Ingatlan hírek - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
HIRDETÉS FELADÁS
INGATLAN HÍREK
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Ingatlan hírek

Ha érdekelnek az ingatlanpiaci hírek, akkor jó helyen jársz, mert itt közérthető stílusban találod meg az aktuális ingatlan híreket, és érdekességeket. Ha szeretsz bekukkantani a sztárok és celebek otthonaiba, vagy szereted megnézni az izgalmasabbnál-izgalmasabb ingatlanokat, akkor Neked tetszeni fog ez az oldal. Itt találhatsz még a cikkek között ingatlanpiaci elemzéseket is.
Richard Gere 20 év után eladja a mesébe illő házát
2022.01.21. péntek
307 megtekintés
307
Richard Gere filmsztár, több mint 20 év után úgy döntött, hogy eladja hatalmas vidéki házát, ami a New York állambeli Pound Ridge-ben található. Az ingatlanért 28 millió dollárt kér, ami a jelenlegi árfolyamon közel 9 milliárd forintnak felel meg. Nézd meg hol élt a sármos színész az elmúlt két évtizedben.
Nézz be Cesar Millan, a Kutyasuttogó eladó házába
2022.01.16. vasárnap
218 megtekintés
218
A leghíresebb kutyakiképző, Cesar Milan, akinek a műsorát sok millióan nézték világszerte, úgy döntött, hogy ideje lenni eladni a Los Angeles-i házát. Jó alkalom ez arra, hogy bekukkantsunk a stílusos otthonába, ahol csak néhány festmény és egy tacskó szobor utal a tulajdonosra. Nézd meg a képeket!
Nézd meg a Jézus Krisztusnak építetett pazar kastélyt
2022.01.08. szombat
381 megtekintés
381
A Chapel Hill kúriát az 1920-as években tervezték és építették egy nagyon különleges lakó, Jézus Krisztus számára. A pompás, 1400 négyzetméteres kastélyt ma már viszont egy egyszerű halandó is megvásárolhatja, ha a 2,5 milliárd forintnak megfelelő összeget rá tudja szánni. Nézd meg a saját szemeddel, hogy milyen pazar kastélyt építettek a Megváltónak!
10 Most Popular Real Estate Websites of 2021 second half year
2021.12.31. péntek
86 megtekintés
86
Real estate listing sites have been attracting a lot of visitors for years. According to National Association of Realtors statistics, 95% of new home seekers search for property online and 51% of buyers found their homes on the internet. With many real estate websites available, buyers can look at many homes from the comfort of their own homes. Let's see which real estate listing site is more popular and why.
Kanye West Kim Kardashian szomszédja lesz
2021.12.29. szerda
155 megtekintés
155
Kanye West, akit október óta hivatalosan is Ye-nek hívnak, december 9-én még a színpadon könyörgött Kim Kardashian-nek, hogy menjen vissza hozzá, most pedig jött a hír, hogy megveszi az utca túloldalán álló házat. Ez a vásárlás olyan fontos volt a rappernek, hogy a kínálati áron felül még egy jó állapotú Budapest belvárosi 100 négyzetméteres lakás árát is kifizeti érte.
13 rémisztő kísértetház. Te mernél aludni valamelyikben?
2021.12.26. vasárnap
650 megtekintés
650
Hátborzongató épületek, elátkozott romok, paranormális jelenségek, kegyetlen gyilkosságok helyszínei. Valószínűleg az emberek többsége nem szeretne ilyen házban lakni. Amerikában, ha egy ingatlan kísértetházként ismert, akkor azt kötelező feltüntetni az adatlapján. Némelyikben így is laktak, de a többsége lakatlan és rossz állapotú.
Kiadó a Grincs otthona. Beköltöznél?
2021.12.23. csütörtök
128 megtekintés
128
Itt a nagy lehetőség! naponta csak 20 dolcsiért bárki beköltözhet a Grincs barlangjába. Ehhez a Utah állambeli Boulder közelébe kell utazni, ahol a barlang egy kézzel faragott mását készítették el. Az 523 négyzetméteres barlangba a Grincs ikonikus tárgyai is megtalálhatók. Ami viszont hiányzik a barlangból az a tévé és az internet. Nézd meg a képeket és döntsd el, hogy beköltöznél-e.
Ingatlan eladás menete
2021.12.22. szerda
415 megtekintés
415
Az ingatlan eladása sokszor hosszú és körülményes folyamat. Az internet és az ingatlan hirdetési portálok terjedésével egyre többen gondolják úgy, hogy az ingatlan eladáshoz nem akarnak igénybe venni ingatlanos szakembert. Van, akinek sikerül is eladni a saját ingatlanát, de sokan a végén mégis csak engednek az ingatlanosok ajánlatának a sikertelen próbálkozások után. Lássuk, hogy miből áll az ingatlanosok munkája.
Durván visszaesett az ingatlan keresési kedv 2021 utolsó negyedévére
2021.12.21. kedd
338 megtekintés
338
A 2021-es év utolsó negyedéve nagyon furcsán alakult az ingatlanpiacon. Az utóbbi három évben most először fordult elő ilyen durva visszaesés az ingatlan keresési kedvben az év utolsó negyedévben. Lássuk a statisztikákat, és hogy vajon mi lehet a háttérben.
Hány lakásra lenne elég a decemberi lottóötös?
2021.12.16. csütörtök
167 megtekintés
167
2021 december 18-án lesz a következő ötöslottó sorsolás, amikor is már 2,7 milliárd ütheti a legszerencsésebb markát. Ez éppen a duplája a legutóbbi ötöslottó nyereménynek, amikor is a szerencsés nyertes 1,345 milliárd forintot nyert. Vajon mennyi lakást tudna venni a szerencsés nyertes ebből a hatalmas összegből Budapesten?
Mire kell figyelni egy családi ház felújítása során? Mik a legfontosabb tényezők?
2021.12.13. hétfő
75 megtekintés
75
A családi ház felújítása nem sétagalopp, sok szempontot kell egyszerre figyelembe vennünk ahhoz, hogy költséghatékonyan és időben megújuljon otthonunk. Az előzetes tervezés mellett nem mindegy, hogy honnan szerezzük be az alapanyagokat, milyen árat fizetünk érte, milyen céggel, vállalkozóval végeztetjük el a kivitelezést.
Egyedülálló ingatlan értékesítési rendszer indult Magyarországon
2021.12.12. vasárnap
594 megtekintés
594
A megveszLAK.hu ingatlan hirdetési portál és a posztolom.com automata facebook posztoló szolgáltatás új fejlesztésével létrejött egy olyan komplett rendszer, ami jelentősen meg tudja könnyíteni és gyorsítani az ingatlan értékesítők munkáját, hogy az ingatlanos szakember minél több időt tudjon fordítani az ingatlanok érdeklődőknek való bemutatásával.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal