Ingatlan hírek - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
HIRDETÉS FELADÁS
INGATLAN HÍREK
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Ingatlan hírek

Ha érdekelnek az ingatlanpiaci hírek, akkor jó helyen jársz, mert itt közérthető stílusban találod meg az aktuális ingatlan híreket, és érdekességeket. Ha szeretsz bekukkantani a sztárok és celebek otthonaiba, vagy szereted megnézni az izgalmasabbnál-izgalmasabb ingatlanokat, akkor Neked tetszeni fog ez az oldal. Itt találhatsz még a cikkek között ingatlanpiaci elemzéseket is.
Gattyán György 12 milliárdért kezdte el árulni a másik kastélyát
2022.06.24. péntek
503 megtekintés
503
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 évig próbálta meg értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát, ami végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált 2021 szeptemberében. Gattyán György most 33 millió dolláros kínálati árral kezdte el árulni a másik Beverly Hills-i kastélyát is.
Ingatlan ajándékozás
2022.06.17. péntek
306 megtekintés
306
Mindannyian adtunk és kaptunk már ajándékot. A szokásos, kisebb értékű ajándékok ajándékozásnál sokkal ritkább azonban az ingatlanok ajándékozása. Az ajándékozó ilyenkor is ingyenesen, ellenszolgáltatás nélkül ruházza át a tulajdonjogot másra, mégis sokkal bonyolultabb és kockázatosabb konstrukcióról van szó, mint ingóságok esetén. Ebből a cikkből mindent megtudhatsz az ingatlan ajándékozásról.
Nagyot nőtt a házak ára a Balaton körül, de helyenként már stagnálnak az árak
2022.06.12. vasárnap
432 megtekintés
432
A használt házak, lakások és nyaralók ára az utóbbi években folyamatosan emelkedett, különösen a fővárosban, némelyik megyeszékhelyen és a Balaton, illetve a Velencei-tó körül. Megvizsgáltuk, hogy melyik Balaton körüli településen, hogy alakultak az átlagárak az utóbbi egy évben.
Home staging
2022.06.01. szerda
480 megtekintés
480
Az ingatlan eladásakor az egyik legjobb befektetés a home staging, amelyet megtehetsz, hogy gyorsabban és lehetőleg magasabb áron tudd eladni az ingatlant. Az ingatlan eladásakor az első benyomás hihetetlenül fontos és ezt az első benyomást többségében az ingatlanról készített képekkel kell elérni egy ingatlan hirdetésben. Ebből a cikkből minden lényeges infót megkaphatsz a home staging-ről.
Amber Heard kiköltözött a sivatagba
2022.05.31. kedd
494 megtekintés
494
A médiacirkuszból, vagyis a folyamatban lévő Depp kontra Heard rágalmazási perből származó bizarr információk közül talán az egyik legváratlanabb apróság Amber Heard bevezető vallomásának első néhány másodpercében derült ki. Miután megerősítette, hogy teljes neve valóban Amber Laura Heard, az „Aquaman” sztárja elárulta a nagyközönségnek, hogy jelenleg a kaliforniai Yucca Valleyben lakik.
Az utolsó lépcsőfok házának története (hol él most Michael Peterson)
2022.05.29. vasárnap
260 megtekintés
260
Magyarországon is nagyon népszerű az HBO Max-on bemutatott, Az utolsó lépcsőfok címet viselő minisorozat, mely nem az első, ami a megtörtént esetet dolgozza fel, most viszont más szemszögből láthatjuk az eseményeket és igazi sztárparádét vonultat fel a sorozat. Lássuk a Cedar Street 1810 szám alatt található ház történetét és hogy hol él most Michael Peterson.
Töretlenül nőnek az ingatlan árak Szentendrén 2022-ben is
2022.05.13. péntek
250 megtekintés
250
2021-ben és 2022 elején is a gyors ingatlan áremelkedés jellemezte Magyarországot. A gyors áremelkedés kiemelkedően volt érezhető Budapesten és az agglomerációjában és Debrecenben. Az Eurostat tavaly utolsó negyedévére kiadott elemzés szerint Magyarországon már 2,14-szeres árat kell fizetni a lakásokért a 2015-ös évhez képest. Lássuk hogy alakultak az árak Szentendrén.
Elképesztő drágulás a Budapesti lakáspiacon 2022-ben is
2022.05.09. hétfő
637 megtekintés
637
A használt lakások esetében a legnagyobb emelkedés a fővárost jellemezte az elmúlt években és ez nem volt másképp az elmúlt 12 hónapban sem. Viszont a kerületek között nem csak az árakban, hanem az áremelkedés mértékében is nagy az eltérés. A megveszLAK-nál megnéztük, hogy melyik kerület milyen mértékben drágult.
Hogy alakulnak az ingatlan árak Debrecenben 2022-ben?
2022.05.05. csütörtök
495 megtekintés
495
Miután két hónappal ezelőtt az eredetileg 10 naposra tervezett Orosz és Belarusz hadgyakorlat háborúba torkollt a szomszédos Ukrajnában, a világ változásaira érzékeny ingatlanpiacon a kezdeti félelmek miatt pár napra hatalmasat zuhant az ingatlanok iránti érdeklődés. Azonban ennek nyoma sincs a debreceni ingatlanpiacon. Vajon ez, hogy mutatkozik meg az ingatlan árakban? Továbbra is áremelkedés lesz, vagy netán csökkenés? Lássuk mit mutatnak a sta...
Denzel Washington új lakásából Pazar a kilátás
2022.05.04. szerda
415 megtekintés
415
A filmsztár a napokban vette meg 4 milliárd forintért egy Los Angeles-i 42 emeletes, 2010-ben épült felhőkarcoló legfelső, penthouse lakását. Az épület nagyon népszerű a külföldi üzletemberek körében, de a sztárok közül többen is rendelkeznek ott lakással. Nézd meg hol fog élni a sztár a feleségével.
I-SZKIRI: Magyarországon egyedülálló hangalapú ingatlan keresés
2022.04.13. szerda
260 megtekintés
260
A hangalapú keresés egyre nagyobb teret hódít világszerte, így Magyarországon is egyre többen használják a hang alapú keresést. Ebben nagy szerepe van a Google keresőjének és az okostelefonokba épített asszisztenseknek, illetve az okos házi segédek egyre nagyobb népszerűségének. Az ingatlan hirdetési portálok között elsőként a megveszLAK-on is lehet már keresni ingatlanokat hang vezérléssel.
Mark Wahlberg 30 milliárd forintot kér a luxusbirtokáért
2022.04.07. csütörtök
438 megtekintés
438
A hírességek, valamint az üzlet nagyágyúi által kedvelt Los Angeles-i zárt közösségben a közelmúltban megdöntött rekordértékesítések miatt Mark Wahlberg úgy döntött, itt az ideje, hogy piacra dobja saját Beverly Park-i otthonát, nem kevesebb, mint 87,5 millió dollárért. Nézd meg a mérhetetlen luxust.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal