Eladó új építésű ház - Budapest XVII. kerület (88337786) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
379 000 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Budapest XVII. kerület
  • Kategória:Ház
  • Alkategória:Családi ház
  • Alapterület:251 m2
  • Telekterület:1274 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Építés éve:2024
  • Szobaszám:5
  • Állapot:Új építésű
  • Hány szintes az ingatlan:Földszintes
  • Tetőtér:nincs megadva
  • Pince:nincs megadva
  • Parkolási lehetőség:Garázsban
  • Fűtés:nincs megadva
  • Bútorozottság:nincs megadva
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:nincs megadva
  • Kilátás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:Van
  • Víz:Van
  • Gáz:Nincs
  • Csatorna:Van
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Varga István
Varga István
+36-(20)-979-7761
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Új luxus ingatlan XVII. kerületben !!!

Megvételre kínálok Budapest XVII. kerület Rákosliget részen, Szőlőliget Öko lakóparkban, 1274 nm -es telken, nettó 251 nm -es, bruttó 300 nm -es, 4 szoba + amerikaikonyhás nappalival rendelkező, új építésű, gyönyörű luxus ingatlant!

Épület Műszaki paraméterei:

Alapozás: a lakóépület alá vasalt sávalap készül C30/37-XC1 minőségű betonból, maximális szemcseátmérő 16 mm, terülési osztály: F3.
A vasalt sávalapra két sor 30-as zsalukő kerül, amely össze lesz vasalva a sávalapokkal utólagos tüskézéssel, valamint, az erre kerülő vasalt padozattal.

Felmenő szerkezet: az épület 25 cm vastag Porotherm blokktégla falazattal és a falazatba rejtett monolit vasbeton pillérekkel épül, a terveknek megfelelően.

Szigetelés: a vízszigetelés és a függőleges talajnedvesség elleni szigetelés oxidbitumenes szigetelőlemezzel és 10 cm vastag lépésálló hőszigeteléssel készül.

Teherhordó falak: 25 cm vastag Porotherm blokktégla falazat készül, javított falazó mészhabarcsba rakva. Az 50 cm-nél rövidebb hosszúságú teherhordó falak monolit vasbeton pillérekként kerülnek kialakításra, melyek közül a homlokzatiak, a külső oldali teljes
Homlokzati hőszigetelésen kívül, +5 cm-es xps hőszigeteléssel ellátottan készülnek.

Homlokzati felületképzés: a homlokzati falfelület 15 cm vastag grafitos hőszigetelését törtfehér színű vékonyvakolatot és helyenként csiszolt és vágott mészkőburkolat díszítést kap; a lábazatra zártcellás hőszigetelés készül, a terepszinttől 50 cm magasságig. A hőszigetelés
Rögzítése hőhídmentes dűbelek alkalmazásával történik.

Belső válaszfalak: Ytong válaszfalakkal osztottuk a belső teret. A falak Q4 minőségi gletteléssel készülnek, design tapétával.

Tetőszerkezet, bádogos szerkezetek: az épület felett ácsolt tetőszerkezet készül, kontyolt nyeregtető kivitelben, az épület egyes helyiségeiben látszó szarufás kialakítással. A tető pir
Alu-kasírozású 10 cm vastag hőszigeteléssel és 5 cm vastag szálas hőszigeteléssel ellátott. A koszorú hő-hídmentessége xps hőszigetelés beépítésével biztosított. A ház esővíz elvezetése a
Függőleges ereszcsatornák segítségével a ház körüli szikkasztókba történik.

Nyílászárók: a homlokzati nyílászárók (teraszajtók) egy része fix, egy részük pedig bukónyíló, emelő-toló funkcióval van ellátva - hőszigetelt háromrétegű üvegezésűek. A homlokzati nyílászárók belül műanyag-, kívül alumíniumborításúak. A nyílászárók hőátbocsátási értéke –
Uw: 0,77W/m2K Ug: 0,5W/m2K Psi: 0,033W/mK esetén Uf (tok-szárny)=1,1 W/ (m2K).
A homlokzati nyílászárók belül antracit-, kívül barna színűek uv stabil kialakítással.
A nyílászárók rejtett tokos, elektromos, alumíniumból készült zsalúziával ellátottak, amelyek telefonról is vezérelhetőek (Somfy io rendszerrel). Minden ajtó szúnyoghálóval felszerelt - a teraszajtókra elhúzható pliszé kerül felszerelésre.
A beltéri nyílászárók a belsőépítész terveknek megfelelően kerülnek kialakításra. Jan beltéri ajtók kerülnek beépítésre, nagy keménységű, sarkos tokborítással.

Külső burkolatok: a teraszok fagyálló padlólapokkal, a lakáshoz vezető járda és a gépkocsi beállók térkő burkolattal készülnek. A látványterv szerinti mészkő burkolat hangsúlyozza az épület egyedi megjelenését.

Belső burkolatok: laminált- és mészkőburkolatokkal készülnek a belső terek. A ház teljes belsőtere egyedi kialakítást kap.
Villamos munkák: a ház elektromos kapcsoló szekrényét a garázsban helyezzük el. A kábeltévé és az internet bekötésre a kiépített vezetékrendszeren keresztül kerülhet sor.
A lakásban többzónás riasztó rendszer kerül kialakításra, távolról irányítható vezérléssel (okos
Telefonnal vezérelhető). A holttérmentes hd kültéri kamerarendszer kiépítésre került.
A házhoz 1 db kaputelefon tartozik. Az épület homlokzatán a lámpatestek a tervek szerint kerülnek kialakításra.
A villanyóra szekrény (3x25 A) az épületen kívül van elhelyezve, a vonatkozó szabvány szerint.
Elektromos gépkocsibeállókapu kerül felszerelésre, távirányítóval, illetve telefonról is vezérelhető (intelligens io) rendszerrel ellátott.

Víz-csatorna: a vízvezeték anyaga épületen kívüli szakaszon kpe műanyag cső, épületen belül ötrétegű műanyagcső, Polifoam csőhéj hőszigeteléssel. A szennyvízcsatorna a földszinti padozat alatt halad.
A 125-ös gyűjtőcsatorna tisztító csőaknákkal épül a közcsatorna
Csatlakozásig. A meleg vizet, hőszivattyú által keringtetett elektromos rendszer biztosítja.
A házhoz egy szabvány szerinti vízóraakna kerül kialakításra. A vízóraaknában kap helyet, a ház vízfogyasztását mérő vízóra.

Elektromos hűtés/fűtés: a lakásban két féle fűtésrendszer kerül kialakításra hőszivattyús rendszer, mely hűtést-fűtést biztosít (split rendszerrel működő) illetve padlófűtés rendszer, helyiségekként külön vezérléssel (távolról is) minden helyiség klimatizált (kivéve a fürdőszobák és a közlekedők).

Szaniter: a fürdőszobák épített zuhannyal, rejtett zuhanylefolyókkal készülnek, Grohe termosztátos zuhanyfejjel, illetve Grohe egy karos csaptelepekkel. Villeroy and Boch porcelán
Mosdók, Geberit belső tartályos wc-k kerülnek beépítésre.

Napelem: cserépbe integrált Generon napelemes rendszer kerül felszerelésre (1387 db cserép), valamint 1 darab Fronius Symo 12.5-3M Light és 1 db Fronius Symo gen24 4.0 Plusz hibrid inverter. Távleolvasású ad/vesz villanyóra méri a termelt és a fogyasztott elektromos áramot.

A házban megtalálható berendezések, bútorok.
A lakáshoz belsőépítész terveket adunk, de azok megvalósítása a Vevők feladata és költsége.

Fürdőszobák: épített zuhanykabin, ajtóval és rejtett zuhanylefolyókkal lesz kialakítva. A bútorokra felszerelhető porcelán szaniterek beépítésre kerülnek.

A ház intelligens rendszerekkel felszerelt, ennek köszönhetően az alábbiak, akár telefonról is
Vezérelhetőek:
- Kamera rendszer kiépítésre kerül,
- Többzónás riasztó rendszer (Ajax),
- Redőnyök és árnyékolók,
- Gépkocsibeállókapu,
- Napelem,
- Wifi-s termosztátok.

Infrastruktúrája kiváló, 10perc sétára elérhető buszmegálló (46,146,146A,176E,276E,908,908A,968,998), autóval pedig rövid időn belül az M0-ra, vagy a belvárosba érhetünk.

Ingyenes hiteltanácsadás! CSOK ügyintézés!
Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni Munkatársunkkal, Aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa, amiből végül Ön választhatja ki a nyertest!
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésére, előre egyeztetve a normál munkaidő után is!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V. I.
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal