Eladó termőföld, szántó - Atkár (49143474) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
160 000 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Atkár
  • Kategória:Mezőgazdasági ingatlan
  • Alkategória:Termőföld, szántó
  • Alapterület:3875 m2
  • Telekterület:29638 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Fűtés:nincs megadva
  • Bútorozottság:nincs megadva
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:nincs megadva
  • Internet:nincs megadva
  • Klíma:nincs megadva
  • Akadálymentesített:nincs megadva
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Villany:nincs megadva
  • Víz:nincs megadva
  • Gáz:nincs megadva
  • Csatorna:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Sós Erika
Sós Erika
+36-20-285-3392
Hirdető minősítése
hirdető nincs minősítve
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166545 hivatkozási számú atkári mezőgazdasági.
Az  atkári mezőgazdasági ingatlan főbb jellemzői:

A mezőgazdasági ingatlan Heves megye dny-i részén, a gyöngyösi járásban, a megyeszékhelytől 61 km távolságra, a 3. Számú főközlekedési út és az M3-as autópálya mellett helyezkedik el, a település ék-i, külterületi részén, 1,5 km távolságra található. Környezetében mezőgazdasági művelésű területek, továbbá a 3. Számú főközlekedési út és az M3-as autópálya található. Megközelítés aszfaltozott úton lehetséges, sportrepülőtér 1,3 km-re, távolsági buszmegálló 600 m-re található. Kialakítását tekintve közbenső telek, szabálytalan sokszög alakú, telkek és közterület határolja. Domborzatmentes, sík, vegyes tájolású. Jelenlegi beépítettség 16%,(30%-ban megengedett) szabadon álló módon. A telek teljesen körbekerített, vagyonvédelmi kerítéssel lehatárolt. 

A területen 9 darab épület található (A-tól, I jelzésig):

-  Irodaépület és vágóhíd (A) (összesen 759 m2): a főbejáraton keresztül belépve található első ingatlan az irodaépület, mely kétszintes szerkezet. Az egyedi tervezésű kastélyt az 1940-es évek elején vitéz Taby Árpád testőr, őrnagy építette. Megjelenésében az irodalmi központi épületek formáját idézi. Az épület „U” alakú elrendezésű, főbejáratán három pilléres emeleti teraszt alakítottak ki, mely a földszintnek nyitott előteret biztosít. A középfolyosós rendszerű épület földszintjén és emeletén irodák és szociális helyiségek találhatók. A baloldali épületszárnyban nagyméretű tárgyalók találhatók, a jobboldali szárnyban húsüzemet, vágóhidat alakítottak ki. Az ingatlan statikailag stabil, kivéve a födém- és a tetőszerkezeti beázásokat, melyek javíthatók. Az ingatlan jelentős mértékű felújítást igényel, de gazdaságosan megoldható.

A gazdasági épületek az 1970-es években épültek:

-  Öltöző (B) (61 m2): Az ingatlan négyzetalakzatú építmény, mely beton sávalapozású, tégla falszerkezetű, lapostetős kialakítású. A belső tér két oldalról is megközelíthető, így férfi és női öltözésre tagolt. A belső térben öltözők, mosdók, zuhanyzók és szociális helyiségek kialakítottak. Aljzata simított beton és mozaiklap. Az épület eredetileg összközműves volt, a fűtés gázkonvektorokkal biztosított, a melegvízellátás elektromos bojlerrel biztosított. Az épület statikailag megfelelő, felújítással hasznosítható.

-  Tárolóépület és garázs (C) (összesen 392 m2): Az állattartótelep főépülete mögött található az egybeépített, de szerkezetileg elválasztott tárolóépület és garázs. A garázs beton sávalapozású, tégla falszerkezetű épület, félnyeregtetővel. A garázs 5 egységre tagolt, mely helyiségek válaszfalakkal szétválasztottak. A garázsok kétszárnyú, fémszerkezetű ajtókkal lehatároltak, belső terei tovább nem tagoltak. Egyes garázsokban szerelőakna kiépített. Födémszerkezete vasbeton gerendázat keresztirányban beton tálcákkal, külső és belső falfelületei vakoltak, meszeltek. Az épületben áramellátás biztosított. A garázsok folytatásában, azzal összeépítve a tárolóépület található. Az épület beton sávalapozású, hosszfőfalas építmény, mely részben egy oldalról nyitott, a további részek zártak. Nyitott födémes épület, melynek tetőszerkezet rácsos acél tartószerkezet, hullámpala fedéssel. Az építmény falai vakoltak, festettek, aljzata simított beton. Az ablakok bevilágító jellegűek 2,2 m magasságban. Az építmény statikailag stabil, jelen állapotában is rendeltetésszerű használatra alkalmas, jelentősebb felújítást nem igényel

-  Sertésól (D) (380 m2): Hosszfőfalas, tégla falszerkezetű, beton sávalapozásra helyezett épület, mely előtérből, istálló részből és tárolóból áll. könnyűszerkezetes állmennyezettel készült. Tetőszerkezete rácsos acéltartó, hullámpala fedéssel. Aljzata simított beton, mely tagolt, ugyanis az épület tengelyében és két szélén trágya kihúzásra és csurgalékvíz levezetésre kialakított. Az épület statikailag stabil, rendeltetésszerű használatra alkalmas.

-  Sertésólak (E; F; G) (a 3 épület összesen 1 885 m2): a hosszfőfalas, beton sávalapozású, tégla falszerkezetű épületek, vasbeton pillér megerősítéssel épültek. Belső terei simított beton, melyen négy sor ketrec került felállításra, összesen 444 ól. Az előterükben tárolók, gépészeti helyiségek kerültek kialakításra, melyek a korábbi fűthetőséget biztosították. Az épületek könnyűszerkezetes födémei 2,82 m magasságban lezártak, melyek a tetőszerkezetekhez kötöttek. A tetők kislejtésű, vasbeton szerkezetek, melyeken hullámpala héjalás található. Nyílászáróik fa- és fém szerkezetűek. Az épületek oldalfalain mindkét oldalt, 1,6 m magasában, bevilágító ablakfelületek helyezkednek el. Az ingatlanok fűtése gázkazánról, légbefúvással voltak lehetségesek, de jelenleg égőfej hiányában nem üzemképesek. Összességében mindhárom sertésól mintegy 3 × 444 sertés nevelésére épült, statikailag kifogástalan állapotban vannak. Az épületgépészetük nem volt vizsgálható, mivel a gázszolgáltatás megszűnt, a vízellátás lezárt, csak áramellátás biztosított.

-  Sertésól (H) (274 m2): a sertésól beton sávalapozású, hosszfőfalas épület, mely kiegészítő helyiségekből és állattartó épületrészből áll. A kiegészítő helyiségek állmennyezettel ellátottak. Az istálló nyitott födémes, de a tetősík alatt műanyag elemekkel burkolt és egyben szigetelt. A belső tér simított betonaljzatú, karámokkal tagolt. Fűtése és szellőzése biztosított, valamint az épületgépészeti vezetékek kiépítettek. Az ingatlan statikailag megfelelő, rendeltetésszerű használatra alkalmas, illetve alkalmassá tehető, gazdaságosan felújítható.

-  Sertésól (I) (124 m2): a telep egyik leggyengébb épülete sertésnevelőként volt használatos. Beton sávalapozású, hosszfőfalas épület, fa födémes, állmennyezetes, illetve rácsos acéltartó szerkezetű tető, hullámpala fedéssel. A belső tere simított beton aljzatú, mely hígtrágya levezetésére szolgáló csatornával rendelkezik. A belső tér kialakítása típus rendszerű, így egy nagy összefüggő állattartó épületrésszel és kiszolgáló helyiségekkel ellátott. 

- a területen található mélyfúrású kút és hidroglóbusz önálló értéket képvisel. Mélyfúrású kút adatai: - fúrási szélesség: 120 m - vízhozam 245 l/p - vízhozam max 370 l/ p - kút átmérő 203 mm - fúrás éve 1971 - vízkivitel 49,5 m – 70,8 m Hidroglóbusz 50 m3 névleges űrtartalmú, magassága 30 m, feszítő drótkötéllel 6 helyen kipányvázott.

Az ingatlan érvényes felújítási tervdokumentációval rendelkezik.  A felújítást követően kiválóan alkalmas állatok tartására, feldolgozására, illetve egy életvitelszerű lakhatásra alkalmas tanya, vagy birtok kialakítására.
Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó atkári mezőgazdasági, vagy bármely más mezőgazdasági és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #166545
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.
A mezőgazdasági vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.
További szolgáltatásainkkal (pl. Értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal