Eladó ház - Vértessomló (49767843) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 11 fotó
hirdetés fotó
+ 8 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
129 800 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Vértessomló
  • Kategória:Ház
  • Alkategória:Családi ház
  • Alapterület:158 m2
  • Telekterület:1583 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Szobaszám:4 + 1 fél
  • Állapot:nincs megadva
  • Hány szintes az ingatlan:nincs megadva
  • Tetőtér:nincs megadva
  • Pince:nincs megadva
  • Parkolási lehetőség:Garázsban
  • Fűtés:Egyéb
  • Bútorozottság:Bútorozott
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:nincs megadva
  • Kilátás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:Van
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:nincs megadva
  • Víz:nincs megadva
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Papp János
Papp János
+36204086885
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Családias kertesház a Vértes ölelésében - Vértessomlón
Eladóvá válik szeretett Otthonunk. Fáj a szívünk, hogy itt kell hagynunk, de sorsunk más irányba visz bennünket. Minden, amit mi egy ingatlanban kerestünk, azt itt megtaláltuk. Végigküzdöttük a felújítással járó nehézségeket, mire elérte végleges formáját a szinte önfenntartó, utólagosan kialakított passzív jellegű ház. Nagyon sok munkánk van benne, ezért örülnénk, ha olyan új tulajdonosa lehetne, aki értékeli az ingatlan előnyeit.
Tatabánya 12 km, Tata 10 km, Budaörs 45 km, Győr 55 km

Kialakítás
Lakótér
Wellness és Fitnesz otthon
Nyárikonyha, borospince, medence, játszótér
Környezet
Energetikai jellemzők
Gépesítés technikai jellemzői

Kialakítás:
Felső szint: 15m2 terasz, 3 szoba, fürdőszoba - toalett, előtér
Eltolt szint: Gépesített amerikai konyha nappali
Alsó szint: 2 nagyobb helység (szoba), plusz szauna, toalett, fürdőszoba, garázs
Udvar: térkövezett, parkosított, kerti konyhával, borospincével, gyermekjátszótérrel, gyümölcsös felsőkert, műhely – akár 4 állásos garázsnak is alkalmas (110m2).

Lakótér:
A hátsó, fedett teraszon szintén elhelyeztünk egy nyári konyhát, amelyben tűzhely és konyhabútor is helyet kapott, így a nagyon hideg téli hónapokat leszámítva az év bármely részében használható.
A fedett teraszról nyílik a főbejárat, legalábbis amit mi ennek használunk. A nappaliba érkezünk ezen keresztül, amely különösen tágasnak hat a belmagassága miatt. Az amerikai konyhás nappaliban szintén található egy mindennel felszerelt kőrisfa konyhabútor, amely a vételár részét képezi.
Félszint eltolásban innen jutunk a hálószobákhoz. 3 Szoba + egy tágas fürdőszoba található az emeleti részen, amelyeket az előtér köt össze. Az előtérben egy hatalmas beépített szekrény kapott helyet, amelyben minden is elfér.
Ha kevés lenne ez a lakótér, ami nagyjából 169 négyzetméter nettó hasznos alapterület, akkor a tetőtérbe ezen előtéren keresztül egy lépcső kialakítással lehet feljutni, ahol további legalább 60 négyzetméter hasznos alapterületű lakótér alakítható ki.

Wellness és fitness otthon:
A szuterén szinten található külön bejárati ajtón át egy kisebb wellness részlegbe érkezünk, ahol megtalálható egy elkezdett szauna (csak lambériázni kell), egy különálló wc, és zuhanyzó rész, valamint a kedvelt masszázs részlegünk. Akár vállalkozásnak is megfelelő méretű, külön bejáratú helyiség ez – jelenleg konditeremként szolgál, fitness gépekkel felszerelve, melyek alku tárgyát képezhetik. A házzal egy egységet képez a lenti szint, de leválasztható, azaz külön főbejáratú is egyúttal!
Ezen a szinten van a ház alatti, elektromos garázskapuval ellátott, fűtött garázs, ami az utcafronti térköves kocsibeállóra nyílik. Biztosítva a „száraz lábbal a házba” megoldást hóban-esőben is!

Nyárikonyha, borospince, medence, játszótér:

A borospince hangulatához jól passzol a garázs mellett téglából kiépített/kialakított nagyjából 35 négyzetméteres fedett teraszon lévő nyári konyha, körbe U alakban ülőkével, búbos kemencével, és beépített grillezővel, bográcsozó/szalonnasütővel. Mely akár 20 fő vendégfogadására is kiválóan alkalmas - és itt a rendrakáshoz kialakított mosogató, lefolyó is helyet kapott. Mosogatógép és hűtő is telepíthető a burkolt tálalópult alá. (Nekünk volt).
5x5m-es sík betonplacc, ahová medence kényelmesen felállítható.
Kisgyermekeink részére az udvaron ki lett alakítva egy rusztikus akác gerendákból készült játszótér homokozóval, hintával, csúszdával, csúszda körül gumiszőnyegezve!

Környezet:

Domboldalon található, páratlan kilátással rendelkezik az ingatlan. A felkelő nap sugarait a 20 négyzetméteres fenti teraszról is csodálhatjuk minden reggel. Csicsergő madarak,
Nyugalom és a friss erdei illat mindenhol. Szeptember végén szarvasbőgés a kb. 40 Méterre lévő, falut körülölelő erdőből…Ahogy kell
A kertben több gyümölcsfa is található, és a telek egy része kertészkedésre is alkalmas igény esetén.

Energetikai jellemzők:
A ház felújításakor nagyon aprólékos és gondos munkát végezve szerettük volna szinte önfenntartóvá tenni az ingatlant - kvázi utólagos passzív házat megcélozva – ami közel sikerült is!
Szigetelés: 20cm-es grafit homlokzati szigetelés kombinálva közetgyapot tetőszigeteléssel (30cm) – 3 rétegű műanyag nyílászárókkal (fém szúnyoghálóval).
A napelemek 9 kw –al üzemelnek (26 tábla) jelenleg, amely nálunk azt eredményezte, hogy a villannyal való fűtés lefedte az átmeneti fűtési időszakot, és csupán januárban és februárban kapcsoltuk be a kondenzációs, szintén gazdaságosan üzemelő gázkazánunkat, ami 2 szinten padlófűtést, és a legfelső szinten lévő radiátorokat látja el. A két kazán közös vízkörön van.
Így összességében a teljes éves villamos felhasználás mérlege (fűtéssel együtt) nem haladta meg az !1800 Ft!-Ot. Nem elírás: 1800ft…És ehhez jött a 2 havi gázszámla, éves rendszerhasználati díjjal nagyjából 50,000ft értékben. Tehát a ház éves rezsije alig haladja meg az 50,000ft-ot… Tehát kis túlzással önfenntartó a ház energetika szempontjából.
A solar rendszer igény esetén 13 kw-ig bővíthető, amihez további 10 panelhez fizikai hely is rendelkezésre áll a tetőn, és a Solar Edge inverter is eddig húzható.
A villamos rendszer zavartalan üzemeltetését a teljesen új 3x25 Amperre fejlesztett, a legfrissebb szabványoknak megfelelően kiépített villamos vételi hely szavatolja.
A teljes solar rendszer az újonnan cserélt, Bramac beton cseréppel fedett tetőn kapott helyet.
A ház energetikai hatékonyságát szolgálja még a hővisszanyerős, légszűrővel ellátott központi légtechnika rendszer is, ami a folyamatos friss levegő ellátásáról gondoskodik 0-24-ben, ablaknyitás nélkül is – kinn tartva így a polleneket, és látványosan csökkentve a házban keletkező port.
Az elektromos kaput nyitva, a telken felfelé haladva térkövezett út vezet a teljes közművel ellátott (csatorna, gáz, víz, 3 fázis, internet) dupla beállós, nagyjából 110 négyzetméteres (műhelyig) garázsig, amely mellett a borospince található. A térkő alatt egy 50 köbméteres vízgyűjtő előkészületei is megvannak, ahová gyűjthető az esővíz, de ásott kútról is megoldott mind a locsolás, mind a háztartás vizzel való ellátása.
Ez a házi vízmű rendszer a borospincében került elhelyezése, így télen-nyáron egyaránt használható, temperált vizet szolgáltat.

Gépesítés technikai jellemzői:

9KW-os napelem rendszer 26 panellel, Solar Edge inverterrel (13KW-ig bővíthető)
3x25A Ipari áram – új villamos vételi hely
Kondenzációs kazán – 12 kw
Villamos kazán – 9kw
2 szinten padlófűtés, felsőszint radiátoros fűtés
Központi légtechnika (légcserélő) berendezés
Ásott kút, házi vízmű (fagymentes)
Elektromos úszókapu
2db Elektromos garázskapu

Nem is szaporítanám tovább szót, hiszen önm agában is sokat mondanak a fotók. Ez az az ingaltan, aminek nem csak a paramétereit kell elolvasni, hanem meg kell nézni személyesen.

Szeretettel várom a komoly vevői szándékú érdeklődőket, egy kávé mellett megbeszélni a finanszírozási lehetőségeket.
Keressen bizalommal elérhetőségeimen.
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal