Pierce Brosnan 100 millió dollárért árulja a családi fészkét - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Pierce Brosnan 100 millió dollárért árulja a családi fészkét

Pierce Brosnan 100 millió dollárért árulja a családi fészkét
2020.10.02. péntek
1499 megtekintés
1499

Kereken 100 millió dollárért kezdték el árulni Pierce Brosnan Malibu-i álom házát, ahol feleségével közel 20 évet éltek. A Thaiföld-i ihletésű házban két fiút neveltek fel és most készek egy kicsit kissebbe költözni. Nézd meg milyen fantasztikus helyen élt a James Bond sztárja és családja.

Az ingatlant alig egy évvel a házasságuk előtt vásárolta 2000-ben potom 7,35 millió dollárért. Az ingatlan maga valójában két szomszédos telket jelent, amin egy kis tanyasi ház állt. A két telek együttesen közel 1200 négyzetmétert foglal el.

A házaspár több évig lakott a tanyasi házban, mielőtt lebontották volna, és Ross és Ralph Anderson építészek terveztek nekik egy sokkal nagyobb házat, amelyet a Thaiföldön töltött idő ihletett. Az új ház közel 370 négyzetméteres lett és U alakot formáz. Van benne 5 hálószobán és 14 fürdőszobán kívül még edzőterem, hangstúdió, mozi szoba, könyvtár, japán stílusú fürdő (szaunával, gőzfürdővel, hideg-meleg medencékkel) és bár is. A fűtésről 7 kandalló gondoskodik, ha szükséges.

A házaspár az otthonukat „Orchidea háznak” nevezte el, és a legdélebbi ázsiai hatásokat építette be, mint például a bambusz falat és a trópusi ültetvényeket. A Wall Street Journal szerint csaknem egy évtizedbe telt mire teljesen elkészült a ház.

A főház mellett egy kétszintes vendég/medenceház is található bárral és kandallóval ellátott ülősarokkal. Ez az egyedi tervezésű ház két autónak elegendő garázzsal, valamint bőséges vendég- és utcai parkolóval is rendelkezik.

A birtok bejárata nappal és éjszaka is gyönyörű:

Bejárat nappalBejárat éjjel

A fő ház középpontjában egy óceánra néző, luxus nappali helyezkedik el, melyben étkezősarok, kandalló és padlótól a mennyezetig érő tolóajtók vannak, amelyek a tágas tengerparti részre nyílnak.

Nappali

A nappali mellett található az ínyenc konyha, ahonnan szintén remek a kilátás az óceánra:

Konyha

A házhoz több erkély is tartozik, amikről lehet gyönyörködni a kilátásban:

Kilátás az erkélyrőlKilátás az erkélyről

Több kiülő terasz rész is van. Mindegyik más stílusú. Ráadásul az egyik körül még üvegfalat is építettek, hogy szelesebb időben is lehessen élvezni a friss levegőt.

Kiülő teraszKiülő teraszKiülő terasz

A teraszok az éjszaka közeledtével is csodásak.

Kiülő terasz

A házhoz tartozik egy saját, sós vizű kültéri medence is, ami éjjel-nappal alkalmas a megmártózásra és látványnak sem utolsó.

MedenceMedence

Az ingatlan egyik fő vonzereje a több tízméteres saját partszakasz.

PartszakaszPartszakasz

A ház a part felől is fantasztikus látványt nyújt különösen sötétedéskor.

Éjszakai látvány

A felülnézeti képen látszik az egész álom birtok az épületekkel és a gyönyörűen megkomponált növényzettel meg persze a saját partszakasszal.

Felülnézet

"Itt az ideje továbblépni ... Itt az ideje a változásnak" - mondta Brosnan a Wall Street Journal-nak saját és felesége döntéséről, hogy eladják az egyedi otthonukat. Jelenleg a Hawaii-ban töltik napjaikat, bár hamarosan otthont kereshetnek a kaliforniai Santa Barbarában, ahol csak tavaly 2,945 millió dollárt költöttek két fiuk, Paris és Dylan otthonára.



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58206 megtekintés
58206
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21547 megtekintés
21547
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17876 megtekintés
17876
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9773 megtekintés
9773
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9603 megtekintés
9603
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9540 megtekintés
9540
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal