Ingatlan hírek 4. oldal - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Ingatlan hírek

Ha érdekelnek az ingatlanpiaci hírek, akkor jó helyen jársz, mert itt közérthető stílusban találod meg az aktuális ingatlan híreket, és érdekességeket. Ha szeretsz bekukkantani a sztárok és celebek otthonaiba, vagy szereted megnézni az izgalmasabbnál-izgalmasabb ingatlanokat, akkor Neked tetszeni fog ez az oldal. Itt találhatsz még a cikkek között ingatlanpiaci elemzéseket is.
Durván visszaesett az ingatlan keresési kedv 2021 utolsó negyedévére
2021.12.21. kedd
559 megtekintés
559
A 2021-es év utolsó negyedéve nagyon furcsán alakult az ingatlanpiacon. Az utóbbi három évben most először fordult elő ilyen durva visszaesés az ingatlan keresési kedvben az év utolsó negyedévben. Lássuk a statisztikákat, és hogy vajon mi lehet a háttérben.
Hány lakásra lenne elég a decemberi lottóötös?
2021.12.16. csütörtök
426 megtekintés
426
2021 december 18-án lesz a következő ötöslottó sorsolás, amikor is már 2,7 milliárd ütheti a legszerencsésebb markát. Ez éppen a duplája a legutóbbi ötöslottó nyereménynek, amikor is a szerencsés nyertes 1,345 milliárd forintot nyert. Vajon mennyi lakást tudna venni a szerencsés nyertes ebből a hatalmas összegből Budapesten?
Mire kell figyelni egy családi ház felújítása során? Mik a legfontosabb tényezők?
2021.12.13. hétfő
279 megtekintés
279
A családi ház felújítása nem sétagalopp, sok szempontot kell egyszerre figyelembe vennünk ahhoz, hogy költséghatékonyan és időben megújuljon otthonunk. Az előzetes tervezés mellett nem mindegy, hogy honnan szerezzük be az alapanyagokat, milyen árat fizetünk érte, milyen céggel, vállalkozóval végeztetjük el a kivitelezést.
Egyedülálló ingatlan értékesítési rendszer indult Magyarországon
2021.12.12. vasárnap
937 megtekintés
937
A megveszLAK.hu ingatlan hirdetési portál és a posztolom.com automata facebook posztoló szolgáltatás új fejlesztésével létrejött egy olyan komplett rendszer, ami jelentősen meg tudja könnyíteni és gyorsítani az ingatlan értékesítők munkáját, hogy az ingatlanos szakember minél több időt tudjon fordítani az ingatlanok érdeklődőknek való bemutatásával.
Hevesen emelkedett a házak ára Heves megyében 2021-ben
2021.11.28. vasárnap
474 megtekintés
474
Egész Magyarországhoz hasonlóan Heves megye ingatlanpiacán is áremelkedés volt tapasztalható az utóbbi 12 hónapban. Ráadásul Heves megyében az országos átlagnál magasabb volt a lakóingatlanok árának az emelkedése. Vajon melyik Heves megyei városban emelkedtek a legjobban az árak? A statisztikák tartogatnak néhány meglepetést.
A világ leggazdagabb kutyája 10 milliárdért árulja a kúriáját
2021.11.21. vasárnap
1253 megtekintés
1253
Ha hiszed, ha nem, ez a fantasztikus kúria tényleg egy kutya tulajdona, akit úgy hívnak, hogy VI. Gunther. Ráadásul a jó kiállású németjuhász kutyának ez a kúria csak egy csepp a tengerben, mivel félmilliárd dolláros nettó vagyonnal büszkélkedhet. A 31,75 millió dollárért most meghirdetett kúriát 2000 júliusában vásárolták a kutya nevében Madonnától 7 millió dollárért.
Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
6654 megtekintés
6654
Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.
Mire érdemes figyelni az ingatlanvásárlás kapcsán?
2021.11.02. kedd
306 megtekintés
306
Egy új ingatlan vásárlása az egyik legnagyobb döntés sokunk életében, hiszen a sokáig gyűjtögetett pénzünket most végre befektetjük új otthonunkba, ezért is döntésünket alaposan át kell gondolnunk. Mostani cikkünkben arról ejtünk pár szót mire érdemes figyelni az ingatlanvásárlás kapcsán, hogy biztosan a legjobb döntést hozzuk.
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
4751 megtekintés
4751
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról, az előnyeikről és hátrányaikról, valamint az áru...
Tudj meg mindent a lakásfelújításról
2021.10.10. vasárnap
589 megtekintés
589
Lakásfelújításba kezdeni soha nem egyszerű dolog. Előzetes tervezés nélkül soha nem szabad belekezdeni komoly felújításba. A felújítás sikeressége, ára, folyamata nagyban függ a felújítás mértékétől, a megtervezéstől és attól is, hogy saját kezűleg végezzük, vagy szakemberrel. Ebben a cikkben próbáltunk egy átfogó képet adni a lakásfelújításról.
35 millió dollárért most beköltözhetsz Justin Timberlake és Jessica Biel luxus házába
2021.10.07. csütörtök
717 megtekintés
717
Justin Timberlake popsztár és felesége, a színésznő Jessica Biel 35 millió dollárért dobta piacra Hollywood Hills -i luxus birtokát. Ez 26,7 millió dollárral több, mint amit a Grammy-díjas énekes és színész Timberlake fizetett a birtokért Helen Hunt színésznőnek majdnem két évtizeddel ezelőtt.
Kukkants be Will Smith vadonatúj házába
2021.09.30. csütörtök
813 megtekintés
813
Will és Jada Pinkett Smith sztárpárnak már legalább 8 háza van, de még mindig bővítik gyűjteményüket. Ezúttal 11,3 millió dollárt fizettek egy Hidden Hills-i házért, amely olyan környéken van, ahol számos híresség lakik már, mint például Drake és Kaley Cuoco és Kylie Jenner.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal