Eladó telek - Kiszombor (49565268) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
4 000 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Kiszombor
  • Kategória:Telek
  • Alkategória:Egyéb
  • Alapterület:nincs megadva
  • Telekterület:1329 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Villany:Van
  • Víz:nincs megadva
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Lipták Tibor István
Lipták Tibor István
+36-(70)-388-6236
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Tisztelt Érdeklődő!
Örömmel ajánlom figyelmébe ezt a páratlan lehetőséget Csongrád-Csanád vármegye egyik településén, Kiszomboron, a Pollner Kálmán utcában. Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül kedvező, mindössze 4 percre autóval, 6 percre kerékpárral és 26 percre gyalog a városközponttól.
Az 1329 négyzetméteres telek tökéletes választás lehet mind befektetők, mind vállalkozók számára, hiszen rengeteg lehetőséget rejt magában. A telken két könnyűszerkezetes tároló található, melyek közül az egyik 116 m², a másik pedig két helyiségből áll, 51 m² és 37 m² területtel. Mindegyik tároló betonozott, így azonnal használatra kész.
Az elektromos áram már be van kötve, a víz, csatorna és gáz az utcán elérhető. Az ingatlan tetőszerkezete hullámpala, lemez és bitumenes hullámlemez, amely átvizsgálásra vár. A telken egy fúrt kút is található, amely további előnyökkel szolgálhat az új tulajdonos számára. Az elektromos rendszer felülvizsgálatot igényel, hogy minden szempontból megfeleljen az Ön igényeinek.
Jelenleg a telek lomtárként funkcionál, azonban könnyedén átalakítható telephellyé vagy raktárrá, így ideális választás lehet bármilyen ipari vagy kereskedelmi tevékenység számára. A telek és az épületek karbantartást igényelnek, ám némi gondoskodással és kreativitással egy igazán értékes ingatlan birtokosa lehet.
Az ingatlan 30 napos határidővel költözhető, a jelenlegi bérlőnek ki kell pakolnia. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy olyan ingatlan tulajdonosa legyen, amely rengeteg potenciált rejt magában!
Amennyiben további kérdései vannak, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot. Várjuk hívását!

Kiszomborról bővebben itt: http://www. Kiszombor.hu/kiszomborrol. Html

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: T038683 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#KiszomborTelek #otthoncentrummako #BefektetesiLehetoseg #KiszomborRaktar #TelephelyKiszomboron #oc #IngatlanBefektetes #Ingatlan #ocmako #Telephely #Raktar #Befektetes #EladoIngatlan #Ingatlanpiac #IngatlanHirdetes #Vallalkozas #IngatlanFejlesztes #TelekEladas #otthoncentum #hitel
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal