Eladó fejlesztési terület - Füzesabony
- INGYENES HIRDETÉS FELADÁS
Ingatlan adatai
- Eladó vagy kiadó:Eladó
- Település:Füzesabony
- Kategória:Fejlesztési terület
- Alkategória:Ipari terület
- Alapterület:998 m2
- Telekterület:5814 m2
- Csere is:Nem
- Hirdető:Cég
- Élő videón megtekinthető:Nem
- Villany:Van
- Víz:Van
- Gáz:Van
- Csatorna:Van
- Elérhetőség
- Üzenetküldés
Hirdető minősítése
Hitel ajánlatok
Ingatlan hirdetés leírása
Budapesttől 100 km-re, autópálya mellett, húsüzem eladó!
105 millió Ft helyett 69,9 millió Ft-ért!
Az üzem működési engedélyekkel rendelkezik.
Telek terület: 5814 nm , ebből a beépített épület és üzemcsarnok: 998 nm . Az üzem jelenlegi állapota 2005-ben lett kialakítva: hűtő tároló; sózó, pácoló helyiség; gyártó helyiség; ládatároló helyiség; főző helyiség; fagyasztó helyiség; zsírsütő helyiség; fűszerraktár; marha és sertés vágó helyiség; szociális helyiségek; konténer tároló stb.
Az üzem sertések vágására, hús-, és húskészítmények előállítására és forgalmazására szakosodott. Rendelkezik napi 100 sertés levágásához szükséges kapacitással, továbbá heti 7,5 tonna húskészítmény előállítására is van mód. Bővítés lehetséges.
A húsüzem jelenleg tőkehúsok előállításával, darabolásával, pácolásával és füstölésével foglalkozik. Hagyományos magyar termékeket állít elő: kolbászfélék (paraszt, lángolt, sütő, lecsó), füstölt vastagkolbászok, hurkafélék, sajtok, valamint pácolt,- füstölt húsok kerülnek előállításra.
Az üzem átlagosan 15 fővel dolgozik.
20 km-es körzetben sertéstelep van.
Dr. Vincellér Valéria: +36 30-8151999
105 millió Ft helyett 69,9 millió Ft-ért!
Az üzem működési engedélyekkel rendelkezik.
Telek terület: 5814 nm , ebből a beépített épület és üzemcsarnok: 998 nm . Az üzem jelenlegi állapota 2005-ben lett kialakítva: hűtő tároló; sózó, pácoló helyiség; gyártó helyiség; ládatároló helyiség; főző helyiség; fagyasztó helyiség; zsírsütő helyiség; fűszerraktár; marha és sertés vágó helyiség; szociális helyiségek; konténer tároló stb.
Az üzem sertések vágására, hús-, és húskészítmények előállítására és forgalmazására szakosodott. Rendelkezik napi 100 sertés levágásához szükséges kapacitással, továbbá heti 7,5 tonna húskészítmény előállítására is van mód. Bővítés lehetséges.
A húsüzem jelenleg tőkehúsok előállításával, darabolásával, pácolásával és füstölésével foglalkozik. Hagyományos magyar termékeket állít elő: kolbászfélék (paraszt, lángolt, sütő, lecsó), füstölt vastagkolbászok, hurkafélék, sajtok, valamint pácolt,- füstölt húsok kerülnek előállításra.
Az üzem átlagosan 15 fővel dolgozik.
20 km-es körzetben sertéstelep van.
Dr. Vincellér Valéria: +36 30-8151999