Még több virtuális séta, ingatlanséta lehetőség - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Még több virtuális séta, ingatlanséta, 360° ingatlan megtekintés

Még több virtuális séta, ingatlanséta, 360° ingatlan megtekintés
2020.04.23. csütörtök
1286 megtekintés
1286

Pár éve már az is örömet okozott az ingatlant keresőknek, ha nagy felbontású képeket láthattak az ingatlanokról a hirdetési portálokon, mielőtt személyesen is megtekintették volna azokat. manapság pedig már miért nézegessen képeket az érdeklődő, ha be is járhatja az ingatlant kényelmesen az otthonából. Erre való az ingatlanok virtuális bejárása (virtuális séta, ingatlanséta, 360° megtekintés, 3D bejárás, ki hogy hívja). A koronavírus járvány miatt most jelentősen megnőtt az érdeklődés a virtuális séta iránt, ezért kibővítettük a mai igényeknek megfelelően az elfogadott 3D megtekintést bemutató linkek fajtáját.

Mi az a virtuális séta?

A virtuális séta hasonlóan működik, mint a Google Maps utcaképe. Összefűzött 3D-s képek segítségével a vevő úgy tekintheti meg az ingatlant, mintha jelen lenne. Az olyan képre, ami teljes körbetekintést nyújt egy adott pontból, a gömbpanoráma lenne a helyes kifejezés, de a körpanoráma, 360° fotó és a 3D kép is erre használatos. Virtuális sétáról vagy túráról akkor beszélünk, ha nemcsak egy adott pontból tekintünk körbe egy térben, mondjuk egy családiház belsejében, hanem lépésről-lépésre virtuálisan bejárhatjuk azt, vagyis egy sétát vagy túrát tehetünk benne. A virtuális bejárás tulajdonképpen összefűzött gömbpanorámák sorozatát jelenti.

Ha nem láttál még virtuális sétát, akkor nézd meg most, hogy néz ki a valóságban a 3d bejárás.

Az a nagyon jó a virtuális sétában, hogy a segítségével bárki, bárhonnan és bármikor körbe tud tekinteni egy térben - legyen az külső, belső, üzleti vagy bármilyen terület. A virtuális bejárás kültéri alkalmazása a Google StreetView-ból már sokak számára jól ismert.

Mely weboldalak által készített virtuális bejárások jelenhetnek meg?

A koronavírus járvány miatti növekvő érdeklődésre tekintettel, a korábbi két portálról hat portálra nőtt azon oldalak száma, ahonnan fogadni tudjuk a virtuális séta linkeket.

Hogy találhatsz virtuális sétás ingatlan hirdetéseket?

A megveszLAK.hu oldalon többféleképpen is rátalálhatsz a virtuális sétákat tartalmazó ingatlan hirdetésekre.

Az eladó és a kiadó menüpontokban bekattinthatod a szűrőbe, hogy csak a virtuális sétát tartalmazó ingatlanokat szeretnéd látni:

Az eladó és a kiadó ingatlanok között is könnyen megismerheted a virtuális sétás hirdetéseket a képek jobb felső sarkában lévő logók alapján:

Ezen kívül a két alábbi linken keresztül közvetlenül is elérheted a kizárólag virtuális bejárásokkal rendelkező ingatlan hirdetéseket:

Hirdetőként hol adhatom meg a virtuális séta linket?

A fenti portálok által készített linket az adott hirdetés adatlapjánál tudod beírni a hirdetés feladásakor, vagy a már fent lévő hirdetés módosításakor.

Hirdetőként miért éri meg virtuális sétával hirdetni?

Az eladó, vagy a kiadó részére biztosítja, hogy az ingatlant csak a komoly érdeklődők nézzék meg személyesen, akik már előzetesen megismerték eladó, kiadó házat vagy lakást és komolyak a vásárlási, vagy bérlési szándékaik. A virtuális sétával alaposan körül lehet nézni az ingatlanban és ez előszűri az érdeklődőket így nem szükséges az ingatlanból átjáróházat csinálni, ahol akár sok komolytalan érdekődő, vagy ingatlantúrista is megfordulhat.

Vevőként miért jó a virtuális sétával rendelkező hirdetéseket megnézni?

Az ingatlant keresők részére rugalmasságot és teljes betekintést biztosít, mivel nincs korlátozva a megtekintések száma és időpontja és teljes mértékben bejárható az ingatlan. Akár naponta többször is megtekintheti az érdeklődő és nem kell ehhez időpontot egyeztetni. Az érdeklődő ezen kívül időt és pénzt is megtakarít ezzel, mivel nem kell odautazni az ingatlanhoz ahhoz, hogy meg tudja nézni. A képekkel ellentétben a virtuális sétával semmit nem kell a fantáziára bízni. A virtuális bejárás tökéletesen bemutatja a helyiségek térkapcsolatát, nagyságát, elhelyezkedését, és az érdeklődő könnyen bele tudja képzelni magát az ingatlanba.

Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58215 megtekintés
58215
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21560 megtekintés
21560
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17946 megtekintés
17946
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9823 megtekintés
9823
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9615 megtekintés
9615
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9554 megtekintés
9554
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal