Minden ami otthon 3. oldal - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Minden ami otthon

Ingatlan hírek, sztárotthonok, izgalmas ingatlanok, ingatlanpiaci elemzések, építkezés, lakásfelújítás, lakberendezés, kert, csináld magad, dekoráció, egyszóval három szóval 😊 minden, ami otthon…
Ha szivesebben fogyasztasz videós tartalmakat, akkor nézd meg a megveszLAK youtube csatornáját, vagy a megveszLAK tiktok oldalát, ahol rengeteg érdekes és szórakoztató videót találsz.
Sandra Bullock farmja eladósorba került
2022.09.24. szombat
822 megtekintés
822
A színésznő birtoka 15 év után került eladósorba a napokban. A San Diego északi részén található birtokért 6 millió dollárt kérnek. A birtok 3 egybefüggő parcellából áll, melyen két különálló ház is van. A farmon az avokádó- és citrusfákon kívül még csirkeól is van. A Palomar-hegység lábánál fekvő farm egy mediterrán stílusú házzal büszkélkedhet, amely négy hálószobával és hat fürdőszobával rendelkezik a közel 560 négyzetméternyi egyszintes lakót...
Albérlet keresés
2022.09.05. hétfő
947 megtekintés
947
Az albérlet keresés bár egyszerűnek tűnik, nem mindig olyan egyszerű, ahogy azt sokan gondolják, de ha előre felkészülsz és alaposan átgondolod a lehetőségeid és a céljaid, akkor sokkal egyszerűbb lesz eligazodni a kiadó ingatlanok sűrűjében. Összeszedtünk néhány hasznos tanácsot az albérlet keresőknek.
Ben Affleck eldugott birtokán mondták ki az igent Jennifer Lopezzel
2022.08.21. vasárnap
679 megtekintés
679
Bár a múlt hónapban a Las Vegas-i Little White Wedding Chapelben tartott meghitt szertartáson kötötték össze az életüket, és Párizsban is volt már nászúton a sztárpár, Hollywood mégis elkezdett összegyűlni a georgiai Hampton Island Preserve ultra-exkluzív részén, hogy az augusztus 20-ai hétvégén megrendezzék Ben Afflecknek és Jennifer Lopeznek a második esküvői ünnepségét.
Elkelt Drake 1200 négyzetméteres Hidden Hills-i háza
2022.07.04. hétfő
760 megtekintés
760
Körülbelül három hónappal ezelőtt Drake mindhárom Hidden Hills-i házát piacra dobta, összesen 22,2 millió dollárért. A szupersztár áprilisban gyorsan eladott két ingatlant a három közül az L.A. Rams irányítójának, Matthew Staffordnak 11 millió dollárért. Most pedig sikerült eladnia a harmadik házat is 11,3 millió dollárért.
Gattyán György 12 milliárdért kezdte el árulni a másik kastélyát
2022.06.24. péntek
1462 megtekintés
1462
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 évig próbálta meg értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát, ami végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált 2021 szeptemberében. Gattyán György most 33 millió dolláros kínálati árral kezdte el árulni a másik Beverly Hills-i kastélyát is.
Ingatlan ajándékozás
2022.06.17. péntek
1646 megtekintés
1646
Mindannyian adtunk és kaptunk már ajándékot. A szokásos, kisebb értékű ajándékok ajándékozásnál sokkal ritkább azonban az ingatlanok ajándékozása. Az ajándékozó ilyenkor is ingyenesen, ellenszolgáltatás nélkül ruházza át a tulajdonjogot másra, mégis sokkal bonyolultabb és kockázatosabb konstrukcióról van szó, mint ingóságok esetén. Ebből a cikkből mindent megtudhatsz az ingatlan ajándékozásról.
Nagyot nőtt a házak ára a Balaton körül, de helyenként már stagnálnak az árak
2022.06.12. vasárnap
934 megtekintés
934
A használt házak, lakások és nyaralók ára az utóbbi években folyamatosan emelkedett, különösen a fővárosban, némelyik megyeszékhelyen és a Balaton, illetve a Velencei-tó körül. Megvizsgáltuk, hogy melyik Balaton körüli településen, hogy alakultak az átlagárak az utóbbi egy évben.
Home staging
2022.06.01. szerda
1598 megtekintés
1598
Az ingatlan eladásakor az egyik legjobb befektetés a home staging, amelyet megtehetsz, hogy gyorsabban és lehetőleg magasabb áron tudd eladni az ingatlant. Az ingatlan eladásakor az első benyomás hihetetlenül fontos és ezt az első benyomást többségében az ingatlanról készített képekkel kell elérni egy ingatlan hirdetésben. Ebből a cikkből minden lényeges infót megkaphatsz a home staging-ről.
Amber Heard kiköltözött a sivatagba
2022.05.31. kedd
1260 megtekintés
1260
A médiacirkuszból, vagyis a folyamatban lévő Depp kontra Heard rágalmazási perből származó bizarr információk közül talán az egyik legváratlanabb apróság Amber Heard bevezető vallomásának első néhány másodpercében derült ki. Miután megerősítette, hogy teljes neve valóban Amber Laura Heard, az „Aquaman” sztárja elárulta a nagyközönségnek, hogy jelenleg a kaliforniai Yucca Valleyben lakik.
Az utolsó lépcsőfok házának története (hol él most Michael Peterson)
2022.05.29. vasárnap
985 megtekintés
985
Magyarországon is nagyon népszerű az HBO Max-on bemutatott, Az utolsó lépcsőfok címet viselő minisorozat, mely nem az első, ami a megtörtént esetet dolgozza fel, most viszont más szemszögből láthatjuk az eseményeket és igazi sztárparádét vonultat fel a sorozat. Lássuk a Cedar Street 1810 szám alatt található ház történetét és hogy hol él most Michael Peterson.
Töretlenül nőnek az ingatlan árak Szentendrén 2022-ben is
2022.05.13. péntek
773 megtekintés
773
2021-ben és 2022 elején is a gyors ingatlan áremelkedés jellemezte Magyarországot. A gyors áremelkedés kiemelkedően volt érezhető Budapesten és az agglomerációjában és Debrecenben. Az Eurostat tavaly utolsó negyedévére kiadott elemzés szerint Magyarországon már 2,14-szeres árat kell fizetni a lakásokért a 2015-ös évhez képest. Lássuk hogy alakultak az árak Szentendrén.
Elképesztő drágulás a Budapesti lakáspiacon 2022-ben is
2022.05.09. hétfő
2062 megtekintés
2062
A használt lakások esetében a legnagyobb emelkedés a fővárost jellemezte az elmúlt években és ez nem volt másképp az elmúlt 12 hónapban sem. Viszont a kerületek között nem csak az árakban, hanem az áremelkedés mértékében is nagy az eltérés. A megveszLAK-nál megnéztük, hogy melyik kerület milyen mértékben drágult.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal