Eladó nyaraló - Keszthely (27232659) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 13 fotó
hirdetés fotó
+ 10 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
69 000 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Keszthely
  • Kategória:Nyaraló
  • Alkategória:Egyéb
  • Alapterület:41 m2
  • Telekterület:nincs megadva
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Építés éve:2022
  • Szobaszám:nincs megadva
  • Állapot:nincs megadva
  • Hány szintes az ingatlan:nincs megadva
  • Tetőtér:nincs megadva
  • Pince:nincs megadva
  • Parkolási lehetőség:nincs megadva
  • Fűtés:nincs megadva
  • Téliesített:nincs megadva
  • Bútorozottság:nincs megadva
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:nincs megadva
  • Kilátás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:nincs megadva
  • Víz:nincs megadva
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Poldauf Róbert
Poldauf Róbert
+36-(70)-469-3266
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Keszthely csendes forgalomtól mentes, vízparti részén, panorámás prémium lakások eladók!

Elhelyezkedés

Az új építésű lakások a Balaton nyugati csücskében, a Balaton fővárosának is nevezett Keszthelyen, természetközeli környezetben, a partján helyezkednek el. 90 Másodperces sétával már élvezhetjük a Balaton nyújtotta élményeket.
Keszthely nem távolság. Budapesttől autóval az M7-es autópályán mintegy 90 perc alatt elérhető.
A sármelléki nemzetközi repülőtér kevesebb mint 20 perc alatt elérhető.
Szinte karnyújtásnyira vannak a környék adta kikapcsolódási lehetőségektől:
- Hévíz autóval mindössze 10 perc.
- a Badacsonyi borvidék és a Tanúhegyek alig 20 percnyire vannak.
- a Kis-Balaton csak fél óra.
Az új vízparti lakópark méltó és piaci szempontból jóval ígértesebb, mint más balatonparti, Balaton menti helyszínek, akár Balatonfüred, Tihany, Alsóörs, Dörgicse, Zánka, Badacsony, Fonyód, Balatonlelle, Balatonföldvár vagy más hasonló lokációk. Kesztely mind kultúrájával, építészetével, infrastruktúrájával, mindenféle szolgáltatási ellátottságával, szépségével, természeti adottságaival méltón veszi fel a versenyt.

Műszaki tartalom

Örökpanorámás, vízparti lakások háborítatlan, zárt területen, zöld környezetben, parkosított kerttel, panoráma medencével. Minden eladó lakás szerves része saját panoráma terasza, Balatonra néző kilátással már a nappaliból és konyhából is. Kertkapcsolatos lakásaink a saját kiskertre vágyók igényeit is kielégítik.
Az épületek tervezésekor, a lakások és terek megálmodása során messzemenőkig figyelembe vettük leendő tulajdonosaik talán még nem is létező igényeit, és kényelmi elvárásait, mindezt természetesen napjaink legmodernebb műszaki megoldásaival párosítva.
A hűtés-fűtést levegő-víz hőszivattyú biztosítja. A rendszer energiatakarékos, távolról is vezérelhető, mindezt a legmodernebb és legkomfortosabb formában, fűtőtestek, beltéri egységek nélkül.
Ennek megfelelően minden lakás esetében biztosítjuk az okos otthonok kiépítésének lehetőségeit, biztonsági beléptető és kamerarendszert és számos egyéb hasznos megoldást.
Az ingatlanok tervezésekor a tökéletes kényelem és nyugalom megteremtésére törekedtünk, a falak, a födémek és nyílászárók hő- és hangszigetelése tekintetében egyaránt.

Szolgáltatások

-Mélygarázs a kert alatt, melyet a felemelt kert szint alá rejtettünk, hogy ezzel is barátságosabb és zöldebb legyen a környezet, nem utolsó sorban az emelt szintről még impozánsabb panorámát biztosítva lakóinknak
- Hanggátló falak és bejárati nyílászárók
- Energiatakarékos, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer
- Elektromos autó töltési lehetőség
- aa+ kiemelkedően nagy energiahatékonyságú besorolás
- Privát panoráma medence tusolókkal
- Wifi
- Üzemeltetés
- Privát zöldtető és park

Kiknek ajánljuk?

Akik egy tökéletes otthont keresnek, a saját igényeiket és elképzeléseiket is érvényesítve.
Az ingatlanok belső kialakítását, beleértve a hideg- és melegburkolatokat, szanitereket, csaptelepeket, belső ajtókat vásárlóink belsőépítészek által összehangolt anyagválasztékú és színvilágú berendezési kollekciókból választhatják ki.

Akik a nyaralásukat is kényelemben, a saját lakásukban szeretnék tölteni
A Balaton parti elhelyezkedés, a város és környéke által nyújtott számos kikapcsolódási lehetőségek tökéletes nyaralásokat ígérnek, mindezt egy 21. Századi okos megoldásokkal ellátott, kényelmes, modern, örökpanorámás lakás biztonságával.

Családoknak
Emeleti vagy kertkapcsolatos lakásaink ideálisak családok számára. A gyerekeknek nem csak az örök nyaralás élményét biztosítjuk, de a biztonságos kisváros, a jó oktatási intézmények által nyújtott nyugalmat is.

Egyedülállóknak
Kisebb alapterületű lakásainkban is 15m2 teraszról élvezhető a balatoni panoráma. Penthouse lakásaink pedig hatalmas terasszal, tágas terekkel nyújtanak kényelmes és egyedi otthont. A lakóparkhoz tartozó közös terek biztosíthatják a közösségi életet, a beszélgetéseket. Itt nem lesz egyedül, csak, ha szeretne.

Otthonról dolgozóknak
A home office akár kényszerből, akár saját választásunkból egyre jobban jellemző munkavégzés. Lakásaink ideális feltételeket biztosítanak ehhez. Amennyiben nem vonja el a figyelmet a panoráma, háborítatlanul dolgozhatnak, nincsenek külső zavaró tényezők, hiszen a lakások hangszigeteltek. Keszthelyről pedig nincs távolság. Budapest 90 perc alatt elérhető.

Időseknek
Földszinti, kertkapcsolatos lakásaink megadják a kényelmet, a saját kis kert élményét, ahol akár a saját maguk ültette virágokban is gyönyörködhetnek. A környék gyógyfürdői pedig egész évben segítenek megőrizni az egészséget és a fittséget.

Kutyabarátoknak
Keszthely kutyabarát város. A legtöbb helyre vihetjük magunkkal négylábú barátunkat, de a legnagyobb élmény a Balaton legjobb kutyás strandja, a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert, ahol együtt strandolhatunk kedvencünkkel. Nem utolsó szempont, hogy a szomszédot nem fogja zavarni, ha ugat a kutya, mert a lakások hangszigeteltek.

Természet imádóknak
Keszthely környéke nem csak a víz, de a hegyek, erdők szerelmeseinek is kifogyhatatlan élményt kínál. A Kis-Balaton lenyűgöző világa vagy a Keszthelyi-hegység ösvényei folyamatos kalandozásra csábítanak. És milyen jó, amikor egy kellemesen fárasztó túra után megpihenünk minden kényelemmel ellátott otthonunkban.

Az élet szerelmeseinek
Keszthely nem egy álmos, unalmas kisváros. Aki az élet pezsgésére vágyik, egész évben megtalálja. Kulturális programok, koncertek sokasága közül választathatnak a városban, vagy a környékén. A sportkedvelőknek a nyár és a víz kifogyhatatlan tárházzal áll rendelkezésre, télen pedig számos sportegyesület várja a tenisztől a boxon át a sportolni vágyókat. A kulináris élvezeteket a borvidék és a híresen jó gasztronómiai kínálat biztosítja.
A lakásokhoz tartozó nagy teraszok kiváló helyszínei a baráti összejöveteleknek.

Befektetésnek
- tökéletes lokáció a Balaton egyik legzöldebb partvidékén
- ideális lakásméretek és alaprajazok, jó helykihasználás
- robbanás előtt álló keszthelyi ingatlanpiac – ideális befektetés
- minden lakásból Balatonra néző panoráma

Kiadás / Üzemeltetés
Az ingatlan az értéknövekedés mellett a kiadáson keresztül a vevő által nem használt időszakban is bevételt termel. A lakópark későbbi üzemeltetője igény esetén a lakások rövid-, (szálláshirdetés, ügyfél- és foglalás kezelés, elszámolás, takarítás, mosoda, stb), illetve hosszú távú kiadásának menedzselését (bérlő kapcsolattartás, ellenőrzés, rezsi figyelés, szerződéskötés, stb), valamint a karbantartási munkákat (dugulás elhárítástól a későbbi átalakítás, felújításig akár) is elvégzi.

Miért Keszthely?

Keszthely méltán a Balaton zöld csücske és történelmi fővárosa is egyben. Számtalan potenciál rejlik benne, befektetések, nagyléptékű fejlesztéseken túl is, turisztikai, kulturális, gasztronómiai vagy szabadidős lehetőségek és célpontok garmada érhető el akár gyalog, akár autóval néhány 10 perc alatt.
Mindez a rohamos úthálózati és reptér fejlesztésnek köszönhetően ugrásszerűen javul tovább a következő években.
Tökéletes döntés azok számára, akik a Balaton parton növekedési potenciállal rendelkező, befektetési céllal keresnek ingatlant, eladó lakást. Keszthelyen olyan nagyívű fejlesztések indultak el, mint a teljes partszakasz, strandok és sétányok megújítása, lakóingatlanok és szálloda fejlesztések.
A város turisztikai vonzerejét történelmén, kultúráján, varázslatos belvárosán és parkjain kívül, Keszthely és környéke számos egész évben elérhető programlehetősége adja – Hévíz és más gyógyfürdők, Balaton-felvidéki Nemzeti Park csodái, Tavasbarlang, Kis-Balaton élővilága madárlesei, bivalyrezervátuma, számos más állat- és élménypark, Zalaszántói buddhista sztupa, számos várrom, Balaton egyik legzöldebb partvidéke, múzeumok, kiállítások.

Bővebb tájékoztatásért keressen bizalommal!
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal