Ettől tuti leesik az állad: Szuperkastély saját vízeséssel és búvár alagutakkal - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Ettől tuti leesik az állad: Szuperkastély saját vízeséssel és búvár alagutakkal

Ettől tuti leesik az állad: Szuperkastély saját vízeséssel és búvár alagutakkal
2020.10.22. csütörtök
1576 megtekintés
1576

Minden túlzás nélkül mondható, hogy ilyen kastély nincs több a világon, mint az Avalon Szelleme, ami Amerikában található Kentucky államban a Quivira tónál. A 60000 négyzetméteres telken álló 1650 négyzetméteres luxus kastélyt Arthur király legendái ihlették. Minden egyes részlete fantasztikus, amit most a saját szemeddel is láthatsz.

A főépületet és a vendégházat eredetileg 1993-ban Dennis Langley építette, aki a földgáziparban dolgozott és búvárrajongó volt. Az egyik fő látványosság a 20 méteres vízesés, ami feletti részen van még pezsgőfürdő, gőzfürdő és bár is. Faux kövületek és egzotikus halak is feldobják a látványt.

vízesésvízesésvízesésvízesésvízesés

Három év alatt vízzel töltött alagutak sorát építette hozzá, amelyek a ház alatt, a hegybe és az ingatlan köré nyúltak. Mindenfelé felbukkanó lyukak és barlangok készültek, hogy a búvárok különböző pontokon be- és kiléphessenek. A barlangok és az alagutak 2000-ben készültek el.

búvár nyílásbarlangbarlang

Langley 2002-ben egy másik látványos funkcióval, egy emeletes, díszes ólomüveg ablakokkal díszített könyvtárral is kiegészítette a kastélyt.

könyvtárkönyvtárkönyvtárkönyvtárkönyvtárkönyvtárkönyvtárkönyvtár

Nem csak ezek a szokatlan kincsek találhatók Avalon szellemében. Számos régiséget tartalmaz, köztük importált, kézzel faragott sárkányajtókat, Salem városából származó szószéket, az 1490-es évekből származó spanyol ketrecet és díszes mozaikokat.

sárkányos ajtómozaikketrec

A kastély összesen öt hálószobával (néhányuk díszesen festett fal- és a mennyezet festésekkel díszített), hét teljes fürdővel, valamint egy vendégházzal rendelkezik.

fürdőszobaszobaszoba

Számos konyha is található a kastélyban és az összes nem csak nagyon jól néz ki, hanem modern is.

konyhakonyhakonyhakonyhakonyhakonyha

További fícsörök: kétszintes iroda, konferenciatermek, rekreációs és médiaszoba biliárdasztallal, nagy házimozi, borospince, több bár és fűtött garázs.

billiárd szobapihenőboros pincemozi

Kívül golfkocsi ösvény kanyarog mindenfelé. Az egész telek bővelkedik szobrokban, növényzetben és vízfelületben. Egyszerűen pompás az egész.

kertkertkertkertkertkertkertkertkertkertkertkertkertkert

Langley körülbelül három éve halt meg, és özvegye, Lyn Shaw érthető módon készen áll az eladására. A kastély tavaly szeptember 1-én került fel a realtor.com oldalára. Akkor 11,8 millió dollárt kértek érte. Idén július 17-én csökkentették az árát egy millióval. Persze így se lehet túl olcsónak nevezni, de aki megveszi, az biztos, hogy egy gyöngyszemmel lesz gazdagabb. Ez az ár szinte semmi Pierce Brosnan házához képest. Ha elérhetőbb árban gondolkozol, de kastélyra, vagy kúriára vágysz, akkor nézz körül a megveszLAK kastély kínálatában.

További képek a kastélyról

további kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyróltovábbi kép a kastélyról

És ráadásnak még egy 5 perces videó a kastélyrólEladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58205 megtekintés
58205
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21542 megtekintés
21542
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17849 megtekintés
17849
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9761 megtekintés
9761
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9599 megtekintés
9599
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9535 megtekintés
9535
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal