Eladó jó állapotú ház - Szada (99233544) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 15 fotó
hirdetés fotó
+ 12 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
184 000 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Szada
  • Kategória:Ház
  • Alkategória:Családi ház
  • Alapterület:280 m2
  • Telekterület:808 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Magánszemély
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Építés éve:2002
  • Szobaszám:4
  • Állapot:Jó állapotú
  • Hány szintes az ingatlan:2 szintes
  • Tetőtér:Beépíthető
  • Komfortosság:Dupla komfortos
  • Pince:Van
  • Parkolási lehetőség:Garázsban
  • Fűtés:Házközponti egyedi mérővel
  • Bútorozottság:Gépesített
  • Fényviszony:Napfényes
  • Tájolás:D
  • Kilátás:Panorámás
  • Internet:Optikai
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:Van
  • Víz:Van
  • Gáz:Van
  • Csatorna:Van
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Ágnes
Ágnes
+36-(30)-205-7164
Magánhirdető
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Ingatlanközvetítők segítségét nem kérjük, a családban lévő ingatlanszakértő segít az értékesítésben!

Szada nyugodt, kedvelt részén, a Szőlőhegyen található ez a gyönyörű kétszintes családi ház. Ezt a 2002-ben a tulajdonosok által gondosan tervezett és építtetett házat tágas terek, kiváló funkcionalitás és a nyári melegben rendkívül hasznos passzív hűtés jellemzi. A ház csendes, jelenleg murvás utcában található (de az aszfalt burkolat lehelyezése az idénre van ütemezve az önkormányzat részéről). Az ingatlan 280 m² alapterületű, amelyből 197 m² minősül lakótérnek a magyar ingatlan szabályozások szerint. A ház egy 808 m²-es, enyhén emelkedő telken helyezkedik el, amely biztosítja a lélegzetelállító kilátást a Pilisi és Budai hegyekre. A házat gyönyörűen gondozott virágos, örökzöldes előkert veszi körül, több magas fenyőfával.

A földszinten egy tágas, 40,45 m²-es napfényes nappali, egy 27,78 m²-es modern konyha-étkező, három laminált parkettás hálószoba (melyből kettő a déli panorámás kilátásra néz, egy pedig a kertre és az erdős területre, ahol őzek, mókusok látogatnak le az erdőből), mosókonyha, egy különálló mosdó és egy teljesen felszerelt fürdőszoba (dupla ajtós zuhanykabin, jakuzzis sarokkád, különálló wc és bidé) található.

A konyha a legújabb divat szerint tervezett, egyedi, modern, minden apró részletre figyelve lett kialakítva. A nagy kvarcit munkafelületű konyhaszigeten öt gázfőzőlapos tűzhely, Blanco galvanikus króm, flexibilis szórófejes csapteleppel felszerelt aláépített mosogató kapott helyet. A mosogató alatt 4 szelektív hulladéktároló van beépítve. A konyhaszekrénybe tolóajtókkal elrejtve egy beépített tea- és kávésarok lett kialakítva, saját mini mosogatóval és kihúzható csapteleppel, valamint rengeteg tárolóhellyel és egy kihúzható fűszertartó szekrénnyel, amely a kifinomultságot, minimalizmust, rendezettséget mutatja. A konyha minőségi gépekkel van felszerelve: Samsung sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, Neff tűzhely és egy egyedi, olasz tervezésű, design rozsdamentes Falmec páraelszívó.
A nappali nagy ablakain keresztül nap mint nap gyönyörködhet a délnyugati panorámás kilátásban. A tervezésnek köszönhetően a nap napkeltétől napnyugtáig beragyogja az egész lakást. Az esti órákban a konyha modern szigete körül összegyűlve, egy finom vacsora készítése közben igazi otthoni melegséget érezhet, vagy a beépített, márvány kandalló tüze mellett ülhet össze a család egy közös beszélgetésre, tévézésre.

A házhoz tartozik egy 53 m³-es épített medence, mely közvetlenül a fedett teraszról érhető el, ahonnan pazar panorámás kilátás nyílik délnyugat felé, a Pilisi és Budai hegyekre, amely nyáron a családi szórakozás központja lehet. Az L alakú terasz különleges, magas fa mennyezettel rendelkezik, melynek egyik kisebbik részén egy hangulatos kiülő kapott helyet, a nagyobbik részén kültéri grillező asztallal és napozóágyakkal várja a kikapcsolódásra vágyókat. További luxus érzést biztosít a ház alagsorában található fából készült szauna, csempézett zuhanyzó és az edzőterem, mely tökéletes hely a lazításra, feltöltődésre, ahol a stresszt könnyedén maga mögött hagyhatja.
A mennyezet 40 cm-es födémből van, mely alkalmassá teszi további bővítésre.
Automata kapun keresztül, télen fűtött feljárón, automata garázsajtón keresztül jutunk a négy autó beállására alkalmas 54,55 m²-es fűthető garázsba. A garázs járólappal lerakott, kézmosóval és beépített szekrénnyel, hűtővel és fagyasztóval biztosítja az igazi kényelmet a ház férfiának. Itt minden munkára van hely. A kocsifeljáró további 5 gépkocsi befogadására is alkalmas.

A ház fűtés-, és melegvíz ellátásáról padló- és radiátoros fűtés gondoskodik, amelyet egy gazdaságos Termomax kazán üzemeltet, és az alagsor gépészeti helyiségében kapott helyet. Az egész házat kiterjedt tetőtér fedi, amely további tárolási illetve beépítési lehetőségeket kínál. A Disan központi porszívó segíti a ház tisztán tartását.
A biztonságról Ring videós kapucsengő gondoskodik, amely azonnal, telefonról válaszolható, ellenőrizhető a világ minden tájáról. A ház smart készülékekkel van ellátva (világítás, fűtés, medence és öntözőrendszer), megkönnyítve az itt lakók életét, és nem utolsó sorban időt, energiát, pénzt spórol meg nekik. Az okosotthonok nemcsak távolról vezérelhetőek, de a logikai központjuk segítségével saját igényeknek megfelelően alakíthatóak ki a maximális energiamegtakarításra, kényelemre és biztonságra törekedve. A legjobb érzés viszont az, amikor sötétben hazaérkezéskor automatikusan feloltódnak a ház körüli üdvözlő fények.

Közművesítettség: vízellátás városi vezetékes hálózatra csatlakozva, szennyvízellátás közcsatornára csatlakoztatva, villamos energia: 3 × 25 A, gázellátás: vezetékes földgáz, digi szélessávú, optikai fiber internet bekötve. Minden közmű egyedi mérővel van ellátva. A kertben több kerti csap található, egy külön, összkerti fogyasztásmérővel.

A kert öntözését fúrt kútból, automata, telefonról is vezérelhető, esőérzékelős Rain Bird locsolórendszer végzi. Az 808 m²-es telken az előkert dísznövényekkel, virágokkal, tujákkal, őshonos fenyőkkel, örökzöldekkel van beültetve. A ház mögött található hátsókertben szintén automata öntözővel ellátott veteményeskert és gyümölcsös kapott helyet a család zöldség/gyümölcs fogyasztásának helyi megtermelésére. A ház mögött egy viszonylag nagy, szabad térkövezett rész található, ahol egy kis sütögető is helyet kapott. Rézsűkővel lett megoldva a szintkülönbség, amelyet színes sziklakerti növények díszítenek kora tavasztól késő őszig. A telek mögött egy védelmi erdőterület helyezkedik el, amely zöld látványával nyugalmat biztosít a környék lakóinak.
Este a kerti, teraszi megvilágítás teszi különlegessé az ott töltött időt, valamint aki éjszakai fürdőzésre vágyik, a medencei megvilágítás teszi hangulatossá azt.

Szada Budapest közvetlen közelében, mindössze 20 percre található autóval a fővárostól (Hősök tere 20 perc, Újpest 15 perc), így ideális választás azok számára, akik a városi nyüzsgéstől távol, de mégis elérhető közelségben szeretnének élni. A települést a Gödöllői Nemzeti Park közelsége teszi különlegessé, ami számtalan lehetőséget biztosít a természetjárásra, túrázásra és kikapcsolódásra.
A környéken több szabadidős lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a közeli sportpályákat, játszótereket, valamint a helyi közösségi programokat. Szada jól kiépített infrastruktúrával rendelkezik, a ház közelében található bölcsőde, óvoda és általános iskola is, amelyek biciklivel is könnyen megközelíthetők, ami nagymértékben megkönnyíti a családok mindennapi életét.

A település biztonságos és barátságos közössége tökéletes környezetet nyújt azoknak, akik egy békés, zöldövezeti otthont keresnek. A helyi vásárlási lehetőségek is könnyen elérhetők, a jó közlekedési kapcsolatok révén a tömegközlekedés is kiváló. Tömegközlekedési lehetőségek: Volánbusz megálló (Veresegyházra, Gödöllőre, Budapestre) 900 méterre található. A gödöllői hév megálló (Örs vezér tere felé) autóval 16 percre, a veresegyházi vasútállomás (Nyugati pályaudvar felé) autóval 7 percre található. Az itt lakók nagy része a veresegyházi állomást részesíti előnyben, mivel csupán 49 perc alatt érhetünk Budapest szívébe, a Nyugati pályaudvarra.

Ez az ingatlan nem csupán egy ház, ahol élhet, hanem egy igazi otthon, ahol feltöltődhet, inspirálódhat és családot alapíthat. A Szadán való élet élményét nem lehet szavakkal teljesen leírni, ezt érezni kell. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy ez a ház az Ön otthona legyen, ahol a mindennapok nyugalma és a luxus kényelme találkozik.

Ha felkeltette érdeklődését ez a különleges ingatlan, vagy egyéb információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségen, vagy látogasson el a https://zala21. Net weboldalra!
A tehermentes ingatlan komoly érdeklődők számára előre egyeztetett időpontban megtekinthető!
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal