Eladó felújított ház - Zalaszentmihály (45469433) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
42 900 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Zalaszentmihály
  • Kategória:Ház
  • Alkategória:Családi ház
  • Alapterület:76 m2
  • Telekterület:1565 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Építés éve:1970
  • Szobaszám:3
  • Állapot:Felújított
  • Hány szintes az ingatlan:Földszintes
  • Tetőtér:nincs megadva
  • Pince:Van
  • Parkolási lehetőség:Beállóban
  • Fűtés:Egyéb
  • Bútorozottság:nincs megadva
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:nincs megadva
  • Kilátás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:Van
  • Víz:Van
  • Gáz:Utcában
  • Csatorna:Van
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Tóth-Ragó Anita
Tóth-Ragó Anita
+36-(30)-279-6004
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Árcsökkenés!!

Tóközeli, teljeskörűen és igényesen felújított 3 szobás, alápincézett, tégla otthon!

Zalaegerszegtől 24 km - re, a méltán híres zalaszetmihályi Öreg - tótól 100 méterre egy nyugodt mellékutcában vált eladóvá ez a minden igényt kielégítő teljeskörűen, minőségi anyagok által felújított, nappali + 2 hálós, tégla építésű családi ház, egy parkosított 1565 m2 - es területen.

A 76 m2 praktikusan elosztott alapterület ad helyet egy nagyméretű konyha - étkezőnek, egy nappalinak, kettő külön bejáratú tágas hálószobának, valamint egy fürdőkáddal felszerelt fürdőnek.

A családi ház szerves részét képezi egy fedett, 21 m2 - es terasz, egy ebből kinyúló 50 m2 - es, 3 autó számára elegendő szintén fedett beálló.

Rendelkezésünkkre áll egy külön lakrészként használható, zuhanyzóval felszerelt 24 m2 - es lakrész, egy különálló, 29 m2 - es tároló, valamint az ezalatt húzódó 18 m2 - es hűs, betonozott pince.

A nyugati tájolású, világos otthon idén született újjá és kapta meg új arculatát, melynek megalkotásánál az évtizedeken át tartó problémamentesség, praktikusság és minőség jelentette a legfőbb szempontot ⬇️

Tetőtől aljzatig minden porcikája megújult, a nagyobb elemeken át egészen az apró részletekig.

A tégla családi ház kapott egy teljesen új, masszív 140x80 cm - es beton sávalapot, emellett teljes terjedelmében 20 cm - es aljzatbeton került kialakításra 20 cm vastag lépésálló szigeteléssel, dupla fóliázással.

Megtörtént az ingatlan vízhálózatra és csatornára történő csatlakozása, mellyel egy időben a csapadékvíz területről történő elvezetéséről is gondoskodtak 110 - es pvc csövek segítségével.

Új, 3x20 Amperes Plug-in áramhálózatnak lett büszke tulajdonosa, melynek vezetékei nem a falban, hanem az álmennyezet fölött húzódnak és amelyhez már napelemre igazított villanyóra került felhelyezésre.

A vezetékelés, áramhálózat és villanyóra mellett az autóbeálló és az ingatlan tetejének megalkotásásnál is fontos szempont volt a napelem, ebből és a tájolásból adódóan pedig egy 98 % - os hatékonyságú, 35 kw - os rendszer helyezhető el mindenféle munkálat nélkül!

A homlokzat külső 10 cm - es és belső 10 cm - es szigeteléssel rendelkezik, - utóbbi Premium Ursa környezetbarát ásványgyapot formájában, mindemmellett a kinti és a benti levegő ütköztetésére szolgáló légrések kerültek kialakításra 80 és 100 cm - es távolságban lévő szellőzőkkel.

A födém szigetelését sem spórolták ki, hiszen dupla plafon közé helyezték el a 48 cm szigetelést ( helyenként többet), valamint a plafon aljzata is 7 cm - es cement réteggel gazdagodott.

Az otthon tetejének komplett cseréje megtörtént, mely a szarufákat, gerendákat, lécezést, fóliázást és héjazatot is magába foglalja, a gyönyörű kemence pedig egy 53x53 szigetelt kéményt kapott .

A makulátlan ingatlan fűtéséről 3 alternatíva gondoskodik:
- a konyhában található impozáns méretű kemence,
- a nappiban található cserépkályha,
- Valamint kedvező fogyasztású inverteres hűtő - fűtő klíma áll rendelkezésünkre. Ha ez nem lenne elég, a gáz a telek előtt található, így bekötése könnyedén megoldható.

Melegvízellátásáért egy Bosch villanybojler felel, megfelelő világításáról pedig egy tovább bővíthető beépített led technológia gondoskodik, melynek lámpatestei egyenként applikálhatók.

A családi ház külső nyílászárói műanyagból készültek, melyek néhol szúnyoghálóval ellátottak, emellett minőségi, gyönyörűen megmunkált borovi fenyő beltéri ajtókkal rendelkezik.

Szobái és helyiségei magas minőségű hideg és meleg burkolattal ellátottak, fürdőszobája szaniterei ugyanilyen kvalitásban újultak meg.

Az ingatlan konyhája sem maradt ki a felújításból, mellyel jelenlegi arculata és praktikussága szinte minden nő álmává vált.

A teljes konyha (a pult kivételével) tömör fából készült, mely megkapja a szükséges kezelést, ezáltal gyönyörű állapotú.
A hatalmas munkapult mellett egy beépített szeletelő és nyújtódeszka is rendelkezésünkre áll.
Itt található az impozáns méretű dekoratív kemence is, mely azon túl, hogy felmelegíthető vele az egész ingatlan, isteni ételeknek elkészülését is biztosítja.

A családi ház kiváló statikai és műszaki állapotán kívül a Göcsej kemencéjével, fenyő ajtajaival, fa konyhájával, lucfenyő lambériájával és az ezekhez színben tökéletesen passzoló meleg burkolataival olyan érzést képes biztosítani, amelyet nagyon kevés ingatlan!

Megalkotói időt és pénzt nem sajnálva az épületen túl a területre és a melléképületre is nagy hangsúlyt fektettek ⬇️

Az 1565 m2 - es terület hátsó, fás részét és veteményesét a jobb termés érdekében trágyázzák, az utcafrontra új kerítést hozattak, az udvar első részét pedig esztétikus díszkövekkel borították.

A kerti szerszámok tárolására alkalmas épület, valamint a külön kis lakrész is szinte ugyanolyan állapotban vannak, mint a családi ház, a felújítások alól ők sem maradtak ki.

Új tulaja rendelkezésére állnak állatok tartására, szárnyasok keltetésére megfelelő épületek is, melyek kiváló állapotúak.

A hűs pince, méretes autóbeálló és melléképületek mellett a birtok megannyi bő termésű gyümölcsfának ad otthont.

Található a területen cseresznye, meggy, szilva, nektarin, körte, kajszibarack - melyekből isteni befőtteket lehet készíteni, - fehér eper, dió, földi eper, többféle alma, szeder, valamint kiwi - utóbbiból kiváló lekvár készíthető.

A fiatal gyümölcsfák mellett számtalan virágbokor, rózsaféle teszi meséssé a telket, egy bő vízhozamú kút pedig segíítséget nyújt a növények locsolásában.

Egy veteményes létrehozásával, a már meglévő gyümölcsfákkal, valamint állatok esetleges tartásával az itt élők egy saját kis gazdaságot teremthetnek meg, a külön lakrész a horgásztó közelsége miatt befektetésként iss funkcionálhat, ugyanakkor saját vállalkozás esetén székhelyül is tud szolgálni.

A családi ház Zalaszentmihály mellékutcájában található, aranyos szomszédok közöttt, mindössze 100 méterre a 97 hektáros horgásztótól, 24 km - re Zalaegerszegtől.

A sokak számára fontos szociális ellátottság hiánytalanul jelen van: az apróságoknak óvoda, a nagyobbacskáknak iskola, orvosi rendelő, kirendelt védőnő, bevásárlási lehetőség, valamint posta is található a rendezett, nyugodt településen.

A sportolni és mozogni vágyók rendelkezésére áll a nemrégiben elkészült tavat körülölelő kerékpárút, azonban természetesen gyalogosan is van lehetőségünk körbejárni azt.

Kinek ajánlom ezt az ingatlant?

Leginkább mindenkinek, mert a nyugalom mellett ilyesfajta otthon érzést kevés helyen lehet érezni!

Mindenkin kívül pedig annak:
- aki egy gyönyörű mellett szeretne élni, területe végéhez érve látni is szeretné azt
- aki előnyben részesíti a csendet és nyugalmat egy várossal szemben
- aki szeretne állatokat tartani és megtermelni családja számára a zöldséget és gyümölcsöt

DE leginkább azoknak, akik minőségi anyagok által felújított, probléma -és csalódásmentes családi házat keresnek kezelhető méretű területen!

Az ingatlan tulajdoni lapja per, teher -és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek!

Irányára: 44.000.000 Ft
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal