Eladó iroda - Budapest XI. kerület (71394834) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
525 000 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Budapest XI. kerület
  • Kategória:Iroda
  • Alkategória:Irodaház
  • Alapterület:360 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Állapot:nincs megadva
  • Hány szintes az ingatlan:3 szintes
  • Hányadik emeleti:nincs megadva
  • Parkolási lehetőség:Beállóban
  • Őrzött parkoló:nincs megadva
  • Bútorozottság:Gépesített
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:K
  • Kilátás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Dr. Vincellér Zsuzsa
Dr. Vincellér Zsuzsa
+36-(30)-815-2510
Hirdető minősítése
minősítés 1
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

C I T Y C a R T E l

International luxury real estate agency

Bemutatja: 

Budapesten, a XI. kerület presztízs értékű részén, Sashegy déli lejtőjén, Sasad csendes utcájában, a természetvédelmi terület közelében, panorámás, zöldövezeti, 836 nm -es, 2 utcai főbejárattal rendelkező intim telken található, magával ragadó, stílusos luxus úri villa keresi leendő tulajdonosát.

A 360+50 nm -es, háromszintes, impozáns nagypolgári villa a Provence-i házak romantikus hangulatát idézi, a napsütés egész nap körbe járja.

A 11+3 szobás, 7 fürdőszobás épület varázslatos atmoszférájával azonnal birtokba vehető, és akár több generáció számára is tökéletes otthon lehet.

A villaház története az 1930-as évekre nyúlik vissza, régebben társasházként funkcionált. Azóta folyamatosan karbantartották, majd 2023-ban teljes körű felújításon esett át, megőrizve eredeti báját.

Az épület fehér falai, zöld zsalugáterei és díszes kovácsoltvas részletei mind a Provence-i stílus jellegzetes elemei, a természetes anyagok, a világos színválasztás pedig rusztikus eleganciát kölcsönöz.

A 360 nm -es villaépület négy külön bejáratú lakrészt tartalmaz:

Az emeleten található egy kétszintes, étkező-konyha + 6 szobás (alsó szinten panorámás nappali nagy ablakokkal, 3,5 m belmagassággal, 2 szoba, fürdőszoba, vendégfürdő, mosókonyha – felső szinten 3 szoba, 2 fürdőszoba) vintage hangulatú lakosztály, amelynek legfelső emelete akár még tovább szeparálható. A tetőtér vörösfenyő gerendázatú, 25 cm paplan szigeteléssel biztosítja a kellemes klímát.

A földszinten három, önálló bejárattal rendelkező apartman található, amelyek ideálisak családtagok(nagy gyerekek, nagyszülők), személyzet, vagy akár munkavállalók elszállásolására, illetve befektetési célból is kiadhatók.

Apartman 1: szoba konyhával, oldalkertben terasszal („merengő”)

Apartman 2: étkező/nappali, szoba, előszoba, fürdőszoba, privát grillterasz

Apartman 3: Szoba konyhával, fürdőszobával, panoráma borterasszal, panorámás kilátással, fedett szivar-terasszal

Az épület utcafrontján egy 50 nm -es, utcáról szeparáltan megközelíthető, üvegportálos, háromszobás

Lakrész/iroda/tárgyaló/rendelő/üzlethelyiség található fürdőszobával, amely kiválóan hasznosítható akár lakhatási, akár üzleti célra, szintén bérbe adható, de akár garázzsá is alakítható.

A földszinti apartmanok és a lakosztály alsó szintje ízlésesen berendezett, mely berendezések megvétele megállapodás tárgyát képezheti.

Az épület homlokzatán található dekoratív elemek, mint például a felső szinten lévő ívelt díszítések, hozzájárulnak a villa egyedi megjelenéséhez és emelik az ingatlan exkluzivitását.

A villa teraszairól lenyűgöző panoráma tárul elénk a városra és a Gellért-hegyre. A teraszosan kiépített díszkert a Citadellára és a városra nyújt kilátást. A földszinti apartmanokhoz hangulatos koktél-, szivar-, grill-, kávé- és merengő teraszok tartoznak, amelyek tökéletes helyszínt biztosítanak a lenyűgöző panoráma élvezetéhez, valamint a pihenéshez és relaxáláshoz is.

Az épület 2023-as teljes, műszaki és esztétikai felújítása során minőségi anyagokat használtak fel.

Megtörtént a tető és héjazati anyag-, a külső nyílászárók-, a szaniterek- és burkolatok cseréje, hőszigetelés - az épület homlokzata 18 cm-es dryvit szigetelést kapott.

A nyílászárók 3 rétegűek, különösen jó szigetelést biztosítanak

A fűtést az épületben korszerű, alacsony fenntartási költséghatékonyságú hőszivattyús padlófűtés biztosítja, továbbá megtörtént a napenergia fogadására való előkészítés, engedély igénylés, így a költségek további csökkentésére is van lehetőség.

A korszerűsítés során néhány eredeti alapanyag felhasználására is törekedtek, pl. Antik téglákat építettek be, a ház hangulatának és patinájának megőrzése érdekében.

A kerti feljárók, járdák nemes, igényes kőburkolattal lettek ellátva.

Az udvari térburkolatok alatt új közmű hálózati rendszer húzódik: víz, villany és csatorna.

Az épület körül gondosan elhelyezett növények és fák nemcsak természetközeli hangulatot teremtenek, hanem növelik az ingatlan privát jellegét is. A zöld növényzet harmonizál a villa zöld zsalugátereivel.

A parkolás jelenleg kapun belül a villa kertében 4 autó számára, az ingatlan előtt pedig további 2 autó számára biztosított.

A villa természetes környezetben helyezkedik el, ami nyugodt és pihentető atmoszférát teremt. Ez különösen vonzó lehet azok számára, akik a városi élet zajától távol keresnek egy elegáns menedéket.

Az ingatlan kialakítása miatt ideális lehet több generációs otthonnak, rezidenciának, cégközpontnak, irodaháznak, rendelőnek vagy egyéb szolgáltatásnyújtó, befektetési funkciókkal is ellátható, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Kiváló közlekedési lehetőségeket biztosít mind autóval, mind tömegközlekedéssel, ami ideálissá teszi a lokációt lakó- és üzleti célokra egyaránt.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal. Hívását szeretettel várom.

ÜDVÖZLETTEL:

DR vincellér zsuzsa

Ügyvezető, ceo, luxury specialist

+36 30-815-2510

V. Zsuzsa@citycartel.hu

City cartel buda kft.

City cartel franchise hungary kft.
1118 budapest, hegyalja út 54.

1026 budapest, szilágyi Erzsébet fasor 121.

Budagyöngye bevásárlóközpont
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal