Eladó telek - Zalaegerszeg (51427874) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 21 fotó
hirdetés fotó
+ 18 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
6 900 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Zalaegerszeg
  • Kategória:Telek
  • Alkategória:Egyéb
  • Alapterület:nincs megadva
  • Telekterület:2481 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Villany:nincs megadva
  • Víz:nincs megadva
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Bencik Márton
Bencik Márton
+36-70-946-8294
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Kizárólag a  Zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja ezt az Aranyos-lapi forrás mellett található  lakóövezeti építési telket.

Ha egy madárcsicsergős csendes kis forrásra néző területen szeretne építkezni ez tökéletes lesz számára!
A zártkert teljes területe 2481m2. A telek Lke-1 építési övezetbe tartozik 25 százaléka beépíthető.

A  közvetlen mellette található zártkert szinte ugyanekkora és szintén megvásárolható így már akár közel 5000m2- es területen tud terjeszkedni.

A területtel szemben már lakóházak találhatók melyekben életvitel szerűen laknak is.

Az utcában minden közmű megtalálható. A telek jelenleg erdős, bokros kitisztítás után az építkezés akár azonnal meg is kezdhető. A várostól a telek pár kilométerre található mégis nyugis ezért is szívesen választják ezt a környéket az emberek állandó lakhelyüknek. A közelben buszmegálló, étterem és egy nemrég épült kalandpark is található. A városban lakó emberek, ha kikapcsolódásra vágynak szívesen bicikliznek, kirándulnak a környéken.

Jöjjön el tekintse meg és tegyen ajánlatot!

A telekre könnyűszerkezetes ház építési lehetőség!!!!

Örömmel szeretném felhívni a figyelmet egy fantasztikus lehetőségre: új építésű, kulcsrakész családi házak rendelhetők az ország bármely pontjára a fejó készházaknál! Az ár rendkívül kedvező, mindössze 475 ezer forint/m2.

Miért válassza a fejó készházakat? Az egyik legfontosabb előny az, hogy bármilyen méretben és elképzelésben készülhet el az Ön által megálmodott családi ház. Ingyenes tervezéssel és típustervekkel segítünk Önnek a megfelelő döntés meghozatalában. A napelem előkészítés lehetősége biztosíthatja az energiatakarékosságot, de igény esetén mobil fűtő-hűtő rendszerrel is felszerelhető a ház, padló vagy mennyezet fűtéssel.

A fejó készházaknál több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és osztrák technológiával dolgozunk. A minőségről több referenciánk is tanúskodik, és 100%-os vevő elégedettségi mutatókkal büszkélkedhetünk. Több évtizedes garanciát vállalunk az építkezésre, így Ön biztonságban érezheti magát az új otthonában.

Az építkezés során lehetősége van a falszínek, burkolatok, nyílászárók és ajtók méretének és színének, a szaniterek minőségének, valamint a külső vakolat és tető színének meghatározására. A könnyűszerkezetes házak rövid jellemzői, típustól függetlenül: 25°-os sátortető vagy lapostető betoncseréppel fedve, járható, pakolható födémmel, 3 rétegű, 5 kamrás, műanyag tokos nyílászárókkal, főfalakban 15 cm vastag szálas hő- és hangszigeteléssel, kívül 10 cm vastag hőszigetelő vakolatrendszerrel. A könnyűszerkezetes, energiatakarékos házak hőátbocsátási tényezője 0,16 W/m2.

Az építkezés során a 5% áfa visszaigényelhető, így Ön még nagyobb kedvezményt kaphat az új otthonára.

Ha kérdése van a kivitelezéssel kapcsolatban, bátran keressen minket!

A tájékoztatás nem teljeskörű további részletekért állok rendelkezésükre!
Amennyiben a fenti ingatlan, vagy bármely eladó ingatlan irodánk kínálatából felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a következő telefonszámon:

Bencik Márton 0670/9468294

Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. Bankfüggetlen hitel tanácsadónk segítségével több bank ajánlatából választhatja ki az Ön számára legkedvezőbbet.

Bízza profikra ingatlanügyeit!
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal