Nézz be Bruce Willis 10 millió dolláros Brentwood-i otthonába - megveszLAK.hu

Nézz be Bruce Willis 10 millió dolláros Brentwood-i otthonába

Bruce Willis Brentwood-i otthona kívülről
2020.07.12. vasárnap
570 megtekintés
570

Bruce Willis 2019-ben vásárolta ezt a fantasztikus, 1200 négyzetméteres kúriát, ami több kényelmi funkcióval rendelkezik, mint egy luxusszálloda. Például séf konyhával, házimozival, edzőteremmel, medencével, beltéri és kültéri gyógyfürdőkkel és még sok mindennel. Hihetetlen lehetőség, hogy ezt most láthatod!

A kúriában van 7 hálószoba és 12 fürdőszoba, tartozik hozzá egy hatalmas fél hektáros telek is.

Brentwood

Brentwood egy csendes, jómódú negyed Los Angeles-ben, Westwood és Santa Monica között. Los Angeles-i viszonylatban itt a legkisebb a népsűrűség. Rengeteg híresség választotta Brentwood-ot otthonának, mint például Harrison Ford, Gwyneth Paltrow, Dustin Hoffman, Heidi Klum.

Előcsarnok

előcsarnok

Az elképesztő előcsarnokban van egy drámai lépcső, ami az első emeletre vezet, ahol a hálószobák vannak. Szemben az étkező és kandallóval felszerelt nappali található.

Nappali

nappali

A nappaliban a hatalmas, hangulatos kandallót beépített könyvespolcok veszik körül. Az óriási üvegfelületen pedig remek a kilátás az udvarra.

Konyha, étkezők

étkező

Az étkező kiválóan alkalmas akár hivatalos étkezésekre, vagy nagyobb családi vacsorákra is.

konyha

A konyha különlegessége, hogy nem csak egy, hanem kettő konyhaszigettel rendelkezik. A második végén bárszékek is helyet kaptak.

alkalmi étkező

Több lehetőség is van a nagy étkezőn kívül is, hogy valaki bekapjon gyorsan pár falatot. Innen is szuper a kilátás.

Medencék

kinti nagy medence

A szabadtéri étkezővel szomszédos medence látható a nappaliból is, a padlótól a mennyezetig érő üvegen keresztül.

beltéri medencékhez vezető előtér

A beltéri medencékhez az alagsorban található kőburkolatú előtéren keresztül lehet bejutni.

benti medence

A beltéri pezsgőfürdős medence mellett szauna is van, ami teljessé teszi a regenerálódást.

Házimozi

házimozi terem

Egy ilyen szuper házimozival az esti filmnézés is még kellemesebb szórakozást nyújt.


Elég ritka dolog, hogy valakinek kifejezetten kúriára, vagy kastélyra lenne szüksége. Ráadásul ezek nagyon drágák Magyarországon is. Ha mégis kastélyt szeretnél, akkor természetesen azt is kereshetsz itt. Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnének egy szép házat venni, akkor böngéssz az eladó házak között. Ha inkább lakásra vágysz, akkor azt is találsz bőségesen a megveszLAK-on. Ha szeretnéd felépíteni a saját házad, akkor érdemes egy jó telek kereséssel kezdeni. Ha pedig már van saját otthonod, akkor egy kellemes nyaraló kiválasztásával teheted jobbá a nyári pihenésed.

forrás:sheknows.com

Legnézettebb blogcikkek:

Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
11538 megtekintés
11538
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
4286 megtekintés
4286
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
4267 megtekintés
4267
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Laknál ebben a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastélyban?
2020.10.18. vasárnap
2691 megtekintés
2691
Egy újabb különleges ingatlan, amit most potom 390 millióért bárki megvehet. A vadászkastélyt 1777 és 1779 között építtette Esterházy Miklós herceg Tamásiban. Jelenlegi tulajdonosai az 1980-1990 években, az örökségvédelmi hatóságokkal egyeztetve vissza adták régi pompáját, arculatát. Nézd meg most belülről is, hogy milyen szép helyen töltötték az urak az idejüket akkoriban.
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
2070 megtekintés
2070
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Nézd meg milyen ultramodern villát vett Vajna Tímea 2,5 milliárdért
2021.06.23. szerda
1920 megtekintés
1920
A 2019-ben elhunyt Andy Vajna özvegye Vajna Tímea tavaly októberben 850 millióért vásárolt egy szép ingatlant Buda legelőkelőbb részén. Úgy látszik Tímea vonzódik a modern, eldugott házakhoz, mert pár napja vett magának egy új villát, ezúttal Beverly Hills-ben és ezúttal 8,9 millió dollárért.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal
Az oldal töltődik...