Eladó üzlethelyiség - Budapest XVII. kerület (92936568) - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó hirdetés fotó
hirdetés fotó
+ 26 fotó
hirdetés fotó
+ 23 fotó
hirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotóhirdetés fotó
tetszik ez a hirdetés
nem tetszik ez a hirdetés
500 000 000 HUF

Ingatlan adatai

  • Eladó vagy kiadó:Eladó
  • Település:Budapest XVII. kerület
  • Kategória:Üzlethelyiség
  • Alkategória:Egyéb
  • Alapterület:752 m2
  • Csere is:Nem
  • Hirdető:Cég
  • Élő videón megtekinthető:Nem
  • Állapot:nincs megadva
  • Hány szintes az ingatlan:nincs megadva
  • Hányadik emeleti:nincs megadva
  • Bútorozottság:Részben bútorozott
  • Fényviszony:nincs megadva
  • Tájolás:nincs megadva
  • Kilátás:nincs megadva
  • Internet:Szélessávú (>10Mbps)
  • Klíma:Van
  • Akadálymentesített:Nem akadálymentesített
  • Energiatanúsítvány:nincs megadva
  • Elérhetőség
  • Üzenetküldés
Érmelléki Zsóka
Érmelléki Zsóka
+36-(30)-815-2508
Hirdető minősítése
minősítés 1
Neved:
Email címed:
Telefonszámod:
Üzeneted:
Az ASZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elfogadom KÜLDÉS

Hitel ajánlatok

 

Ingatlan hirdetés leírása

C I T Y C a R T E l

International luxury real estate agency

Bemutatja:

A XVII. kerület városközpontjában, két épületből álló, 2008-ban műszakilag teljeskörűen felújított, minőségi bútorokkal berendezett, összesen 752 nm -es ingatlan 1003-nm -es telken eladó.

Az épületek 2008-ban műszakilag teljesen felújítva, a gázkazánban a panelek 3 éve cserélve. Az ablakokon mindenhol redőny és szúnyogháló felszerelve. A házban ipari áram, található, a riasztó is beszerelve.

Az ingatlan a környéken egyedülálló. Két utcáról megközelíthető két épület. A kisebbik épület 118 nm -es, jelenleg irodaként funkcionál. Ha szeretné üzleti partnereit igényes irodában fogadni, kiváló lehetőség! A földszinten a bejárattól balra találjuk a fogadó pultot, mellette a vendégek részére kialakított fogadó teret. Lent még kis konyha, mosdó és wc, valamint raktárhelyiség található. Az emeleten is magas minőségű bútorok, gyönyörűen megmunkált Chesterfield székek, egyedi bútorokkal berendezett tárgyaló található. Ez a ház külön mérőórákkal rendelkezik, radiátor és nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma, ablakokon tükörfólia, a riasztó beszerelve.

A ház mellett automata, távirányítóval működő kétszárnyú kapu, az udvaron legalább nyolc autó részére beállási lehetőség. Szintén itt egy hatalmas ponyvagarázs is található.

A 2. Nagyobb lakóház alsó szintjével együtt több mint 600 nm , bejárata dupla biztonsági ajtóval felszerelt. Előtte szépen gondozott kert és sütögető tarasz található, és 4 zónás öntözőrendszer is kiépítésre került.  Az épülettel egyben található a fűtött 15 nm -es garázs, a ház alatt pedig a 187 nm -es pinceszint.

Benne 50 nm -es játékterem, edzőterem, boros pince, élelmiszer raktár, ezen kívül még két nagyobb raktár, mosókonyha és kazánház, valamint mosdó wc-vel.

A földszint is különleges kialakítású. A bejárat előtt félig fedett, elektromos és szenzoros napernyővel védett 36 nm -es nagy és egy kisebb terasz található. A nagy, galériázott nappali és a vele egyben, de kissé elkülönülő konyha és étkező is egyedi, különleges beépített és oda készített bútorokkal felszerelt. A folyosóval és lépcsőfeljáróval egy közlekedő köti össze, ahol wc és mosdó található. A 21nm -es nagy háló és az egyedi, különleges hangulatú 36 nm -es könyvtárszoba, a sarokkádas fürdő két mosdóval és wc is ezen a szinten kapott helyet.

Az első emelet 150 nm -es, itt 3 háló, 3 fürdő és egy 32 nm -es természetes fénnyel megvilágított galéria található. Előtte 17 nm -es terasz, szintén elektromos napernyővel védett.

A következő 2. emelet 71 nm -es, két szoba, előszoba, mosdó wc-vel lett kialakítva. A szinteket 18 nm -es lépcsőfeljáró köti össze. A beépített egyedi kialakítású dupla gardróbszekrények vagy a síneken gördülő hatalmas fiókos szekrények is egyedi kialakításúak.

Különlegességek: 60 cm-es falak, egyedi beépített szekrények, a garázs alatti borbirodalom, az edzőterem, az akár lakosztályként is használható elkülönült szobák, a billiárd terem, amiben igazi amerikai brunscwick billiárdasztal található, hatalmas könyvtárszoba, mindkét házban 7.1-Es hangfalszett.

A beépített bútorok, szekrények, a biliárdasztal a vételár részét képezik. A többi, minőségi bútor megbeszélés tárgya. A tulajdonos igény szerint vállalja a napelemes rendszer teljes kiépítését, ezt az ár tartalmazza!

Ajánlanám magánklinikának, ügyvédi irodának, akár panziónak is!

Irányár: 500 000 000 Ft, illetve 1 311 000 chf

Üdvözlettel:

Érmelléki zsóka

Ingatlanszakértő - realty specialist

+3630-815-2508

Ermelleki@citycartel.hu

City cartel buda kft.

City cartel franchise hungary kft.
1118 budapest, hegyalja út 54.

1026 budapest, szilágyi Erzsébet fasor 121.

Budagyöngye bevásárlóközpont
 
 

Hasonló ingatlan hirdetések

 
 
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal