Eladó ipari ingatlan - Budapest VIII. kerület (23659595) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
8 000 000 EUR

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Budapest VIII. kerület
  • Kategória:Ipari ingatlan
  • Alkategória:Egyéb
  • Alapterület:2174 m2
  • Telekterület:1158 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Építés éve:1894
  • Hány szintes az ingatlan:nincs megadva
  • Hányadik emeleti:nincs megadva
  • Parkolási lehetőség:Udvaron
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:nincs megadva
  • Víz:nincs megadva
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Takács Zsuzsanna
Takács Zsuzsanna
+36-(30)-495-3819
Referencia szám: M250270
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Kiváló befektetési lehetőség a palotanegyedben!
Történelmi múlttal rendelkező épület, törley palota!

Budapest VIII. kerületének Palotanegyed részén ajánlom a figyelmébe a törley palotaként ismert, összesen 2174 nm -es hasznos alapterületű műemlék jellegű ingatlant. Az 1158 nm -es telken több szárnyból álló, öt szintes épületegyüttes áll, amelynek helyiségei jelenleg irodaként funkcionálnak, korábban pedig oktatási és vizsgahelyszínként szolgáltak. A főkapun belépve a kapualj bal oldalán találjuk a főlépcsőház bejáratát, mögötte a díszes előcsarnokkal és főlépcsővel. Az utcafronti szárnyban találhatók az épület reprezentatív helyiségei (egykori szalonok több emeleten), magas belmagassággal és gazdag belső díszítéssel. A főépületet keskeny, kétemeletes átjáró köti össze a hátsó szárnnyal, ahol négy emeleten változó nagyságú irodák, vizesblokkok és közösségi terek alkotják az ingatlant. Az épületeket két, parkolásra alkalmas belső udvar határolja.

Törley palota: Törley József pezsgőgyáros nagyvállalkozó építtette 1893-94-ben, tervezője Ray Rezső volt. A zárt sorúan beépített, pince+földszint+félemelet+2 emelet szintszámú, jelenleg 2 udvarral rendelkező historizáló (eklektikus) városi palotát 1912-ben átalakították, legutóbbi felújítás pedig 2006-ban történt. Homlokzata jellegzetes neobarokk építészeti jegyeket mutat.

Befektetési lehetőség: Az ingatlan akár rendezvényhelyszínként, kiállítótérként is hasznosítható. Korábban oktatási és vizsgahelyszínként működött az épület, ami továbbra is jó befektetési alternatívát jelenthet. Ezek mellett, kihasználva az ingatlan elhelyezkedését, hotelként vagy hostelként történő hasznosítása is elképzelhető.

ÉPÜLET: központi fűtési rendszer gázkazánok segítségével, radiátoros hőleadással, néhány helyiségben alternatív fűtési lehetőség, kiváló állapotú homlokzat, felújított vezetékrendszerek, riasztóval ellátott, kamerarendszerrel felszerelt, porta, rendezett tulajdoni lap.

LOKÁCIÓ: Az ingatlan Budapest Palotanegyed részén, a VIII. kerületben helyezkedik el, a Magyar Nemzeti Múzeum szomszédságában. Infrastrukturális adottságai kiválóak, több metró megálló is gyalogos távolságon belül, valamint számos oktatási-művelődési-kulturális intézmény a közelben található.

HELYISÉGEK:
Pinceszint 236 nm hasznos alapterület (bruttó 371 nm , 25 db helyiség),
Földszint 563 nm hasznos alapterület (bruttó 628 nm , 48 db helyiség),
Félemelet 256 nm hasznos alapterület (bruttó 256 nm , 26 db helyiség),
1. emelet 613 nm hasznos alapterület (bruttó 615 nm , 49 db helyiség),
2. emelet 506 nm hasznos alapterület (bruttó 506 nm , 36 db helyiség),
ÖSSZESEN: 2174 nm hasznos alapterület (bruttó 2376 nm , 184 helyiség) 5 szinten.

IRÁNYÁR: 8.000.000 Eur

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és szívesen megtekintené, illetve további információkért hívjon bizalommal!
M250270

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Referencia szám: m250270-ML
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal