Újra eladó „A bárányok hallgatnak” ikonikus háza - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Újra eladó „A bárányok hallgatnak” ikonikus háza

Újra eladó „A bárányok hallgatnak” ikonikus háza
2020.10.14. szerda
763 megtekintés
763

Négy év telt el azóta, hogy a ház, ami A bárányok hallgatnak című filmben fontos szerephez jutott, utoljára gazdát cserélt. Az 1910-ben épült ház 298500 dollárért jelent meg a realtor.com oldalon, ezzel lehetőséget adva, hogy körül tudjunk nézni a 216 négyzetméteres házban, ahol a Jodie Foster alakította nyomozó elkapta a sorozatgyilkost.

A filmben jó néhány hátborzongató jelenet játszódott le ebben a házban, de a valóságban semmi nyoma nincs a horrornak, vagy lepkéknek és a filmben a ház alagsorában található kút nem is létezik a valóságban. A ház maga a vasúti sin mellett található Perryopolis-ban, Pennsylvania államban. A bejárat előtti teraszról remek a kilátás a vasúti sínekre és a szemben lévő erdős részre.

terasz

A bejárattól az előtérbe léphetünk be, ahonnan nyílik a nappali és a lenti helységek és itt található az az impozáns fa lépcső ami felvisz az emeletre.

bejáratelőtér

Az előtérből nyílik a nappali. A nappalinak mindkét ajtaja hatalmas tolóajtó, így növelve meg a teret. A fotós, aki a hirdetés képeit készítette még arra is figyelt, hogy a tévén A bárányok hallgatnak egyik reklámképe legyen kirakva.

nappali

A nappaliból nyílik egy másik helység, ami jelenleg nem csak a közlekedést szolgálja, hanem a pihenést is. Lehet itt zenélni, vagy pihenni a kandalló tüze mellett.

közlekedő

A házban az összesen 11 helységből négy hálószoba. Ezekből az egyiket örökítették meg fotón. A hálószobába a sok nagy ablakfelületeken bőségesen jut be napfény.

hálószoba

A nappalin kívül van még egy szoba, ahol le lehet külön ülni, pihenni és tévézni. Sajnos azt a nagy fekete ládát valószínűleg magával viszi a jelenlegi tulajdonos, pedig nagyon jól illik a környezetbe.

tv szoba

Az étkező is különleges. Itt is van egy kandalló és az a beépített szekrény… Jelenleg egy kis asztal áll csak középen, de biztosan elfér ott egy akár 12 személyes nagy családi étkezőasztal is.

étkező

A konyha egyszerre stílusos és modern. A konyhaszigetnek ad egy extravaganciát az, hogy két külön irányból egészen másként néz ki.

konyhakonyha

A házban természetesen található dolgozószoba is. Itt is igyekeztek FBI-osra alakítani az enteriőrt, az íróasztalon elhelyezett sapkával és rádióval meg a falon függő képpel, ami megint csak a filmre utal.

dolgozószoba

A ház egyik hibája, hogy csak egyetlen egy fürdőszoba található benne és ráadásul nem is túl nagy, így külön zuhanyzó sincs benne. Ellenben legalább stílusos és teljesen jól illeszkedik a ház hangulatához.

fürdő

A háznak van egy 3. szintje is, ami jelenleg üresen áll.

felső szint

Van még egy másik terasz, ahol lehet pihenni. A terasz félköríves kialakítása mellett a korlát is igazi csemege.

terasz

A házhoz külön épületként tartozik egy három állásos garázs. A jelenlegi garázs épület korábban épült. Az 1880-as években Layton Station vegyesbolt és a vasútállomás volt.

garázs

Az udvaron még található egy nagy süllyesztett medence is, ami mellett egy igazi különlegesség áll.

medence

A tulajdonos azt tervezte, hogy a vasúti kocsit medenceházzá alakítja, de ez az átalakítás már elmaradt. Az új tulajdonosnak ez egy jó ötlet és igazi kuriózum.

És végül az egész ingatlan felülnézetből.

medence

A ház korábban 2015-ben jelent meg az ingatlanpiacon és ebben az évben a realtor.com legnépszerűbb háza volt. A jelenlegi tulajdonos 2016-ban vette meg 195000 dollárért. Most azért akarja eladni, mert nyugdíjba megy és délre költözik. A különlegesség még a sztoriban, hogy a jelenlegi tulajdonos az FBI-nál dolgozik 1991-óta. Ugyanabban az évben kapta meg az FBI jelvényét, amikor A bárányok hallgatnak című film megjelent.

Ha szeretnél egy ilyen fantasztikus házat venni, akkor nézz körül az eladó ház kínálatban, ha pedig inkább lakásra vágysz, akkor az eladó lakásokat itt találod. A bárányok hallgatnak potom pénzért megvehető, különösen ha összehasonlítjuk Pierce Brosnan 100 millió dollárért árult házával. Persze a két ház külön ligában játszik.

Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58215 megtekintés
58215
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21562 megtekintés
21562
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17955 megtekintés
17955
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9827 megtekintés
9827
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9615 megtekintés
9615
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9557 megtekintés
9557
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal