Minden ami otthon 1. oldal - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Minden ami otthon

Ingatlan hírek, sztárotthonok, izgalmas ingatlanok, ingatlanpiaci elemzések, építkezés, lakásfelújítás, lakberendezés, kert, csináld magad, dekoráció, egyszóval három szóval 😊 minden, ami otthon…
Ha szivesebben fogyasztasz videós tartalmakat, akkor nézd meg a megveszLAK youtube csatornáját, vagy a megveszLAK tiktok oldalát, ahol rengeteg érdekes és szórakoztató videót találsz.
Miranda Kerr eladja Malibu-i házát
2024.02.21. szerda
81 megtekintés
81
Tíz évvel ezelőtt, amikor elvált Orlando Bloom-tól, az akkor újra egyedülálló Miranda Kerr 2,2 millió dollárt fizetett a Malibu nyugati részén, egy kevéssé ismert zsákutcában található ingatlanért. Az egykori Victoria's Secret-modell ma már a Snapchat milliárdos vezérigazgatójának, Evan Spiegelnek a felesége, akivel pazar birtokok nemzetközi portfólióján osztozik. Most úgy tűnik eljött az ideje, hogy eladja a birtokot, melyért 4,5 millió dollárt ...
Travis Kelce 6 millió dollárért vett egy eldugott kúriát
2023.10.24. kedd
228 megtekintés
228
Az NFL-sztár új házában úszómedence, pickleball-pálya, minigolfpálya és 1580 négyzetméternyi lakóterület található. Úgy tűnik, Travis Kelce így már rendelkezik olyan hellyel, ahol ő és Taylor Swift elbújhatnak.
Az azbeszt káros hatásai: Mire kell figyelni az ingatlanvásárlásnál?
2023.10.08. vasárnap
248 megtekintés
248
Az ingatlanokban rejlő veszélyek között sokszor nem csak az aktuális állapotproblémákra, mint például a penész vagy a statikai hibák, hanem a múltban használt anyagokra is oda kell figyelnünk. Ebben a cikkben mélyebben megvizsgáljuk az azbeszt jellemzőit, az egészségre gyakorolt hatásait, és azt, hogyan ismerhetjük fel és kezelhetjük ezt az anyagot otthonainkban.
Nézd meg Lionel Messi új tengerparti kúriáját
2023.09.14. csütörtök
480 megtekintés
480
Az argentin futballsztár a közelmúltban 10,75 millió dollárért vett egy letisztultan megtervezett otthont Miami Sunny Isles Beach külvárosában. A profi labdarúgónak nemcsak már legalább három több millió dolláros lakása van Miami Sunny Isles Beach-i külvárosában, de most egy modern, vízparti kastélyt is szerzett Fort Lauderdale jómódú és őrzött Bay Colony közösségében. Nézd meg kívül-belül!
Haszonélvezeti jog
2023.09.13. szerda
682 megtekintés
682
Az ingatlanok haszonélvezeti joga olyan jogi eszköz, amelyet sokan nem ismernek, pedig rendkívül hasznos lehetőséget kínál, de lehetnek buktatói is. Ebben a cikkben igyekszünk átfogó képet adni a haszonélvezeti jogról. Megtudhatod többek közt azt, hogy hogyan kell számolni a haszonélvezet értékét, eladható-e az ingatlan, örökölhető-e, vagy átruházható-e a haszonélvezeti jog.
Kukkants be Rick Ross új, 35 millió dolláros vízparti villájába
2023.09.07. csütörtök
336 megtekintés
336
Nemrég derült ki, hogy Rick Ross szemet vetett egy vízparti ingatlanra az exkluzív szigeten, és ezen a héten a rapper hivatalosan is megszerezte a szóban forgó rezidenciát. Rick 35 millió dollárt (közel 13 milliárd forint) adott a 3700 négyzetméteres telken álló megavilláért, amely a sztárokkal teli és őrzött enklávéban található. Nézd meg a képeket és a videót!
Mit kell tudni, ha Kádár-kockát vennél
2023.08.30. szerda
2328 megtekintés
2328
A szocialista családi házépítés két nagy korszakra tagolható: a háború után, egészen az 1970-es évek végéig tartó időszak a „Kádár-kockának” csúfolt kockaházak kora, majd az 1980-as és 90-es évek az óriásházak kora. Ebben a cikkben a Kádár-kocka történetén, szerkezetén és alaprajzán kívül mutatunk egy példát arra is, hogy hogyan lehet egy Kádár-kockából luxusházat varázsolni.
Biztos megoldás a penész ellen
2023.08.22. kedd
596 megtekintés
596
Mostanában sok lakásban, házban gondot okoz, hogy miután kicserélték az ablakokat modern nyílászárókra, megjelent a penész. Gyakran persze enélkül is megjelenik. Számtalan megoldás létezik a penész elleni harcban, kezdve a szellőztetéstől, penészölő szerektől, a különféle speciális vakolatoktól és festéstől, résszellőzőktől egészen a szellőző rendszerekig. Megvizsgáljuk, mi lehet a megfelelő megoldás.
Szilikát tégla
2023.08.21. hétfő
4711 megtekintés
4711
Az építőipar folyamatosan keresi az új és fejlett építőanyagokat, amelyek kombinálják az erőt, a könnyűséget és az energiahatékonyságot. Tényleg veszélyes a szilikát tégla? Mi a különbség a gázszilikát és a gázbeton között? Meg szabad venni szilikátból épült házat? Ezekre és sok más hasonló kérdésre kaphatsz választ ebből a cikkből.
Negyedik hónapja csökkennek a lakás árak Pécsen
2023.08.12. szombat
603 megtekintés
603
Pécs, a Dél-Dunántúl egyik legnagyobb és legjelentősebb városa, hosszú időn keresztül stabil, élénk és folyamatosan dráguló ingatlanpiaccal büszkélkedhetett. Azonban az utóbbi időben észlelhető változások azt mutatják, hogy a város ingatlanpiaca kezd átrendeződni, ugyanis a lakásárak csökkenésének trendje már negyedik hónapja tart. Ez a helyzet számos kérdést vet fel az ingatlanpiac szereplői és a lakosság körében egyaránt.
Nyaraló vásárlás
2023.08.07. hétfő
296 megtekintés
296
A nyaraló vásárlás egy nagyon izgalmas és fontos lépés az életünkben. Egy jól megválasztott nyaraló nemcsak a kikapcsolódás színtere lehet, hanem akár befektetésként is szolgálhat, és akár hosszú évek múltán is a családunk öröksége lehet. Ahhoz azonban, hogy megtaláljuk az igazán tökéletes eladó nyaralót, fontos szempontokat kell figyelembe vennünk.
Rod Stewart 70 millió dollárt kér a hatalmas Beverly Park-i villájáért
2023.06.08. csütörtök
658 megtekintés
658
Rod Stewart a szíve mélyén híresen örökké fiatal marad. A valóságban azonban a legendás rocker már 78 éves, és nyolc gyermeke közül egy kivételével mind felnőtt. Így hát nem nagy meglepetés, hogy Stewart 30 éves otthona, egy kolosszális kúria a hegyekben, magasan Beverly Hills fölött, 70 millió dolláros árcédulával eladóvá vált. A Wall Street Journal számolt be először a hirdetésről. Nézd meg Rod Stewart közel 25 milliárd forintért eladó kastélyá...
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal