Minden ami otthon - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Minden ami otthon

Ingatlan hírek, sztárotthonok, izgalmas ingatlanok, ingatlanpiaci elemzések, építkezés, lakásfelújítás, lakberendezés, kert, csináld magad, dekoráció, egyszóval három szóval 😊 minden, ami otthon…
Ha szivesebben fogyasztasz videós tartalmakat, akkor nézd meg a megveszLAK youtube csatornáját, vagy a megveszLAK tiktok oldalát, ahol rengeteg érdekes és szórakoztató videót találsz.
Mennyit érhet valójában Kőgazdag Csabi „300 milliós” háza
2024.03.23. szombat
569 megtekintés
569
Március közepén jelent meg a blikk.hu-n, hogy Kőgazdag Csabi (Herceg Csaba) és menyasszonya, Letícia szeretnék eladni a családi házukat, mert túl kicsinek érzik a 250 négyzetmétert kettőjüknek. Több cikk szerint is 300 milliót kérnek érte „hogy ott vehessen valaki levegőt és aludhasson, ahol korábban Ő”. Lássuk, hogy mennyire reális az ár.
Lakóautó házilag
2024.03.15. péntek
140 megtekintés
140
Ahogy nő a rezsi egyre nagyobb teret nyer a háztartási kiadások csökkentése. A radikális takarékossági intézkedések mellett döntő emberek történetei rendszeresen megjelennek a médiákban. Az amerikai Michael Talley tette első pillantásra őrültségnek tűnhet. Mivel egyszer s mindenkorra meg akart szabadulni egy ház fenntartásával kapcsolatos anyagi terhektől, úgy döntött, hogy egy iskolabuszból alakít ki egy lakóautót.
Mi az a penthouse és miért érdemes megvenni
2024.03.10. vasárnap
135 megtekintés
135
A penthouse lakások, amelyek a városi táj koronái, egyben a modern építészet remekei is, nem csupán a luxus és kényelem szimbólumai, hanem egyfajta státusszimbólumot is képviselnek. Nem véletlen, hogy a legnagyobb sztárok, mint pl. Lewis Hamilton is penthouse lakásba költözött Monaco-ban. Ebben a cikkben bemutatom, hogy mi teszi őket vonzóvá és különlegessé.
Babaváró hitel szabályok 2024
2024.03.02. szombat
122 megtekintés
122
Az új év mindig változásokat hoz magával, és 2024 sem kivétel, különösen a babaváró hitel szabályainak terén. Január 1-jétől számos módosítás lépett érvénybe az államilag garantált, kamattámogatott kölcsön vonatkozásában, melynek célja az ifjú családok anyagi terheit enyhíteni és a gyermekvállalási kedvet növelni
Miranda Kerr eladja Malibu-i házát
2024.02.21. szerda
145 megtekintés
145
Tíz évvel ezelőtt, amikor elvált Orlando Bloom-tól, az akkor újra egyedülálló Miranda Kerr 2,2 millió dollárt fizetett a Malibu nyugati részén, egy kevéssé ismert zsákutcában található ingatlanért. Az egykori Victoria's Secret-modell ma már a Snapchat milliárdos vezérigazgatójának, Evan Spiegelnek a felesége, akivel pazar birtokok nemzetközi portfólióján osztozik. Most úgy tűnik eljött az ideje, hogy eladja a birtokot, melyért 4,5 millió dollárt ...
Travis Kelce 6 millió dollárért vett egy eldugott kúriát
2023.10.24. kedd
264 megtekintés
264
Az NFL-sztár új házában úszómedence, pickleball-pálya, minigolfpálya és 1580 négyzetméternyi lakóterület található. Úgy tűnik, Travis Kelce így már rendelkezik olyan hellyel, ahol ő és Taylor Swift elbújhatnak.
Az azbeszt káros hatásai: Mire kell figyelni az ingatlanvásárlásnál?
2023.10.08. vasárnap
316 megtekintés
316
Az ingatlanokban rejlő veszélyek között sokszor nem csak az aktuális állapotproblémákra, mint például a penész vagy a statikai hibák, hanem a múltban használt anyagokra is oda kell figyelnünk. Ebben a cikkben mélyebben megvizsgáljuk az azbeszt jellemzőit, az egészségre gyakorolt hatásait, és azt, hogyan ismerhetjük fel és kezelhetjük ezt az anyagot otthonainkban.
Nézd meg Lionel Messi új tengerparti kúriáját
2023.09.14. csütörtök
558 megtekintés
558
Az argentin futballsztár a közelmúltban 10,75 millió dollárért vett egy letisztultan megtervezett otthont Miami Sunny Isles Beach külvárosában. A profi labdarúgónak nemcsak már legalább három több millió dolláros lakása van Miami Sunny Isles Beach-i külvárosában, de most egy modern, vízparti kastélyt is szerzett Fort Lauderdale jómódú és őrzött Bay Colony közösségében. Nézd meg kívül-belül!
Haszonélvezeti jog
2023.09.13. szerda
767 megtekintés
767
Az ingatlanok haszonélvezeti joga olyan jogi eszköz, amelyet sokan nem ismernek, pedig rendkívül hasznos lehetőséget kínál, de lehetnek buktatói is. Ebben a cikkben igyekszünk átfogó képet adni a haszonélvezeti jogról. Megtudhatod többek közt azt, hogy hogyan kell számolni a haszonélvezet értékét, eladható-e az ingatlan, örökölhető-e, vagy átruházható-e a haszonélvezeti jog.
Kukkants be Rick Ross új, 35 millió dolláros vízparti villájába
2023.09.07. csütörtök
405 megtekintés
405
Nemrég derült ki, hogy Rick Ross szemet vetett egy vízparti ingatlanra az exkluzív szigeten, és ezen a héten a rapper hivatalosan is megszerezte a szóban forgó rezidenciát. Rick 35 millió dollárt (közel 13 milliárd forint) adott a 3700 négyzetméteres telken álló megavilláért, amely a sztárokkal teli és őrzött enklávéban található. Nézd meg a képeket és a videót!
Mit kell tudni, ha Kádár-kockát vennél
2023.08.30. szerda
2981 megtekintés
2981
A szocialista családi házépítés két nagy korszakra tagolható: a háború után, egészen az 1970-es évek végéig tartó időszak a „Kádár-kockának” csúfolt kockaházak kora, majd az 1980-as és 90-es évek az óriásházak kora. Ebben a cikkben a Kádár-kocka történetén, szerkezetén és alaprajzán kívül mutatunk egy példát arra is, hogy hogyan lehet egy Kádár-kockából luxusházat varázsolni.
Biztos megoldás a penész ellen
2023.08.22. kedd
727 megtekintés
727
Mostanában sok lakásban, házban gondot okoz, hogy miután kicserélték az ablakokat modern nyílászárókra, megjelent a penész. Gyakran persze enélkül is megjelenik. Számtalan megoldás létezik a penész elleni harcban, kezdve a szellőztetéstől, penészölő szerektől, a különféle speciális vakolatoktól és festéstől, résszellőzőktől egészen a szellőző rendszerekig. Megvizsgáljuk, mi lehet a megfelelő megoldás.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal