Eladó új építésű lakás - Zalaegerszeg (29262842) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
99 762 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Zalaegerszeg
  • Kategória:Lakás
  • Alkategória:Egyéb
  • Alapterület:90 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Szobaszám:4
  • Állapot:Új építésű
  • Hány szintes az ingatlan:nincs megadva
  • Hányadik emeleti:2
  • Erkély:nincs megadva
  • Lift:nincs megadva
  • Parkolási lehetőség:nincs megadva
  • Fűtés:Geotermikus
  • Bútorozottság:nincs megadva
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:nincs megadva
  • Kilátás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:A
  • Villany:nincs megadva
  • Víz:nincs megadva
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Tamás Árpád
Tamás Árpád
+36-30-949-7085
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169286 hivatkozási számú zalaegerszegi társasházi lakás.
Minőség Luxus elegancia ötvözve a belvárosi életérzéssel!

A zalaegerszegi Openhose ingatlaniroda megkezdte a belvárosban új építésű prémiumlakások értékesítését!

A Kerámia Lakópark korábbi ütemeinek sikeres lezárását követően a 2023 I. Negyedévben elkezdődött a III. Ütem lakásainak kulcsrakész építése! A iii. Ütem melynek keretében a Kerámia alatt 30 db változatos méretű (45-100 m2) prémium minőségű lakással egészül ki a lakópark

A lakópark egyedülálló adottságokkal rendelkező lokációban épül, közel a belvároshoz, a Kerámia utcában, a városközpont közelségének köszönhetően a lakópark infrastruktúrális ellátottsága kitűnő: élelmiszerbolt, bevásárló központ, játszótér, kulturális- és közigazgatási intézmények teszik kényelmessé és könnyen elintézhetővé a mindennapi teendőket. A nyugodt, zöld környezetben épülő lakópark épületei egymástól kellő távolságra helyezkednek el, biztosítva ezzel a nyugodt és intim életteret! Zalaegerszeg népszerű Ifjúsági-parkjának, a „Vizsla-park” tőszomszédsága számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget is kínál, mely tovább növeli a lakópark környezeti értékét.

A Kerámia lakópark négy lépcsőházból álló társasházban lakópark 30 db új otthona két épülettömbben kerül megépítésre, alagsori teremgarázs, magasföldszint, 3 emeletes kialakításban. Az igényes, lifttel ellátott lépcsőházakban emeletenként 4 db kettő égtájolású változatos méretű lakás, a „C” jelzésű épület negyedik emeletén pedig 2 db három égtájolású nagyobb alapterületű penthouse lakás létesül. 

A körbekerített telken belüli parkolást az alagsori szinten kialakításra kerülő teremgarázs és felszíni beálló biztosítja, ahol kialakításra kerül továbbá külön megvásárolható saját tároló, közös kerékpár tároló, kerti és takarítóeszközök tárolására kialakított tárolóhelyiség. A harmadik ütem impozáns két épülete között közös behajtású garázsszint feletti tetőterasz és tetőkert teszi kellemessé a modern kialakítású környezetet. 

AZ épület műszaki tartalma: felmenő szerkezetek: vasbeton váz a homlokzati téglafalak 44 cm vastag Porotherm 44 xtherm falazó anyagból épülnek, födémek: monolit vasbeton, Lakáselválasztó falak: 25 cm vastag Porotherm hanggátló kerámia falazó elemből készülnek. Lakások válaszfalai: a lakásokon belüli belső válaszfalak 10 cm tégla válaszfal elemből készültek. Padló aljzatok: akusztikus (lépéshang szigetelő) elválasztó réteg és aljzatbeton. Homlokzatképzés: a téglafalak és a kiegészítő hőszigetelések hőszigetelő vakolatot kaptak. Az északi homlokzat középső falszakasza, valamint a főbejárat kapuzata szálcement lapburkolattal készült. A falazott szerkezetek a burkolat elhelyezését megelőzően hőszigetelő alapvakolattal ellátottak. Terasz korlát: az alsó három lakószint terasz korlátjai biztonsági ragasztott üvegszerkezetek, 

Lakások műszaki tartalma: biztonsági bejárati ajtó, egységes, nem változtatható színben Beltéri ajtók: a beltéri ajtók cpl bevonatos ajtólapokkal, rozsdamentes acél kilinccsel ami  a cpl felület esetén a színek szintén mintakollekcióból választhatók. Külső nyílászárók: a lakások ablakai, teraszajtók 3 rétegű hőszigetelő üvegezésű, műanyag nyílászárók, fehér színben. A belső könyöklő műanyagból készül. Külső oldalon vakolható tokos hőszigetelt redőnytok kerül elhelyezésre redőny és szúnyogháló nélkül. Padlóburkolat Szoba, nappali: 8 mm vastagságú, 32-es kopásállóságú laminált padló mintakollekció alapján Konyha, előszoba, fürdőszoba, wc: greslap vagy kerámia padlólap, mintakollekcióból választható színben, hálósan fektetve. Falak: vakolt, glettelt felületen diszperziós festés (tapéta, továbbá stukkó vagy díszléc felár ellenében sem kérhető). A belső felületképzések (festések) mintakollekcióból, 1- es színkategóriában választható diszperziós beltéri típusú festések. Fürdőszoba, wc: mázas kerámia burkolat a fürdőkben de maximum 225 cm magasságig, wc helyiségben ~150 cm magasságig, mintakollekcióból választható lapokkal, hálósan fektetve, műanyag élvédővel. 

Konyha: a szükséges elektromos és gépészeti kiállások elkészülnek, de a konyhabútor, a mosogatótálca és csaptelep, berendezések, gépek, valamint az alsó és a felső szekrény közötti falburkolat kialakítása a leendő Vevő feladatát képezi a birtokbaadást követően. Beépített szekrények (ide nem értve a mérőóraszekrényeket) szintén nem tartoznak bele a kulcsrakész kialakításba.

Fűtés vízellátás rendszer: Az épület fűtését és használati melegvíz előállítását levegő – víz hőszivattyúk és kondenzációs gázkazánok összehangolt működésén alapuló energiatakarékos rendszer biztosítja, az így előállított fűtővíz jut el a lakásokig, ahol hőmennyiségmérők mérik az egyes lakások fogyasztását. A lakások mindegyike önállóan vezérelhető lakástermosztáttal kerül ellátásra. Hőleadók: a lakásokban termofejes radiátoros rendszer és fürdőszobai törülközőszárítós. Hűtési rendszer: a lakásokban alap állapotban hűtés nem lesz, de split klíma rendszer elektromos és gépész előkészítésével az utólagos telepítés lehetősége biztosított. 

Egyéb műszaki tartalom szaniterek, szerelvények, elektromos hálózat szellőztetés stb, valamint parkolóhelyek, beállók, tárolók vásárlása nagysága elhelyezkedése miatt kérésre komplett műszaki leírást küldünk.

Ne habozzon tovább, jöjjön tekintsük meg együtt a kiváló lehetőségeket rejtő zalaegerszegi belvárosi új építésű lakásokat majd ha elnyerte tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot. Részletes Információ, előzetesen telefonos időpont egyeztetés után személyes találkozó alkalmával az ingatlanok értékesítőjénél, a projekt felelősnél: Tamás Árpád +36-30-949-7085 telefon számon.
Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #169286
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.
A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.
További szolgáltatásainkkal (pl. Értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal