Eladó új építésű ház - Székesfehérvár (97628659) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 25 fotó
hirdetés fotó
+ 22 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
olcsóbb lett 115 900 000 HUF

Ingatlan adatai

 • Eladó vagy kiadó:Eladó
 • Település:Székesfehérvár
 • Kategória:Ház
 • Alkategória:Családi ház
 • Alapterület:110 m2
 • Telekterület:457 m2
 • Csere is:Nem
 • Hirdető:Cég
 • Élő videón megtekinthető:Nem
 • Építés éve:2023
 • Szobaszám:5
 • Állapot:Új építésű
 • Hány szintes az ingatlan:2 szintes
 • Tetőtér:Beépített
 • Komfortosság:Dupla komfortos
 • Pince:Nincs
 • Parkolási lehetőség:Garázsban
 • Fűtés:Hőszivattyús
 • Bútorozottság:Bútorozatlan
 • Fényviszony:
 • Tájolás:nincs megadva
 • Kilátás:Kertre néző
 • Internet:nincs megadva
 • Klíma:Van
 • Akadálymentesített:nincs megadva
 • Energiatanúsítvány:BB
 • Villany:Van
 • Víz:Van
 • Gáz:nincs megadva
 • Csatorna:Van
 • Elérhetőség
 • Üzenetküldés
Albaingatlan Gombaszög...
Albaingatlan Gombaszög...
+36-(70)-622-3442
Hirdető minősítése
minősítés 1
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Öreghegyen, csendes forgalommentes utcában, négylakásos társasház utolsó kettes számú ingatlana saját telekrésszel, 2024 első negyedévi átadással eladó!

A kétszintes ingatlanok egymástól külön, összesen 1950 nm -es telken kerülnek felépítésre.

Jelenleg már csak a kettes számú ház eladó, az alaprajzon feltüntet, utcafronti 2-es ingatlan, mely 457 nm -es saját telekrésszel rendelkezik.

Az ingatlanok alapterülete 110 nm , a garázs 21 nm , a teljes lakótér garázzsal együtt 150 nm .

A házak elosztása kiváló az alsó szinten, tágas nappali konyha – étkező, háztartási helyiség, hálószoba és fürdőszoba, a felső szintem három különnyíló szoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kerül kivitelezésre.

Egyedi gyártású 5 kamrás, fokozottan hőszigetelt üvegezésű ablakok, és erkélyajtók kerülnek beépítésre, külső és belső párkányokkal.

Az ingatlan fűtéséről, és hűtéséről, valamint meleg víz ellátásáról Panasonic Aquarea hőszivattyú fog gondoskodni.

A meleg és hideg burkolatú helyiségek, nappali + szobák, konyha étkező, közlekedők, és a fürdőszobákban padlófűtés kerül kialakításra. A megadott értékhatárokig egyedileg választhatók a burkolatok, és a szaniterek.

A még megvásárolható 2-es számú ingatlan Irányára: 115.900.000 Ft

Kérésére e-mailben, a teljes látványtervet, alaprajzokat, műszaki dokumentumokat köldök!
Honlap link: https://albaingatlan.hu/index. Php?Pg=adatlap&id=313&oldal=2

Érdeklődi a megadott telefonszámon!

Részletes műszaki leírás a következő:

Alapozás: Talajmechanikai és statikai számítások alapján sima sávalap kerül elhelyezésre. Két sor zsalukő, vasalással illetve kibetonozásával. Majd a lemezbeton alatti földréteg tömörítéssel és kavicságyazat réteg beépítéssel.

Falazat: a teherhordó falazatok Leier vagy Porotherm 30 N+F falazóelemekből készülnek, a termékkatalógusban előírt technológia alapján. Szintén Leier előre gyártott kerámia áthidalókkal.

Az épület valamennyi falazata, homlokzati, illetve válaszfalai megfelelnek a rájuk előírt tűzgátlási, hőszigetelési értékeknek és előírásoknak.

Válaszfalak: 10cm széles leier 10 N+F falazóelemekből készülnek, a termékkatalógusban előírt technológia alapján. Szintén Leier előregyártott kerámia áthidalókkal.

Koszorúk, áthidalók: Gyári xps hőszigetelt koszorú, monolit vasbetonkoszorú,12mm-es vasalattal,30 cm-enként 8mm-es zárt kengyellel. A statikai leírásban előírt betonm inőségben.

Födém: a földszint feletti födém vasbeton ’E” gerendás eb 60/19 béléstestekkel. Az egyszintes részek, illetve a felső szint felett fa födém kerül kialakításra alsó gipszkarton lap burkolással, fém profilszerkezetre rögzítve. A fagerendák között 15cm-es szálas hőszigetelés, valamint a fogó párak tetejére még 15cm hőszigetelés lesz elhelyezve. Összesen 30 cm.

Tetőfedés: Kontyolt nyeregtetős, fogópáros fa fedélszerkezet készül. Antracit színű azzuro betoncserépfedéssel, Páraáteresztő tetőfóliával. Antracit színezett alumínium bádogcsatornával, színazonos (antracit) lambériával ellátva a ragalján.

Nyílászárok: Egyedi gyártású, kívül antracit fóliával ellátott,5 kamrás, fokozottan hőszigetelt üvegezésű K=0.8W/m² ajtók, ablakok és erkélyajtók kerülnek beépítésre. Minden egyes ablakszerkezet dupla lefutóval és rejtett redőnytokkal lesz szerelve, mely lehetővé teszi az utólagos redőny, illetve szúnyogháló beszerelését. /A redőny és a szúnyogháló nem a lakás tartozéka/ Az ablakok külső illetve belső ablakpárkányokkal kerülnek átadásra. A bejárati ajtó szintén antracit színű, és a vevő által kiválasztott belső ajtópanellel szerelt kivitelben kerülnek beépítésre.

Garázs ajtó: a garázsokra fokozottan hőszigetelt, szekcionált, elektromos motorral ellátott antracit színű ajtók lesznek szerelve, melyhez 2db rádiós távirányító tartozik.

Homlokzat: 15 cm Nikecel hőszigetelési rendszer kerül felhelyezésre Dryvit/Terranova 1.5Mm-es dörzsölt műgyanta alapú vízzáró vakolattal.

A ház teljes lábazati része vízzáró, műgyanta alapú lábazati vakolattal lesz ellátva.

Vízszigetelések: a padlón talajnedvesség elleni vízszigetelés készül modifikált bitumenes lemezből.

Szaniterek: a háztartási helységben 1db Zuhany /kabin 80000ft+kludi zuhanycsaptelep 25000ft/ 1db wc /alföldi wc+víztakarékos wc öblítőtartály 40000ft/ 1 db Mosdó /alföldi mosdó+kludi csaptelep 40000ft/ illetve egy mosógép kiállás kerül elhelyezésre. A fürdőszobában 1db Kád / kád 70000ft+kádtöltő kludi csaptelep 25000ft/ 1db Mosdó /alföldi mosdó+kludi csaptelep 40000ft/ illetve 1 db wc /alföldi wc+víztakarékos wc öblítőtartály 40000ft/ kerül elhelyezésre. Természetesen minden szaniter választható, de a fent említett összegek feletti rész a vevőt terhelik.

Villamos hálózat: 32 A-s megtáplálása lesz a lakásnak, amely érintésvédelmi relével lesz ellátva. Villamos szerelvények 100000ft-ig választhatók, de alapesetben Schneider Sedna szerelvények lesznek felszerelve. Az ár a lámpatesteket nem tartalmazza. Helységenkénti szerelés: Szobák 4db dug alj,1db koax/tv/ Nappali 5db dug alj,1db koax/tv/ Konyha 10db dug alj a megbeszélés szerinti helyre Fürdő Megbeszélés szerint. Terasz 1 db kültéri dugalj, 1 db lámpa kiállás. Garázs 1 db dugalj,1db dugalj a garázsmotornak. Helységenként 1 db mennyezeti lámpa kiállás, a nappaliban 2 db (nappali, étkező) Ezen felül a kivitelező vállalja a riasztó rendszer alapkábelezését, a kaputelefon teljes villamos alapszerelését, illetve egy kerti elosztódobozt a megbeszélt helyre. Kültéri lámpa kiállások: Bejárati ajtónál 1db bentről kapcsolós, illetve garázsnál 1 db mozgásérzékelős kialakítás. A ház megfelelő helyiségeiben a villanytűzhely, mosogatógép, mosógép bekötésének előkészítését a kivitelező vállalja.

Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli!

Fűtés rendszer: a meleg burkolatú helyiségek /nappali+szobák/illetve a hideg burkolatos helyiségekben /konyha+étkező+közlekedők+fürdő+házt, hely/ padlófűtés kerül kialakításra. Az épület Panasonic Aquarea hőszivattyúval lesz szerelve, amely a fűtést, illetve a meleg vízellátást biztosítja. Külön H tarifás villanyórával működtetve.

Az üzembe helyezést a kivitelező vállalja. Az ár tartalmazza a hmv tartályt, illetve a digitális fűtés szabályozót. A beépített hőszivattyú hűtésre egyaránt használható, kérés/igény alapján több -féle megoldással kiépíthető. A fürdőszobában 1 db elektromos törölköző szárító radiátor kerül kialakításra. Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli!

Burkolatok:A burkolatokat a kivitelező a teljes épületre értve a következőképpen állapítja meg. Hideg burkolatok: a külső teraszok csúszásmentes fagyálló gránit burkolatot kapnak, választható színben, méretben,6000ft/m2 áron! A belső hidegburkolatok aljzattol a mennyezetig /fürdő, házt. Helység/ közlekedő, konyha szintén 7000ft/m2-ig választhatók, a megrendelő, vevő igénye szerint .

A konyhabútor közötti 60-cm-es szélességben, a megbeszélt helyre. A garázs burkolata mázas greslap mely értéke 4000ft/m2. A fent megadott árak csak a burkolatra vonatkoznak, minden segédanyag/ragasztó, fuga sziló/ a kivitelező költsége. Meleg burkolatok: a nappali, illetve a szobák laminált parketta burkolattal készülnek 5000ft/m2-ig /szegéllyel/ választhatóak, szintén a megrendelők igénye szerinti színben. Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli.

Festés: a belső vakolt falak 3 rétegű glettelés után 2 rétegben kerülnek festésre. A megrendelő által kiválasztott színek szerint, melynek értéke 60000ft.

Beltéri ajtók: a beltéri ajtókat kilincsel szerelve a kivitelező 60000ft-ig vállalja a megrendelő igényei szerint, színben és típusban egyaránt választhatók.

Minden közmű/víz, villany, szennyvízcsatorna/a telekre való bevezetésének a költsége, a kivitelezőt terhelik. A ház a közmű hálozatra (víz, csatorna, villany) rákötésre kerül. A kivitelező mindezeken kívül vállalja az építkezés végeztével a teljes körű szemét eltávolítását, a teljes tereprendezést /parkosítás nélkül/,10 cm termőföld elterítését. 1 Db kerti csap kiállást az épület oldalán, megbeszélt helyre. A tervdokumentáció alapján megjelölt részek /kocsibeálló/ térkővel való burkolását, a színezett drótkerítés megépítését a telek körül. Az utcafronti kerítés megépítését a lakóházzal azonos színekben, illetve a kapu felhelyezését elektromos kapumozgató motorral.

Kaputelefon alapkábelezését. A kivitelező vállalja a tv/internet hálózat kiépítését a házban, illetve az utcafronti kerítésig rg11 főldkábellel.

A csapadékvíz elvezetése illetve/vagy elszikkasztása nem a kivitelezés része, minden esetben a vevőt terhelik. Amennyiben külön igény merül fel, azt a felek egymással egyeztetik.

Az épület nem tartalmazza a konyhabútort, illetve a rajzon feltüntetett egyéb bútorokat!

A megadott árak az áfát tartalmazzák! A későbbiek során felmerülő kérdésekben irányadó a tervdokumentációk, valamint a megrendelő és a kivitelező megbeszélés szerinti megegyezése.
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal