Eladó telek - Budapest XIII. kerület (59479332) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 5 fotó
hirdetés fotó
+ 2 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
490 000 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Budapest XIII. kerület
  • Kategória:Telek
  • Alkategória:Egyéb
  • Alapterület:nincs megadva
  • Telekterület:6897 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Villany:nincs megadva
  • Víz:nincs megadva
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Dr. Oláh Mária
Dr. Oláh Mária
+36-(70)-461-9491
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

A Népszigeten (Budapest XIII. kerület) kínálok eladásra egy 6897 m² alapterületű telket (6897/168333 telekrész) és a rajta található (becsült bruttó 2.600,0 M² alapterületű) felépítményt.
A szabálytalan telken található, pince - földszint - 2 emelet szintekkel 1950-es években épített (eredeti célját tekintve szálláshely) épület szállodai célú rekonstrukciójába 2009-ben kezdtek, majd felfüggesztették. A telek a rajta található épület- és tereprendezés után, középtávon, jól megtérülő befektetés.

Mit lehet a telekre építeni?
A kerület településképének védelméről szóló rendelet, illetve a Népszigetet érintő szabályzat szerint a Népsziget déli – a XIII. kerülethez tartozó – részén az üdülőházak karaktere és a fás növényzet megőrizendő, az 500 négyzetméteresnél nagyobb alapterületű új épületek lapostetejének legalább ötven százalékán zöldtetőt kell létesíteni.
A maximális elérhető épületmagasság a különleges területnek minősülő két övezetben 12-, illetve 8 méter. Előbbiben minimum 4000 négyzetméteres telkek vághatók ki, melyek maximális beépíthetősége 25 százalék, a területük legalább 50 százalékát azonban zöldterületként kell meghagyni, míg utóbbit akár 1600 négyzetméteres darabokra is lehet szabdalni, de cserébe csak 8 méter magas épületek építhetők, míg a minimális zöldterületi mutató 60 százalékos.
A Budapest 2030 hosszú távú városfejlesztési koncepcióban megfogalmazott feladatok közül a Dunapartok elérhetőségének, közcélú hasznosításának megteremtését kiemelten kezelik a tervek. A Népsziget fejlesztésével kapcsolatban a területen sport‐ és rekreációs célú fejlesztés lehetséges a meglévő értékes növényállomány védelme mellett.

Mit lehet tudnia szigetről?
A Népsziget - vagy a köznyelv szerint Szúnyog-sziget vagy Csigás-sziget - Budapest városrésze a IV. És a XIII. kerületben, mintegy 2 km hosszú, 50 ha felszínű félsziget a kerülethatár Újpesti vasúti híd töltésének északi és déli oldalán. Minden oldalról a Duna határolja, kivéve a Zsilip utcát. Az Óbudai-szigettől északkeletre helyezkedik el.
1896-ban épült meg az Újpesti vasúti híd, fontos összeköttetést biztosítva a félsziget és a Duna két partja között. Az 1928-as nyári olimpiai játékokra tervezett budapesti pályázat alapján a félsziget fontos központi helye lett volna az olimpiának. Jelenleg nincs tömegközlekedés a szigeten.

Kiváló befektetési lehetőség, ha nem hiszi, járjon utána!

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére.
Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen.
Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal