Eladó fejlesztési terület - Valkó (38555271) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
392 920 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Valkó
  • Kategória:Fejlesztési terület
  • Alkategória:Egyéb
  • Alapterület:nincs megadva
  • Telekterület:46000 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Villany:Van
  • Víz:Utcában
  • Gáz:Utcában
  • Csatorna:Telken belül
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Göbölyös Judit
Göbölyös Judit
+36-(70)-269-5029
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Luxus, nyugalom, gyönyörű környezet ló és lovasa számára, a gödöllői dombság területén!

Valkó külterületén, Budapesttől alig félórára minden igényt kielégítő, 4,6 hektáros modern Lovas birtok eladó!

- a terület adottságait figyelembe véve előzetes terveztetés alapján akár lovarda és glamping is megvalósítható. 7Db. Fürdőszobával, wc -vel felszerelt dóm telepítésével.
- Rendezvényközpontnak.
- Lovastábornak.

A körbekerített 20.000 m2 területen helyezkedik el az új építésű 191 nm -es családi ház garázzsal! 40 nm -es önálló ház (személyzeti vagy vendégház)! Fürdőtó és dísztó! Parkosított környezet!
Lovarda: 10 bokszos istálló! 800 m2 fedeles! Kiszolgáló helyiségek, fürdők, öltözők, klub szoba! Kültéri lovas pálya! Kültéri körpálya! 6 Db. Karám!
A birtok másik része körbekerítetlen, 26.000 m2 szabadon művelhető terület.

A lakóélettér!

A 3 hálószobás, nappali- amerikai konyhás dupla komforttal épült lakóingatlan 2 autó részére garázskapcsolattal, csodálatos terasz és fürdőtóval körbe ölelve várja a pihenni vágyó lakóit és vendégeit.

A ház hőszigetelt, dísztéglával burkolt, thermo üvegezésű fa nyílászárókkal épült. Fűtése vegyestüzelésű kazánnal, részben padlófűtéssel és radiátorokkal kialakított. Klímaberendezések és kandalló a kényelemért. A teljes birtok vízellátását a kúthoz és a víztárolókhoz kapcsolódó víztisztító rendszeren keresztül a házi vízmű biztosítja. Zárt szennyvíztároló.

A fedett terasz kapcsolat folytatásában igazi különlegesség a dísztó és a fürdőtó, mely víz alatti padokkal ellátott (automata tisztító rendszerrel). A legnagyobb mélysége 3,5 m.
A parkosított kertben legalább 12 db. Vendégparkoló áll rendelkezésre.

A fő lakóépülettől elszeparáltan található a szintén új 40 m2 (tetőtér beépíthető) vendég, vagy lovász ház (nappalival, konyhával, fürdőszobával és hálószobával).

A lovarda!

A 10 boxos istálló patamosókkal(kinti-benti), egyéb tárolóhelyiségekkel, műhellyel (171,5m2). Épületen belüli -gumi padlózatú- átjárással a 616 m2-es fedelesbe, ami textil-homok aljzattal van borítva!

A klubszoba helyiség üvegfalán keresztül szemlélhetjük a fedelesben történteket. Itt kialakításra került egy kis büfé sarok, kamra és mellékhelyiség is.

Az átjáróból nyílik a nyerges (10 nyereg és ló szerszámzata részére), öltöző, tusoló, mellékhelyiség és kazánház. (86m2). Az istálló oldalában fedett széna és takarmánytároló található.

Az épületen kívül egy homokos talajú pálya, valamint 6 karám várja a lovakat, automata itatókkal és árnyékolókkal. Az egész birtokon belül egy körpálya is kialakításra került.

Figyelembe véve a mai piaci árakat, ennek a gyönyörű birtoknak minden kis apró jól átgondolt részleteivel, egyediségével a vételára igen kedvező!

Keressen bizalommal!
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal