Eladó telek - Csővár (94243599) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
17 500 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Csővár
  • Kategória:Telek
  • Alkategória:Egyéb
  • Alapterület:nincs megadva
  • Telekterület:2229 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Villany:Utcában
  • Víz:Utcában
  • Gáz:Utcában
  • Csatorna:Utcában
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Kiss Andrea
Kiss Andrea
+36-(30)-566-9311
Hirdető minősítése
minősítés 3
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Csőváron együttesen kínálok megvételre két külön helyrajzi számon lévő építési telket. 30%- Ban beépíthetőek, együttesen 2229 négyzetméter.
A telkek besorolása Lf-2
A falusias lakóterületen telkenként elhelyezhető : - legfeljebb 1 lakóépület, legfeljebb 2 lakás, - egy alapfokú ellátást biztosító kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó létesítmény, - a lakókörnyezetet nem zavaró a szokásos mértékű gépjármű,-és személyforgalmat meg nem haladó vonzású legfeljebb egy lakótelek területet igénylő kisipari, kézműipari kisüzemi mezőgazdasági üzemi építmény, a hész jóváhagyásáig kialakultak kivételével, - egyéb épületek a főfunkció kiegészítéseként, csak annak megléte, vagy egyidejű építése esetén: tárolóépület, műhely, állattartó épület.
Kialakítható legkisebb telekterület: 1000 m2
Kialakítható legkisebb telekszélesség: 18 m
Beépítési mód: oldalhatáron álló
Beépítettség legnagyobb mértéke: 30 %
Megengedett legkisebb-legnagyobb építménymagasság: 3,0- 4,5 m
Zöldfelület legkisebb mértéke: 40 %
Építési hely: 5-5 szomszédos telek előkertjéhez illeszkedve kell kialakítani, vagy min. 5,0 M - oldalkert: oték 36. § (2) Szerint
Hátsókert: min. 6,0 M
A közművek a telkek előtti utcákból csatlakoztathatóak.
A telkek két utcáról megközelíthetőek. Kialakításuknak köszönhetően nagyszerű adottságúak. A magasabban elhelyezkedő 1130 négyzetméteres telek csodálatos kilátással a falura és a környező dombokra néz le, míg az alsó telek egy csendes zsákutcába nyílik, gyümölcsfák árnyékolják, így egy nagyon kedves kis rejtett birtok alakítható ki rajtuk a település központjától karnyújtásnyira, elhelyezkedésüknél fogva azonban csendes, harmónikus környezetben.
Kiváló választás lehet azok számára, akik Budapest vagy Vác közelségében keresik a mozgalmas napok utáni nyugalmat. A környéken számos túra és kirándulóútvonal várja a természetet kedvelőket. A horgászat szerelmesei számára több környékbeli nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Csővár és környéke népszerű vadászhely, így hétvégi vagy vadászház építésére is kiváló helyszín ez a két telek.
Mivel két helyrajzi számon szerepelnek és önállóan is megközelíthetőek, így a későbbiekben külön- külön is értékesíthető bármelyik, ezért befektetésként is kiváló lehetőség. A környék fejlődő, a főváros zsúfolt agglomerációjától egy karnyújtásnyira lévő vonzó célpont, a friss levegőre és háborítatlan csendre vágyó emberek számára.
Csővár Budapestről a 2-es főúton és az m2-es autóúton közelíthető meg. Váctól 20 km-re, északkeletre található egy gyönyörű, erdőkkel határolt völgyben fekszik. A falu nyugati határában, a 349 méter magas Várhegyen megcsodálható az egykori Csővár nagytornya és valamikori lovagtermének két impozáns ablaka is. A falut körülölelő dombok közül a második legmagasabb a Vashegy, 358 méter magas. Innen tiszta időben csodálatos panorámában tárulnak elénk a Cserhát, a Börzsöny, a Pilis, a Mátra, de még a Kárpátok vonulatai is.
Amennyiben szívesen megnézné kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén!

Ügyfeleimet szívesen segítem az esetleges felújításhoz- átalakításhoz szükséges környékbeli szakemberek ajánlásával, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítással kapcsolatban is. Kereső ügyfelek részére ingyenes szolgáltatásként email- ben tudok ajánlatokat küldeni, országos rendszerből a keresési igényeiknek megfelelően.
Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realestate office can help in English, German and Dutch throughout the country.
Unser Immobilien Geschaft hilft unsere Kunden in Deutsch, Englisch und die Niederlandische Sprache im ganzen Land.
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal