Eladó jó állapotú ház - Visegrád (56921421) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
620 000 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Visegrád
  • Kategória:Ház
  • Alkategória:Családi ház
  • Alapterület:212 m2
  • Telekterület:1650 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Építés éve:2000
  • Szobaszám:10
  • Állapot:Jó állapotú
  • Hány szintes az ingatlan:nincs megadva
  • Tetőtér:nincs megadva
  • Pince:nincs megadva
  • Parkolási lehetőség:nincs megadva
  • Fűtés:Gáz (cirko)
  • Bútorozottság:nincs megadva
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:ÉK
  • Kilátás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:Van
  • Víz:Van
  • Gáz:Van
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Leniczki Zsombor
Leniczki Zsombor
+36-(70)-465-7021
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Exkluzív ajánlatunkban engedjék meg, hogy bemutassam a Dunakanyar egyik legunikálisabb villáját!

Az ország egyik legszebb táján, a festői Dunakanyarban álló ingatlan a piacon egy párját ritkító ajánlat. Az örökpanorámás családi ház a turisták által közkedvelt Visegrád külső, lakóövezeti részén áll. Eme sajátosságból fakadóan nincs átmenőforgalom. Az utcában csak ott lakók közlekednek.
A telek maga 1650m2-es, erdő és természetvédelmi terület ölelésében fekszik egy hegyoldalon. Elhelyezkedéséből fakadóan a panoráma a Remete-Barlangoktól egész a Visegrádi fellegvárig zavartalan.

A kétszintes, tripla komfortos, tégla falazatú épület 2000-ben került átadásra. A ház természetbe illeszkedő stílusát tükrözik a kívül-belül gazdagon felhasznált faanyagok. Az épület belső terei napfényesek és világosak a nagyméretű és nagy létszámú fa nyílászárók miatt, melyeknél fő szempont volt a panoráma zavartalan élvezete. A fűtés gázüzemű (cirkó) típusa mellett lehetőség van fatüzelésű (egyedi tervezésű cserép, ill. Tégla) kandalló és kályha használatára is.

A kapun át belépve az elülső kerten át vezető lépcsőn jutunk fel a ház elülső teraszához, mely hatalmas egybefüggő terület. Maga az elülső kert gyümölcsfák, fenyőfák (nordmann-fenyő), liliomfa, vöröslevelű ujjas juhar, tulipánok, kerti dísznövények hangulatos konglomerátuma.

Az épület nettó alapterülete 211m2. Ebből az alsó szint területe nettó 147,5m2. A házba belépve az előtérbe jutunk, ahonnan szemből nyílik egy közlekedő, ami a vendégszárny felé vezet. Itt található 2 különnyíló vendégháló, 2 saját fürdőszobával. A nagyobb vendégháló közvetlen kijárattal rendelkezik az elülső teraszra. Az előtérből jobbra tovább haladva a galériás étkező tágas terébe érünk. Az étkezővel egy légtérben, de szeparálva található a beépített konyhabútorral felszerelt konyha. Innen nyílik a kamra, illetve egy kijárat a hátsó teraszra. A hátsó terasz, ahol a földmunkák miatt az anyakőzet is a felszínre tör, árnyékosabb elhelyezkedéséből fakadóan ideális a meleg nyári napokon is. Továbbá innen nyílik a kinti tároló/pince bejárata is. A hátsó teraszról jobbra és balra is elindulhatunk a ház körül az elülső terasz irányába. A földszinten az étkezőből tovább haladva megérkezünk a szintén napfényes, szinteltolásos nappaliba, ahonnan szintén kijuthatunk az elülső teraszra.

Az étkezőbe visszalépve, a fa lépcsőkön feljutunk az emeleti galériás közlekedőhöz. A fenti szint területe nettó 63,9m2. A közlekedőből balra nyílik a nagyobb emeleti háló, melyről kiléphetünk a bal szárny tágas erkélyére. A közlekedőbe visszatérve a bal szárny hálószobájával szemben található egy kisebb, szeparált gardrób/közlekedő rész. Innen nyílik a jobb szárny hálószobája. A hálóból kiléphetünk a jobb szárny tágas erkélyére. Innen és a másik szárny erkélyéről páratlan, a piacon egyedülálló tájkép tárul a szemünk elé. Az erkélyek kialakítása során szintén a faanyagok kerültek előtérbe, természethez illeszkedő harmóniát kölcsönözve a páratlan látványhoz. A jobb szárny hálójából nyílik az emeleti, kádas fürdőszoba, mely nagy méretével és a hátsó kert erdejére nyíló látvánnyal ugyancsak említésre méltó. Az emeleti fürdőből továbbhaladva egy gardróbba érkezünk, innen pedig továbbhaladva visszaérkezünk a galériás közlekedőhöz.

Ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni még, az a kert és az ehhez tartozó fedett/nyitott kiülők. Az elülső kertben, a kaputól jobbra, a garázs felett található az első kerti kiülő. Fentebb, az elülső teraszról lehet eljutni a fedett kiülőhöz, így az elülső terasz mellett itt is alkalmunk nyílik kiélvezni a kilátást az adott napszaki étkezés elfogyasztása közben. A hátsó kertben található nyitott kiülő/pad pedig tovább fokozza a kilátás élvezetét.

Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy fedett garázs is, ahol 2 személygépjárműnek elegendő hely található.

A telek méretéből és fekvéséből fakadóan egyéb luxusrészlegek kialakítására alkalmas, még inkább kiaknázva a lokáció nyújtotta kivételes lehetőségeket.

Bármi kérdéssel kapcsolatban állok rendelkezésére!

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti meg az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt online/offline egy előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

#visegrád #Dunakanyar #villa #panoráma
#eladó #eladóingatlan #eladóház #hitel #csok #ingatlanszakértő
#ocörs #otthoncentrumörs #otthoncentrumors

Français:

Villa unique à Visegrád, avec un Panorama incomparable!

Dans notre offre exclusive, permettez-moi de vous présenter l'une des villas les plus uniques de la courbe du Danube !

Située dans l'un des plus beaux paysages du pays, dans la pittoresque boucle du Danube, la propriété est une offre rare sur le marché. La maison familiale avec un panorama éternel est située dans la partie extérieure et résidentielle de Visegrád, populaire auprès des touristes. En raison de cette particularité, il n'y a pas de trafic de transit. Seules les personnes qui y résident conduisent dans la rue.

Le terrain lui-même est de 1 650 m2, entouré d'une forêt et d'une réserve naturelle à flanc de colline. En raison de son emplacement, le panorama des grottes de l'ermite à la citadelle de Visegrád est intact.

Le bâtiment en brique de deux étages et triple confort a été livré en 2000. Le style naturel de la maison se reflète dans les matériaux en bois richement utilisés à l'intérieur et à l'extérieur. Les espaces intérieurs du bâtiment sont ensoleillés et lumineux grâce au grand nombre de fenêtres en bois, où l'aspect principal était la jouissance non perturbée du panorama. En plus du chauffage de type gaz (circo), il est également possible d'utiliser une cheminée et un poêle à bois (tuile ou brique sur mesure).

En entrant par la porte, nous prenons les escaliers menant à travers le jardin de devant à la terrasse avant de la maison, qui est une immense zone continue. Le jardin de devant lui-même est un charmant conglomérat d'arbres fruitiers, de pins (pin Nordmann), de tulipier, d'érable à feuilles rouges, de tulipes et de plantes de jardin ornementales.

La surface de plancher nette du bâtiment est de 211 m2. De cela, la superficie nette de l'étage inférieur est de 147,5 m2. En entrant dans la maison, nous atteignons le hall d'entrée, à partir duquel un passage mène à l'aile des invités. Il y a 2 chambres d'hôtes séparées avec 2 salles de bains privatives. La plus grande chambre d'amis a un accès direct à la terrasse avant. En continuant vers la droite depuis le hall, nous atteignons la spacieuse salle à manger de la galerie. La cuisine avec des meubles de cuisine intégrés est située dans le même espace que la salle à manger, mais séparée. De là s'ouvre le garde-manger et une sortie sur la terrasse arrière. La terrasse arrière, où le socle rocheux est exposé en raison des travaux de terrassement, est également idéale lors des chaudes journées d'été en raison de son emplacement plus ombragé. De plus, l'entrée du débarras/cave extérieur s'ouvre à partir d'ici. De la terrasse arrière, vous pouvez faire le tour de la maison à droite et à gauche en direction de la terrasse avant. En continuant de la salle à manger au rez-de-chaussée, nous arrivons au salon ensoleillé et décalé, à partir duquel nous pouvons également accéder à la terrasse avant.

En reculant dans la salle à manger, nous montons les escaliers en bois jusqu'au couloir de la galerie à l'étage. La superficie du niveau supérieur est de 63,9 m2 net. Depuis le passage, le plus grand étage supérieur s'ouvre sur la gauche, d'où l'on peut sortir sur le spacieux balcon de l'aile gauche. De retour dans le couloir, en face de la chambre sur l'aile gauche, il y a une petite armoire/porte séparée. La chambre sur l'aile droite s'ouvre à partir d'ici. Depuis le filet, on peut sortir sur le spacieux balcon de l'aile droite. D'ici et du balcon de l'autre aile, un paysage unique, unique sur le marché, s'ouvre devant nos yeux. Lors de la conception des balcons, les matériaux en bois ont également été mis en avant, donnant une harmonie naturelle à la vue unique. La salle de bain à l'étage avec baignoire s'ouvre à partir du grillage de l'aile droite, qui mérite également d'être mentionnée avec sa grande taille et sa vue sur la forêt dans le jardin arrière. En partant de la salle de bain à l'étage, nous arrivons à une armoire, et d'ici, en continuant plus loin, nous revenons au couloir de la galerie.

Une autre chose que vous ne pouvez pas passer sans dire un mot est le jardin et ses coins salons extérieurs couverts/ouverts. Dans le jardin de devant, à droite du portail, au-dessus du garage, se trouve le premier patio de jardin. A l'étage, depuis la terrasse avant, vous pouvez accéder au coin salon couvert, donc en plus de la terrasse avant, nous avons également la possibilité de profiter de la vue tout en mangeant le repas quotidien. Le siège/banc ouvert dans le jardin arrière améliore encore le plaisir de la vue.

La propriété dispose également d'un garage couvert avec suffisamment d'espace pour 2 voitures.

En raison de la taille et de l'emplacement du terrain, il convient au développement d'autres unités de luxe, profitant encore plus des opportunités exceptionnelles offertes par l'emplacement.

Je suis à votre disposition pour toute question !

Nous offrons des prêts au logement adaptés aux besoins individuels. Notre centre de crédit indépendant des banques rivalise gratuitement avec les offres de toutes les banques et établissements de crédit disponibles dans le pays. Nos employés hautement expérimentés vous attendent en ligne/hors ligne à une heure convenue à l'avance, même après les heures normales de travail.

#visegrád #Dunakanyar #villa #panorama
#vendeur #immobilieràvendre #maisonàvendre #prêt #csok #expertimmobilier
#ocörs #otthoncentrumörs #otthoncentrumors #vendre
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal