MegveszLAK Magazin - megveszLAK.hu

MegveszLAK Magazin

21 legőrületesebb ház a világon >>

Mindenkinek más és más a kifejezési módja. Vannak, akik olyan művészeti formákat választanak, mint a zene és a tánc, mások pedig verseket és prózákat írnak. A művészet egyik legritkább területe az építészet. Egy nagyszerű otthon megtervezése nem könnyű feladat. Olyan otthon, ahol lakói kényelmesebbnek érezhetik magukat, mint bárhol másutt a világon. A legtöbb építész olyan házakat tervez, amelyek megfelelően illeszkednek a környezetbe, van néhány, aki szeret kiemelkedni. Íme 21 legkülönösebb és legfurcsább ház a világ minden tájáról.


Egy budapesti lakás áráért beköltözhetsz Rihanna luxusvillájába >>

Rihanna számtalan üzleti vállalkozása most egy újabbal bővült. Ha van 80000 dollárod, akkor egy hónapig a főbérlődnek nevezheted Rihannát, feltéve, ha el is utazol Beverly Hills-be, ugyanis Rihanna pontosan ennyit kér egy hónapra bérleti díjként a házára. A durván 24 millió forintért már 30-35 négyzetméteres lakásokat lehet kapni Budapesten. Lássuk milyen az a ház, amiért ennyi kér Rihanna.


Egy éve nem talál gazdára a Liget-klub (egykori E-Klub) >>

2020 júniusában jelentették be, hogy bezár a Népliget melletti kultikus szórakozóhely, a Liget-klub. Kezdetekben próbálták 180 millió forintos áron értékesíteni, amiért a vevő megkapta volna az épületet húsz évre, minden felszereléssel együtt (hangfalakat, keverőket, bárokat, asztalokat és még a jéggépeket is). Idén viszont már 1,3 milliárd forintért eladó az egész épület.


Nézd meg milyen ultramodern villát vett Vajna Tímea 2,5 milliárdért >>

A 2019-ben elhunyt Andy Vajna özvegye Vajna Tímea tavaly októberben 850 millióért vásárolt egy szép ingatlant Buda legelőkelőbb részén. Úgy látszik Tímea vonzódik a modern, eldugott házakhoz, mert pár napja vett magának egy új villát, ezúttal Beverly Hills-ben és ezúttal 8,9 millió dollárért.


Kidurrant az ingatlanlufi Magyarországon 2021 júniusában? >>

Az utóbbi két hétben nagyon érdekes változások történtek az ingatlanok iránti keresletben, különösen, ha összevetjük az adatokat a tavalyi évvel. Az utóbbi másfél év nagyon izgalmasan alakult, csúcsok dőltek meg pozitív és negatív irányban is. Az ingatlanok iránti kereslet leginkább egy hullámvasútra hasonlít. Mi lehet vajon az oka az utóbbi két hét változásainak?


© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal
Az oldal töltődik...