni a felújításon is. A vásárlók általában kevésbé szeretik a felújítandó ingatlanokat, inkább a jó állapotú lakásokat keresik. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ingatlanról van szó, illetve, hogy milyen munkákat szeretnének elvégezni. Felújítás előtt alaposan át kell gondolni, hogy mit éri meg megcsinálni és mit nem. Ebben próbálunk meg segíteni Neked.
10 teendő ingatlan eladás előtt
2021.05.17. hétfő
1414 megtekintés
1414
Egy ingatlan eladása sok esetben érzelmi kérdés, hiszen egy olyan vagyontárgyától válik meg a tulajdonos, melyben évekig, évtizedekig élt, amihez élmények kötik, így gyakorlatilag életének egy szakaszát zárja le az eladással. Ezért is fontos kérdés, hogy hogyan és kivel vágsz bele az ingatlaneladásba. Az ingatlaneladás ugyanis nem egyszerű dolog, néhány ötlettel azonban segítünk, ha inkább magad oldanád meg ingatlanos nélkül. Íme, néhány fontos l...
Ingatlan eladás menete
2021.12.22. szerda
1688 megtekintés
1688
Az ingatlan eladása sokszor hosszú és körülményes folyamat. Az internet és az ingatlan hirdetési portálok terjedésével egyre többen gondolják úgy, hogy az ingatlan eladáshoz nem akarnak igénybe venni ingatlanos szakembert. Van, akinek sikerül is eladni a saját ingatlanát, de sokan a végén mégis csak engednek az ingatlanosok ajánlatának a sikertelen próbálkozások után. Lássuk, hogy miből áll az ingatlanosok munkája.
Ingatlan vásárlás költségei
2020.02.16. vasárnap
1446 megtekintés
1446
Lakásvásárláskor nem csak a vételárat kell kifizetni, hanem számolni kell több járulékos költséggel is (több pár tízezer forintos, vagy akár több százezer forintos költség is van), amiket összeadva elég tetemes összeg jöhet ki. Ez a szuper összefoglaló cikk abban segít, hogy előre számításba tudd venni ezeket a költségeket is.
Ingatlan illeték 2019
2020.02.16. vasárnap
856 megtekintés
856
Az illeték általános mértéke – ha a törvény másként nem rendelkezik – a megszerzett vagyon terhekkel nem csökkentett forgalmi értéke után 4%, ingatlan, illetve belföldi ingatlanvagyonnal rendelkező társaságban fennálló vagyoni betét megszerzése esetén ingatlanonként 1 milliárd forintig 4%, a forgalmi érték ezt meghaladó része után 2%.A illeték alapja a megszerzett vagyon forgalmi értéke. Ingatlanok tulajdonjogának cseréje esetén az illeték alapja...
Ingatlan ajándékozás
2022.06.17. péntek
2164 megtekintés
2164
Mindannyian adtunk és kaptunk már ajándékot. A szokásos, kisebb értékű ajándékok ajándékozásnál sokkal ritkább azonban az ingatlanok ajándékozása. Az ajándékozó ilyenkor is ingyenesen, ellenszolgáltatás nélkül ruházza át a tulajdonjogot másra, mégis sokkal bonyolultabb és kockázatosabb konstrukcióról van szó, mint ingóságok esetén. Ebből a cikkből mindent megtudhatsz az ingatlan ajándékozásról.
 
FELADOM AZ INGATLAN HIRDETÉSEM INGYEN
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal