Minden ami otthon - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Minden ami otthon

Ingatlan hírek, sztárotthonok, izgalmas ingatlanok, ingatlanpiaci elemzések, építkezés, lakásfelújítás, lakberendezés, kert, csináld magad, dekoráció, egyszóval három szóval 😊 minden, ami otthon…
Ha szivesebben fogyasztasz videós tartalmakat, akkor nézd meg a megveszLAK youtube csatornáját, vagy a megveszLAK tiktok oldalát, ahol rengeteg érdekes és szórakoztató videót találsz.
Ergonomikus otthoni iroda kialakítása gyógytornász szemmel
2024.06.06. csütörtök
148 megtekintés
148
Az otthoni iroda ergonomikus kialakítása kulcsfontosságú, hiszen korántsem mindegy, hogy ott milyen körülmények várnak ránk. Kutatásokkal igazolták, hogy minél jobban érzi magát valaki a munkahelyén – ami jelen esetben nem a lakóhelyünktől távol, hanem otthon van –, annál hatékonyabban lesz képes elvégezni a feladatait. Az eredményesség növekedése könnyen megtapasztalható azzal, ha elkezdjük alkalmazni az ergonómia bevált módszerét.
Ablakcsere - Energiatakarékos és esztétikus megoldások
2024.05.30. csütörtök
174 megtekintés
174
Az otthonunk egyik legfontosabb eleme az ablak. Nemcsak a természetes fény beengedéséért és a friss levegő biztosításáért felelős, hanem jelentős szerepe van az energiahatékonyságban, az otthonunk hőszigetelésében és a biztonságban is. Az ablakok állapota idővel romlik, és elkerülhetetlenné válik a csere. Az ablakcsere nem csupán egy esztétikai beavatkozás, hanem komoly beruházás, amely hosszú távon megtérül. Az új, modern ablakok beépítése révén...
Lakberendezési tippek a legfrissebb trendekből szemezgetve
2024.05.28. kedd
176 megtekintés
176
Az otthonunk megtervezése, kialakítása és berendezése nemcsak esztétikai élményt nyújt, de az egyéniségünket is kifejezi — valamint kényelmet is biztosít a mindennapjainkhoz. Ez az iparág azonban korántsem örökzöld: ahogyan a divat világa, úgy a lakberendezés is folyamatosan változik és megújul, követve a legfrissebb trendeket és innovációkat.
A home staging költségei
2024.05.25. szombat
125 megtekintés
125
A home staging egyre népszerűbbé válik az ingatlanpiacon, különösen azok körében, akik gyorsan és jó áron szeretnék eladni otthonukat. De mit is takar pontosan ez a kifejezés, és milyen kiadásokkal kell számolnunk, ha igénybe vesszük ezt a szolgáltatást?
Mennyit érhet valójában Kőgazdag Csabi „300 milliós” háza
2024.03.23. szombat
1206 megtekintés
1206
Március közepén jelent meg a blikk.hu-n, hogy Kőgazdag Csabi (Herceg Csaba) és menyasszonya, Letícia szeretnék eladni a családi házukat, mert túl kicsinek érzik a 250 négyzetmétert kettőjüknek. Több cikk szerint is 300 milliót kérnek érte „hogy ott vehessen valaki levegőt és aludhasson, ahol korábban Ő”. Lássuk, hogy mennyire reális az ár.
Lakóautó házilag
2024.03.15. péntek
270 megtekintés
270
Ahogy nő a rezsi egyre nagyobb teret nyer a háztartási kiadások csökkentése. A radikális takarékossági intézkedések mellett döntő emberek történetei rendszeresen megjelennek a médiákban. Az amerikai Michael Talley tette első pillantásra őrültségnek tűnhet. Mivel egyszer s mindenkorra meg akart szabadulni egy ház fenntartásával kapcsolatos anyagi terhektől, úgy döntött, hogy egy iskolabuszból alakít ki egy lakóautót.
Mi az a penthouse és miért érdemes megvenni
2024.03.10. vasárnap
352 megtekintés
352
A penthouse lakások, amelyek a városi táj koronái, egyben a modern építészet remekei is, nem csupán a luxus és kényelem szimbólumai, hanem egyfajta státusszimbólumot is képviselnek. Nem véletlen, hogy a legnagyobb sztárok, mint pl. Lewis Hamilton is penthouse lakásba költözött Monaco-ban. Ebben a cikkben bemutatom, hogy mi teszi őket vonzóvá és különlegessé.
Babaváró hitel szabályok 2024
2024.03.02. szombat
217 megtekintés
217
Az új év mindig változásokat hoz magával, és 2024 sem kivétel, különösen a babaváró hitel szabályainak terén. Január 1-jétől számos módosítás lépett érvénybe az államilag garantált, kamattámogatott kölcsön vonatkozásában, melynek célja az ifjú családok anyagi terheit enyhíteni és a gyermekvállalási kedvet növelni
Miranda Kerr eladja Malibu-i házát
2024.02.21. szerda
296 megtekintés
296
Tíz évvel ezelőtt, amikor elvált Orlando Bloom-tól, az akkor újra egyedülálló Miranda Kerr 2,2 millió dollárt fizetett a Malibu nyugati részén, egy kevéssé ismert zsákutcában található ingatlanért. Az egykori Victoria's Secret-modell ma már a Snapchat milliárdos vezérigazgatójának, Evan Spiegelnek a felesége, akivel pazar birtokok nemzetközi portfólióján osztozik. Most úgy tűnik eljött az ideje, hogy eladja a birtokot, melyért 4,5 millió dollárt ...
Travis Kelce 6 millió dollárért vett egy eldugott kúriát
2023.10.24. kedd
333 megtekintés
333
Az NFL-sztár új házában úszómedence, pickleball-pálya, minigolfpálya és 1580 négyzetméternyi lakóterület található. Úgy tűnik, Travis Kelce így már rendelkezik olyan hellyel, ahol ő és Taylor Swift elbújhatnak.
Az azbeszt káros hatásai: Mire kell figyelni az ingatlanvásárlásnál?
2023.10.08. vasárnap
410 megtekintés
410
Az ingatlanokban rejlő veszélyek között sokszor nem csak az aktuális állapotproblémákra, mint például a penész vagy a statikai hibák, hanem a múltban használt anyagokra is oda kell figyelnünk. Ebben a cikkben mélyebben megvizsgáljuk az azbeszt jellemzőit, az egészségre gyakorolt hatásait, és azt, hogyan ismerhetjük fel és kezelhetjük ezt az anyagot otthonainkban.
Nézd meg Lionel Messi új tengerparti kúriáját
2023.09.14. csütörtök
675 megtekintés
675
Az argentin futballsztár a közelmúltban 10,75 millió dollárért vett egy letisztultan megtervezett otthont Miami Sunny Isles Beach külvárosában. A profi labdarúgónak nemcsak már legalább három több millió dolláros lakása van Miami Sunny Isles Beach-i külvárosában, de most egy modern, vízparti kastélyt is szerzett Fort Lauderdale jómódú és őrzött Bay Colony közösségében. Nézd meg kívül-belül!
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal