Minden ami otthon 4. oldal - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Minden ami otthon

Ingatlan hírek, sztárotthonok, izgalmas ingatlanok, ingatlanpiaci elemzések, építkezés, lakásfelújítás, lakberendezés, kert, csináld magad, dekoráció, egyszóval három szóval 😊 minden, ami otthon…
Ha szivesebben fogyasztasz videós tartalmakat, akkor nézd meg a megveszLAK youtube csatornáját, vagy a megveszLAK tiktok oldalát, ahol rengeteg érdekes és szórakoztató videót találsz.
Hogy alakulnak az ingatlan árak Debrecenben 2022-ben?
2022.05.05. csütörtök
1342 megtekintés
1342
Miután két hónappal ezelőtt az eredetileg 10 naposra tervezett Orosz és Belarusz hadgyakorlat háborúba torkollt a szomszédos Ukrajnában, a világ változásaira érzékeny ingatlanpiacon a kezdeti félelmek miatt pár napra hatalmasat zuhant az ingatlanok iránti érdeklődés. Azonban ennek nyoma sincs a debreceni ingatlanpiacon. Vajon ez, hogy mutatkozik meg az ingatlan árakban? Továbbra is áremelkedés lesz, vagy netán csökkenés? Lássuk mit mutatnak a sta...
Denzel Washington új lakásából Pazar a kilátás
2022.05.04. szerda
1025 megtekintés
1025
A filmsztár a napokban vette meg 4 milliárd forintért egy Los Angeles-i 42 emeletes, 2010-ben épült felhőkarcoló legfelső, penthouse lakását. Az épület nagyon népszerű a külföldi üzletemberek körében, de a sztárok közül többen is rendelkeznek ott lakással. Nézd meg hol fog élni a sztár a feleségével.
I-SZKIRI: Magyarországon egyedülálló hangalapú ingatlan keresés
2022.04.13. szerda
825 megtekintés
825
A hangalapú keresés egyre nagyobb teret hódít világszerte, így Magyarországon is egyre többen használják a hang alapú keresést. Ebben nagy szerepe van a Google keresőjének és az okostelefonokba épített asszisztenseknek, illetve az okos házi segédek egyre nagyobb népszerűségének. Az ingatlan hirdetési portálok között elsőként a megveszLAK-on is lehet már keresni ingatlanokat hang vezérléssel.
Mark Wahlberg 30 milliárd forintot kér a luxusbirtokáért
2022.04.07. csütörtök
1314 megtekintés
1314
A hírességek, valamint az üzlet nagyágyúi által kedvelt Los Angeles-i zárt közösségben a közelmúltban megdöntött rekordértékesítések miatt Mark Wahlberg úgy döntött, itt az ideje, hogy piacra dobja saját Beverly Park-i otthonát, nem kevesebb, mint 87,5 millió dollárért. Nézd meg a mérhetetlen luxust.
Tátva marad a szád Robbie Williams új birtokától
2022.04.01. péntek
1051 megtekintés
1051
A március elején lényegében hajléktalanná vált Robbie Williams (minden ingatlanját eladta) végre rátalált új otthonára és 16 milliárd forintnak megfelelő dollárért megvette Lauren King televíziós mágnástól ezt a 2005-ben teljesen újjáépített pompás birtokot, amiben a borospincétől a teniszpályáig minden luxus megtalálható. Az ingatlan minden részéből árad a luxus.
Kukkants be Stallone új Hidden Hills-i birtokára
2022.03.15. kedd
1083 megtekintés
1083
Sylvester Stallone a múlt hónapban, hatalmas felhajtás közepette eladta 90210-es kastélyát Adele-nek 58 millió dollárért, de úgy tűnik, hogy nem akarnak megszabadulni Kaliforniától, ugyanis most vett egy szép birtokot 18,2 millió dollárért egy olyan őrzött környéken, ami a leginkább arról híres, hogy a Kardashian klán szinte mindegyik tagjának van ott háza.
Az Orosz-Ukrán háborúra azonnal reagált a magyar ingatlanpiac
2022.02.24. csütörtök
2520 megtekintés
2520
Az eredetileg 10 naposra tervezett Orosz és Belarusz hadgyakorlat ma hajnali 4 órakor háborúba torkollt, amikor is az Orosz és Belarusz hadsereg támadást indított Ukrajna ellen. A hajnali támadás hírére a világ tőzsdéi óriási esésnek indultak, a gázárak elszabadultak és a magyarországi ingatlanpiacon azonnali visszaesés tapasztalható az ingatlanok iránti érdeklődésben.
Hogyan teheti kellemesebbé hétköznapjait egy jól berendezett otthon?
2022.02.09. szerda
540 megtekintés
540
Életünk nagy részét az otthonunkban töltjük, nem mindegy, hogy milyen a berendezés, mennyire szolgálják a bútorok a kényelmünket. Most azt nézzük meg, hogy miként teszi kényelmesebbé a hétköznapjainkat, ha jól berendezett lakásba térünk haza munka után.
Kevés zöld hitelre alkalmas ingatlant hirdetnek Magyarországon
2022.02.06. vasárnap
938 megtekintés
938
A 2021 októberétől elérhető MNB Zöld Otthon Programja magas összegű hitelt tesz elérhetővé maximum 2,5%-os kamatozással. Ahogy az várható volt, a zöld otthon programra alkalmas ingatlanok négyzetméterára emelkedni kezdett. Lássuk, hogy hol, mennyi és milyen áron megvehető zöld otthon kompatibilis ingatlan van Magyarországon.
Hogyan és mennyivel növelheti a jó szigetelés ingatlana értékét?
2022.02.01. kedd
930 megtekintés
930
Az ingatlanpiacon elképesztő küzdelem zajlik. A modern építészeti és energetikai követelményeknek csak akkor tud megfelelni egy ház, ha jó a szigetelése. De milyen módon és mennyivel nő egy ház, lakás értéke a megfelelő homlokzati, vagy födém szigetelés hatására? Ebben a cikkben minden lényeges infót megtalálsz a témában.
Elengedhetetlen alapanyagok lakásfelújításhoz
2022.01.31. hétfő
439 megtekintés
439
Egy lakásfelújítás esetében számos olyan dologra, eszközre lesz szükségünk, amik nélkül nemcsak, hogy nehéz lenne pár feladat, hanem lehetetlen is sok esetben. A mostaniakban megemlítjük ezeket az elengedhetetlen alapanyagokat a lakásfelújításhoz.
Kurt Cobain lánya 2 év után eladta Kaliforniai házát
2022.01.30. vasárnap
855 megtekintés
855
A 29 éves modell és képzőművész Frances Bean Cobain, Courtney Love-nak és a Nirvana néhai énekesének, Kurt Cobain-nek a lánya egy kis haszonnal eladta a Vintage stílusú Hollywood Hills-i házát, ahol alig két évet töltött csak el. Nézd meg a képeket a házról.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal