Minden ami otthon - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Minden ami otthon

Ingatlan hírek, sztárotthonok, izgalmas ingatlanok, ingatlanpiaci elemzések, építkezés, lakásfelújítás, lakberendezés, kert, csináld magad, dekoráció, egyszóval három szóval 😊 minden, ami otthon…
Ha szivesebben fogyasztasz videós tartalmakat, akkor nézd meg a megveszLAK youtube csatornáját, vagy a megveszLAK tiktok oldalát, ahol rengeteg érdekes és szórakoztató videót találsz.
Nézd meg Lionel Messi új tengerparti kúriáját
2023.09.14. csütörtök
256 megtekintés
256
Az argentin futballsztár a közelmúltban 10,75 millió dollárért vett egy letisztultan megtervezett otthont Miami Sunny Isles Beach külvárosában. A profi labdarúgónak nemcsak már legalább három több millió dolláros lakása van Miami Sunny Isles Beach-i külvárosában, de most egy modern, vízparti kastélyt is szerzett Fort Lauderdale jómódú és őrzött Bay Colony közösségében. Nézd meg kívül-belül!
Haszonélvezeti jog
2023.09.13. szerda
218 megtekintés
218
Az ingatlanok haszonélvezeti joga olyan jogi eszköz, amelyet sokan nem ismernek, pedig rendkívül hasznos lehetőséget kínál, de lehetnek buktatói is. Ebben a cikkben igyekszünk átfogó képet adni a haszonélvezeti jogról. Megtudhatod többek közt azt, hogy hogyan kell számolni a haszonélvezet értékét, eladható-e az ingatlan, örökölhető-e, vagy átruházható-e a haszonélvezeti jog.
Kukkants be Rick Ross új, 35 millió dolláros vízparti villájába
2023.09.07. csütörtök
136 megtekintés
136
Nemrég derült ki, hogy Rick Ross szemet vetett egy vízparti ingatlanra az exkluzív szigeten, és ezen a héten a rapper hivatalosan is megszerezte a szóban forgó rezidenciát. Rick 35 millió dollárt (közel 13 milliárd forint) adott a 3700 négyzetméteres telken álló megavilláért, amely a sztárokkal teli és őrzött enklávéban található. Nézd meg a képeket és a videót!
Mit kell tudni, ha Kádár-kockát vennél
2023.08.30. szerda
290 megtekintés
290
A szocialista családi házépítés két nagy korszakra tagolható: a háború után, egészen az 1970-es évek végéig tartó időszak a „Kádár-kockának” csúfolt kockaházak kora, majd az 1980-as és 90-es évek az óriásházak kora. Ebben a cikkben a Kádár-kocka történetén, szerkezetén és alaprajzán kívül mutatunk egy példát arra is, hogy hogyan lehet egy Kádár-kockából luxusházat varázsolni.
Biztos megoldás a penész ellen
2023.08.22. kedd
242 megtekintés
242
Mostanában sok lakásban, házban gondot okoz, hogy miután kicserélték az ablakokat modern nyílászárókra, megjelent a penész. Gyakran persze enélkül is megjelenik. Számtalan megoldás létezik a penész elleni harcban, kezdve a szellőztetéstől, penészölő szerektől, a különféle speciális vakolatoktól és festéstől, résszellőzőktől egészen a szellőző rendszerekig. Megvizsgáljuk, mi lehet a megfelelő megoldás.
Szilikát tégla
2023.08.21. hétfő
298 megtekintés
298
Az építőipar folyamatosan keresi az új és fejlett építőanyagokat, amelyek kombinálják az erőt, a könnyűséget és az energiahatékonyságot. Tényleg veszélyes a szilikát tégla? Mi a különbség a gázszilikát és a gázbeton között? Meg szabad venni szilikátból épült házat? Ezekre és sok más hasonló kérdésre kaphatsz választ ebből a cikkből.
Negyedik hónapja csökkennek a lakás árak Pécsen
2023.08.12. szombat
230 megtekintés
230
Pécs, a Dél-Dunántúl egyik legnagyobb és legjelentősebb városa, hosszú időn keresztül stabil, élénk és folyamatosan dráguló ingatlanpiaccal büszkélkedhetett. Azonban az utóbbi időben észlelhető változások azt mutatják, hogy a város ingatlanpiaca kezd átrendeződni, ugyanis a lakásárak csökkenésének trendje már negyedik hónapja tart. Ez a helyzet számos kérdést vet fel az ingatlanpiac szereplői és a lakosság körében egyaránt.
Nyaraló vásárlás
2023.08.07. hétfő
120 megtekintés
120
A nyaraló vásárlás egy nagyon izgalmas és fontos lépés az életünkben. Egy jól megválasztott nyaraló nemcsak a kikapcsolódás színtere lehet, hanem akár befektetésként is szolgálhat, és akár hosszú évek múltán is a családunk öröksége lehet. Ahhoz azonban, hogy megtaláljuk az igazán tökéletes eladó nyaralót, fontos szempontokat kell figyelembe vennünk.
Rod Stewart 70 millió dollárt kér a hatalmas Beverly Park-i villájáért
2023.06.08. csütörtök
382 megtekintés
382
Rod Stewart a szíve mélyén híresen örökké fiatal marad. A valóságban azonban a legendás rocker már 78 éves, és nyolc gyermeke közül egy kivételével mind felnőtt. Így hát nem nagy meglepetés, hogy Stewart 30 éves otthona, egy kolosszális kúria a hegyekben, magasan Beverly Hills fölött, 70 millió dolláros árcédulával eladóvá vált. A Wall Street Journal számolt be először a hirdetésről. Nézd meg Rod Stewart közel 25 milliárd forintért eladó kastélyá...
Jennifer Lopez, Ben Affleck végül egy 60 millió dolláros Beverly Hills-i villát vett
2023.06.03. szombat
418 megtekintés
418
Közel két évnyi házkeresés és legalább öt meghiúsult ingatlanügylet kellett hozzá, de Jennifer Lopez és Ben Affleck végre rátaláltak az igazi ingatlanra. A TMZ szerint, amely elsőként számolt be erről az óriási üzletről, ez a szerelem nem kerül többe, mint 61 millió dollárba, ennyit fizetett az ifjú pár a Beverly Hills feletti hegyekben, a Benedict Canyon negyedben található gigantikus birtokért.
Lélegzetelállító a kilátás Rihanna új lakásából
2023.05.19. péntek
325 megtekintés
325
2014 óta Rihanna elsődleges lakhelye egy luxuslakás a The Centuryban, Los Angeles egyik legdrágább és legelőkelőbb lakófelhőkarcolójában. Mostanában kezdte kicsit szűkösnek érezni a 325 négyzetméteres 3 szobás lakást, ezért idejét érezte, hogy vegyen egy nagyobb lakást, ahol kényelmesebben elfér a teljes személyzetével együtt.
Drake busás haszonnal eladná Beverly Hills-i birtokát
2023.05.04. csütörtök
209 megtekintés
209
Ez gyorsan ment. Alig telt el egy év azután, hogy Drake 75 millió dollárt fizetett ki a Beverly Hills feletti hegyekben lévő birtokért, és máris szeretné tovább adni. Az ingatlanpiacon most 88 millió dollárt kérnek a rapper paradicsomáért. A TMZ számolt be először az ingatlan eladásról szóló hirdetésről. Nézd meg a képeket!
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal