Eladó vendéglátási ingatlan - Isaszeg (64733458) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
495 550 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Isaszeg
  • Kategória:Vendéglátás
  • Alkategória:Étterem, vendéglő
  • Alapterület:nincs megadva
  • Telekterület:nincs megadva
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Hány szintes az ingatlan:nincs megadva
  • Hányadik emeleti:nincs megadva
  • Parkolási lehetőség:nincs megadva
  • Bútorozottság:nincs megadva
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Ivanics Anita
Ivanics Anita
+36-(70)-743-9189
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Befektetők figyelem!
Kihagyhatatlan lehetőség!
Sokkal több hozam, mintha bankban tartaná a pénzét!
Ha most próbálná ki magát vendéglátásban, vagy akár már régóta ebben az iparban dolgozik, esetleg van egy célja amihez nagy ingatlanra van szüksége több lehetőségek érdeklik, jó helyen, ezt ne hagyja ki! Mindenképpen megéri !

Közel Budapesthez, kb. 20 Km, teljes berendezéssel eladó!

Eladó jól működő 2020 ban igényesen felújított vendéglő és 10 szobás 3 csillagos panzió valamint lottózó a történelmi Isaszeg város központjában. Az épületben 80-100 személyes étterem, kényelmes panzió működik, Wi-Fi internet-hozzáférési lehetőséggel. Az épület alatti borospince 15 fős társaság befogadására alkalmas, nyaranta pedig hangulatos, virágos kerthelyiség is üzemel ahol kemence is található. Itt nyáron hangulatos rendezvényeket, bulikat lehet szervezni.
Az épület tetejére 2022-ben napenergia került 2023 márciusától üzembe lett helyezve. Az épület fűtését 2 db gázkazán biztosítja, a melegvizet 300 literes puffer tartály, valamint villanybojlerek biztosítják!

A Vendéglő alkalmas rendezvényekre, vállalati, osztálytalálkozók, családi összejövetelek, esküvők, keresztelők, konferenciák, nagyobb értekezletek, összejövetelek lebonyolítására .
Az emeleten található bárhelyiség plusz kb 25 személy privát rendezvényére alkalmas.
Az étlapon pizza kínálat is van .

Házhoz szállítás, jelenleg is működik.

A panzió  2 -3 -4 ágyas szobákból, valamint saját fürdőszobából áll. A szobák kialakíthatóak apartmanokra, mivel a legkisebb szoba kb 14m².
Az épület bővült, egyik tetőtéri szárnnyal, 2011 ben, így lettek kialakítva a plusz szobák, vagyis összesen 10 szoba van, ami jelenleg is jó bevételi forrás.

A lottózó és a hozzá tartozó iroda 100m², ami ugyan csak jól működik .

Az épület riasztóval, légkondicionálóval, és kamerákkal felszerelt .

A telken megtalálható külön helyrajziszámon plusz 3db apartman, amit az eladási ár nem tartalmaz, ez további megbeszélés kérdése.

Amennyiben a vásárlónak nem lenne rá igénye, a tulajdonos, ha van rá lehetőség, megtartaná a lottózó részét, ami ár tárgyalás kérdése, valamint külön helyrajzi számra kerülne.

További információt az aktuális forgalomról személyesen adunk, amennyiben komoly a vásárlási szándék !

Már nagyon régóta működteti a tulajdonos, szeretne nyugdíjba vonulni

Ismertetés:

Ami vonzó lehet a vendégek számára? Rengeteg rendezvényt tartanának a környéken élők, de nem minden hely alkalmas rá. Mi ebben is lehetősséget adunk nekik. És persze a város adottságai, amit a városról tudni lehet :

Isaszegen zajlott le az 1848-49-es szabadságharc tavaszi hadjáratának döntő csatája 1849. Április 6-án. Honvédeink Görgey Artúr tábornok vezetésével fényes győzelmet arattak a Windischgrätz tábornagy vezette osztrák csapatok felett. A dicső csata emlékét őrzi a Szoborhegyen álló Honvédemlékmű, Radnai Béla szobrászművész alkotása, a Katonapallagon található Honvédsírok a harcban elesett hősök nyughelye.

Látogatóink szervezett városismereti kirándulás keretében ismerkedhetnek meg Isaszeg történelmi helyeivel, múzeumával, műemlékeivel. Gyalogos és kerékpáros túrákat tehetnek a környékbeli erdőkbe igény szerint idegenvezetéssel is. A város melletti halastavakban mindig van elég hal ahhoz, hogy a horgászat szerelmesei kiélhessék szenvedélyüket. A településen található lovas tanyákon lovagolhatnak, a kevésbé bátrak szekerezhetnek is. A Pilisi Parkerdő Gazdaság erdeiben vadászati lehetőséget is találnak.

A közelben:

A közelben található Gödöllő, ahol szintén érdekes kirándulást lehet tenni a Királyi Kastélyba (Sissy kastély), megtekinthető a közelmúltban felújított Királyi Váró, vagy a máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika.

Egy 15 perces autóúttal könnyen eljuthatnak Mogyoródra, ahol Magyarország egyik legnagyobb aquaparkja és gokart pálya várja az érdeklődőket, valamint itt található a Hungaroring, melyen végig izgulhatnak néhány Forma 1 vagy gyorsulási versenyt.

A közeli Veresegyházon medve és farkas farm üzemel, hogy testközelből, mégis biztonságban nézhessék meg ezeket a fantasztikus állatokat.

Amennyiben felkeltette figyelmét, a nap bármely szakaszában elér, akár hétvégén is !

Ha ingatlant keres, vagy kínál, esetleg hitellel kapcsolatban érdeklődne, vagy ügyvédi segítségre van szüksége, bizalommal fordulhat hozzánk!
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal