Eladó átlagos állapotú lakás - Budapest IV. kerület (33749413) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
43 700 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Budapest IV. kerület
  • Kategória:Lakás
  • Alkategória:Tégla
  • Alapterület:58 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Szobaszám:2
  • Állapot:Átlagos állapotú
  • Hány szintes az ingatlan:nincs megadva
  • Hányadik emeleti:Földszint
  • Erkély:nincs megadva
  • Lift:nincs megadva
  • Parkolási lehetőség:nincs megadva
  • Fűtés:Gáz (konvektor)
  • Bútorozottság:nincs megadva
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:D
  • Kilátás:Utcai
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:nincs megadva
  • Víz:nincs megadva
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Angyal Attila
Angyal Attila
+36-(70)-461-9556
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

…Akkor jól figyeljen, mert ez most egyáltalán nem lehetetlen !!!

Eladásra kínálok a IV. kerületben, Újpest központjának minden szempontból legszebb és egyben legfrekventáltabb részén, a teljesen megújult Szent István térnek a közvetlen szomszédságában fekvő Károlyi István utca egyik rendezett belső „zöld” udvaros kerttel és jó lakóközösséggel rendelkező „békebeli” tégla építésű társasházának (magas)földszintjén egy déli tájolású hatalmas üvegfelületű műanyag nyílászáróin keresztül közvetlenül napsütötte, világos, gázkonvektor fűtéses, jó belső elrendezésű (előszobás / beépített és gépesített étkezőkonyhás és külön kamrahelyiséges, 2 db nagy méretű (nappali + háló) szobás, zuhanyzóval + wc-vel + mosógépbekötéssel is ellátott fürdőszobás) a tulajdoni lap szerint (nettó) 58 m2-es lakóterületű, de - a 370 cm-es belmagasságnak köszönhetően - még egy további 10 m2-es alapterületű háló-, dolgozógalériával is büszkélkedő, így összesen már (bruttó) 68 m2-en(!) Praktikusan élhető / használható, viszont esztétikailag és műszakilag is már modernizálásra / felújításra szoruló öröklakást :)

Az ingatlan Újpest központjában (M3-as metró végállomás, 28 féle (21 nappali és 7 éjszakai) bkk-, és több távolsági (Volánbusz) járat, a 12-14-es villamos, az új 5 emeletes vásárcsarnok (piac) és kulturális rendezvényközpont, játszóterek, óvodák, bölcsőde, általános iskolák, gimnáziumok, orvosi rendelő, gyógyszertárak, önkormányzati hivatalok, élelmiszer boltok, bankfiókok, stb-stb...) “Szó szerint egy kőhajításnyi” sétatávolságra - Újpest büszkeségének számító, a teljesen megújult és megszépült - Szent István tértől kb. 200 Méterre található.

Használt lakás lévén - hogy senkit ne érjen meglepetés - az ingatlan esztétikailag és műszakilag is átlagos állapotban van - így a „modernizálása / felújítása” már az új tulajdonos feladata marad, aki viszont a saját igényeinek / elképzeléseinek megfelelően alakíthatja ki vagy át azt… :)

Persze azért akadnak a lakásban olyan dolgok is, amelyeket a felújításnál már nem kell “számításba” venni, mint például:

- 2023-ban az ingatlan összes nyílászárója, több légkamrás (energiatakarékos), hő-, és hangszigetelt - fix rögzítésű szúnyogháló betétek felszerelésével, valamint a későbbiekben, további műanyag redőnyök felszerelésének az előkészítésével is ellátott - bukó-nyíló műanyag ablakokra lettek cserélve,
- a régi bejárati ajtó helyére pár évvel ezelőtt egy fából készült, ablakos + felső világítóablak betétes, nagyon jól hang-, és hőszigetelő, biztonsági zárszerkezetes ajtó került beépítésre,
- a lakásban található 2 db vízóra cseréje 2024-ben történt, a gázórát pedig 2023-ban cserélték le,
- a 2000-es évek elején az ingatlan teljes elektromos (villany) hálózatát, 2,5 mm2-es tömör rézkábelezéssel felújították,
- a nappali és a hálószoba “jó állapotban lévő és értéket képviselő” keményfa parkettáit egy csiszolással és lakozással újjá lehet varázsolni.

Az ingatlanban történő villany-, gáz-, és vízfogyasztás is a lakás saját közműóráin keresztül történik, így ezen költségeket a valós fogyasztások alapján „amennyit fogyaszt, annyit is fizet alapon” számlázzák ki! A társasházban - így a lakáson belül - a telekommunikációs szolgáltatások (nagy felbontású kábeltévé, nagy sebességű „széles sávú - gigabites” internet kapcsolat, vezetékes telefon) is mind-mind előfizethető / igénybe vehető!

A lakáshoz hozzátartozik még a társasház pincéjében egy önálló, teljesen mértékben saját használatú, zárható, kb. 3-4 m2 alapterületű pincetároló is!

A közös költség (a társasház felújítási alappal, a kommunális szemétszállítási díjjal, a lépcsőház és a társasházi karbantartási / működtetési díjával, a lakásbiztosítási díjjal és a társasház kezelő cég díjával együtt) mindösszesen 13.000,- Ft havonta!

Személygépjárművel rendelkezőknek az ingyenes(!) Parkolás a társasházat körülvevő közterületeken, térfigyelő kamerarendszerrel is felszerelt, kulturáltan kialakított parkolókban lehetséges!

Ez a lakás akár egy életkezdő / családalapítás előtt álló fiatalnak / párnak, akár már gyermekkel rendelkező családnak, a (magas)földszinti elhelyezkedésének köszönhetően akár az idősebb korosztálynak, valamint a jó paraméterekkel és kedvező feltételekkel történő nagyon gyors kiadhatósága miatt a befektetési céllal vásárlóknak is egyaránt kitűnő választás lehet! :)

Az ingatlan több mint kiváló elhelyezkedése, Újpest-központtól karnyújtásnyira való távolsága, hihetetlen infrastrukturális (közlekedés, közintézmények, szolgáltatási-, és bevásárlási lehetőségek, stb.) És egyéb adottságai, valamint a jó ár-érték aránya már önm agában is az újpesti ingatlanpiac egyik legvonzóbb ajánlatai közé helyezi!

A lakás önálló helyrajzi számon nyilvántartott társasházi albetéttel, rendezett (1/1-es) tulajdonjoggal és teljes tehermentességgel rendelkezik, birtokba adása - az adásvételi szerződéskötéstől számított - max. 2 Hónapon belül biztosított!

Az ár irányár!

A lakás megvételéhez a megfelelő önerővel „már rendelkező” + ***piaci kamatozású lakáshitel felvétellel, akár hitelfelvétellel is kombinálható ***lakáskassza megtakarítással, vagy ***a 2024. Január 1-től “az ingatlan vételára miatt, akár az első közös otthonként történő megvásárláshoz is, csak és kizárólag a jövőben még megszületendő gyermek(ek)et vállaló házaspárok számára elérhető” egyben teljes vagyonszerzési illetékmentességet biztosító (!!!) - Családi Otthonteremtési Kedvezmény (csok Plusz) keretein belül államilag támogatott max. 3%-Os kamatozású és maximum 25 éves futamidőre felvehető hitel konstrukcióval, valamint a ***babaváró programon keresztül igényelhető / felhasználható pénzösszegből vásárlók megkeresését is nagy szeretettel várom !!!

Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, megelőlegezett bizalmát előre is megköszönve, akár a hétvégén is várom szíves jelentkezését!

***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal