Ingatlan hírek 3. oldal - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Ingatlan hírek

Ha érdekelnek az ingatlanpiaci hírek, akkor jó helyen jársz, mert itt közérthető stílusban találod meg az aktuális ingatlan híreket, és érdekességeket. Ha szeretsz bekukkantani a sztárok és celebek otthonaiba, vagy szereted megnézni az izgalmasabbnál-izgalmasabb ingatlanokat, akkor Neked tetszeni fog ez az oldal. Itt találhatsz még a cikkek között ingatlanpiaci elemzéseket is.
Hogyan és mennyivel növelheti a jó szigetelés ingatlana értékét?
2022.02.01. kedd
502 megtekintés
502
Az ingatlanpiacon elképesztő küzdelem zajlik. A modern építészeti és energetikai követelményeknek csak akkor tud megfelelni egy ház, ha jó a szigetelése. De milyen módon és mennyivel nő egy ház, lakás értéke a megfelelő homlokzati, vagy födém szigetelés hatására? Ebben a cikkben minden lényeges infót megtalálsz a témában.
Elengedhetetlen alapanyagok lakásfelújításhoz
2022.01.31. hétfő
196 megtekintés
196
Egy lakásfelújítás esetében számos olyan dologra, eszközre lesz szükségünk, amik nélkül nemcsak, hogy nehéz lenne pár feladat, hanem lehetetlen is sok esetben. A mostaniakban megemlítjük ezeket az elengedhetetlen alapanyagokat a lakásfelújításhoz.
Kurt Cobain lánya 2 év után eladta Kaliforniai házát
2022.01.30. vasárnap
467 megtekintés
467
A 29 éves modell és képzőművész Frances Bean Cobain, Courtney Love-nak és a Nirvana néhai énekesének, Kurt Cobain-nek a lánya egy kis haszonnal eladta a Vintage stílusú Hollywood Hills-i házát, ahol alig két évet töltött csak el. Nézd meg a képeket a házról.
Panel vagy tégla lakás?
2022.01.23. vasárnap
1429 megtekintés
1429
Magyarországon több, mint kétmillióan élnek panellakásban. Sokan dilemmáznak amikor lakást keresnek, hogy panel lakást, vagy tégla lakást válasszanak inkább. Kétségtelen, hogy mindkét típusnak vannak előnyei és hátrányai. Lássuk, hogy mi a különbség a két lakás típus között, mik az előnyeik és hátrányaik, melyik a jó befektetés, stb.
Richard Gere 20 év után eladja a mesébe illő házát
2022.01.21. péntek
3216 megtekintés
3216
Richard Gere filmsztár, több mint 20 év után úgy döntött, hogy eladja hatalmas vidéki házát, ami a New York állambeli Pound Ridge-ben található. Az ingatlanért 28 millió dollárt kér, ami a jelenlegi árfolyamon közel 9 milliárd forintnak felel meg. Nézd meg hol élt a sármos színész az elmúlt két évtizedben.
Nézz be Cesar Millan, a Kutyasuttogó eladó házába
2022.01.16. vasárnap
574 megtekintés
574
A leghíresebb kutyakiképző, Cesar Milan, akinek a műsorát sok millióan nézték világszerte, úgy döntött, hogy ideje lenni eladni a Los Angeles-i házát. Jó alkalom ez arra, hogy bekukkantsunk a stílusos otthonába, ahol csak néhány festmény és egy tacskó szobor utal a tulajdonosra. Nézd meg a képeket!
Nézd meg a Jézus Krisztusnak építetett pazar kastélyt
2022.01.08. szombat
1205 megtekintés
1205
A Chapel Hill kúriát az 1920-as években tervezték és építették egy nagyon különleges lakó, Jézus Krisztus számára. A pompás, 1400 négyzetméteres kastélyt ma már viszont egy egyszerű halandó is megvásárolhatja, ha a 2,5 milliárd forintnak megfelelő összeget rá tudja szánni. Nézd meg a saját szemeddel, hogy milyen pazar kastélyt építettek a Megváltónak!
10 Most Popular Real Estate Websites of 2021 second half year
2021.12.31. péntek
302 megtekintés
302
Real estate listing sites have been attracting a lot of visitors for years. According to National Association of Realtors statistics, 95% of new home seekers search for property online and 51% of buyers found their homes on the internet. With many real estate websites available, buyers can look at many homes from the comfort of their own homes. Let's see which real estate listing site is more popular and why.
Kanye West Kim Kardashian szomszédja lesz
2021.12.29. szerda
455 megtekintés
455
Kanye West, akit október óta hivatalosan is Ye-nek hívnak, december 9-én még a színpadon könyörgött Kim Kardashian-nek, hogy menjen vissza hozzá, most pedig jött a hír, hogy megveszi az utca túloldalán álló házat. Ez a vásárlás olyan fontos volt a rappernek, hogy a kínálati áron felül még egy jó állapotú Budapest belvárosi 100 négyzetméteres lakás árát is kifizeti érte.
13 rémisztő kísértetház. Te mernél aludni valamelyikben?
2021.12.26. vasárnap
1697 megtekintés
1697
Hátborzongató épületek, elátkozott romok, paranormális jelenségek, kegyetlen gyilkosságok helyszínei. Valószínűleg az emberek többsége nem szeretne ilyen házban lakni. Amerikában, ha egy ingatlan kísértetházként ismert, akkor azt kötelező feltüntetni az adatlapján. Némelyikben így is laktak, de a többsége lakatlan és rossz állapotú.
Kiadó a Grincs otthona. Beköltöznél?
2021.12.23. csütörtök
423 megtekintés
423
Itt a nagy lehetőség! naponta csak 20 dolcsiért bárki beköltözhet a Grincs barlangjába. Ehhez a Utah állambeli Boulder közelébe kell utazni, ahol a barlang egy kézzel faragott mását készítették el. Az 523 négyzetméteres barlangba a Grincs ikonikus tárgyai is megtalálhatók. Ami viszont hiányzik a barlangból az a tévé és az internet. Nézd meg a képeket és döntsd el, hogy beköltöznél-e.
Ingatlan eladás menete
2021.12.22. szerda
856 megtekintés
856
Az ingatlan eladása sokszor hosszú és körülményes folyamat. Az internet és az ingatlan hirdetési portálok terjedésével egyre többen gondolják úgy, hogy az ingatlan eladáshoz nem akarnak igénybe venni ingatlanos szakembert. Van, akinek sikerül is eladni a saját ingatlanát, de sokan a végén mégis csak engednek az ingatlanosok ajánlatának a sikertelen próbálkozások után. Lássuk, hogy miből áll az ingatlanosok munkája.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal