Kukkants be Cher Malibu-i otthonába - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Kukkants be Cher Malibu-i otthonába

Kukkants be Cher Malibu-i otthonába
2022.11.12. szombat
1203 megtekintés
1203

Malibu egyik legtökéletesebb sziklaszirtjén áll egy ikonikus ház, amelyet mindenki, aki arra jár, egy másik ikon otthonaként ismer fel: az Oscar-díjas énekesnő, színész, aktivista, elefántmentő és rendkívüli tehetség, akit Cher néven ismer a világ.

Cher 1998-ban vásárolta meg a birtokot és közel öt évbe telt, mire a Csendes-óceán felett magasan fekvő varázslatos helyszínt a tökéletes otthonná alakíttatta át. A ház Cher egyedi ízlését, az építészet és a design iránti egész életen át tartó érdeklődését tükrözi.

Wallace Tutt építész csapata által épült fel a rendkívüli, közel 1500 négyzetméteres kastély, amely úgy helyezkedik el, hogy a Point Dume-tól Santa Monicáig lehessen gyönyörködni a panorámában. A hatalmas ablakok napkeltétől napnyugtáig lenyűgöző kilátást nyújtanak.

A legjobb anyagokat használták az építkezés során: Olaszországból és Franciaországból importált mészkövet és márványt, kézzel kovácsolt bronz ajtókat, valamint Spanyolországból és Marokkóból származó egyedi vasalatokat és csempéket.

A buja növényzettel körülvett felhajtóról lehet bejutni a bronz bikákkal őrzött kapun keresztül az udvarra.

Cher malibui háza - kapu

Az ingatlan grandiózus bejárata mészkőből épült falait Indiából származó faragott panelekkel díszítették.

Cher malibui háza - bejárat

Az udvar közepén egy nyolcszögletű szökőkút helyezkedik el. A ház felépítése a velencei palazzókra, Európa nagy reneszánsz villáira és az Alhambra palota mór hatásaira utal.

Cher malibui háza - udvar

A nappali mennyezetét Brad Southwick festette kézzel, arany levélsablonok és teafesték segítségével. Az enteriőrt a régiségek határozzák meg, mint például a 17. századi szilfa kínai ágy, vagy a nagy marokkói csillár.

Cher malibui háza - nappali

A nappaliban egy kézzel festett mandala vonzza a tekintetet. A Bullardtól származó nappaliágyat selyemszári szövet borítja. A játékasztalt 19. századi antik székek veszik körül.

Cher malibui háza - nappali

Az étkezőben lévő bádogmennyezetet elefántcsontfehérre festették. Egyedi bronz lámpák egészítik ki a vintage ezüst marokkói tükröt.

Cher malibui háza - étkező

A konyhában az egyedi készítésű szekrényeket kézzel kevert fehér festékkel festették le. Az ezüstözött csempe hátfal és a csillaglámpa élénkíti a teret.

Cher malibui háza - konyha

A családi szobában egy Bullard által készített egyedi kanapé és egy 19. századi festett indián nappaliágy uralja a teret.

Cher malibui háza - családi szoba

Az öltöző szobában a mészkőből készült pult felett egy antik, 19. századi indiai tükör helyezkedik el, melyet tükörpaneles falak ellensúlyoznak.

Cher malibui háza - öltöző

A fő hálószoba bejáratánál bronzzal díszített diófa ajtók, velencei vakolatú falak és két összecsukható udvari szék található.

Cher malibui háza - hálószoba bejárata

A fő hálószobából nyíló átriumban egy találóan Chernek nevezett nyugágy található, melyet egy antik márvány szökőkút és egy 19. századi marokkói asztalka egészít ki.

Cher malibui háza - átrium

Cher fő hálószobáját egy különleges, 1920-as évekbeli szíriai ágy díszíti. Az ágy melletti egyedi éjjeliszekrényeken antik egyiptomi lámpák állnak.

Cher malibui háza - hálószoba

A fő lakosztályhoz egy ülősarok is tartozik. A selyemmel bélelt falakat vászon drapériák hangsúlyozzák.

Cher malibui háza - fő lakosztály

A fő fürdőszobában mészkő falak és egyedi szekrények láthatók. A falon art deco stílusú egyiptomi festmények lógnak.

Cher malibui háza - fürdőszoba

A vendéglakosztályokhoz vezető külső átjárót egyedi készítésű lámpák és egy faragott pad díszíti.

Cher malibui háza - vendégszoba átjáró

Az egyik vendégszobában balinéz panelek lógnak az egyedi ágy fölött. A falakat tengeri fű borítja. Az éjjeliszekrények tetején antik marokkói lámpák vannak.

Cher malibui háza - vendégszoba

A feszített tükrű medencéből is lehet gyönyörködni a Csendes-óceánban.

Cher malibui háza - medence

Az alábbi képen az ingatlan hátulnézete látható. Szinte minden szobából lenyűgöző kilátás nyílik az óceánra.

Cher malibui háza - hátsó oldal

Forrás: architecturaldigest.com

Rengeteg izgalmas ingatlan Magyarországon

Ha szereted az ilyen kastélyokat, akkor itt van például a 10 év után újra eladó Vörös kastély, vagy a még mindig eladó Magyar Versailles, vagy Kádár egykori sofőrjének kastélya ami 15 éve nem talál gazdára, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a Liszkay borkúria, vagy Magyarország egyik leghíresebb pezsgőgyára.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl. Sandra Bullock farmja, ami 15 év után került eladósorba, vagy Travolta 20 szobás rezidenciája amit 5 millió dollárért árul, vagy Britney Spears hírhedt kastélya ami 6,1 millió dollárért kelt el újra, vagy Kevin James új óceánparti kúriája, vagy Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Egyik legnépszerűbb oldal a megveszLAK-on az eladó budapesti lakásokat listázó oldal. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58163 megtekintés
58163
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21486 megtekintés
21486
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17640 megtekintés
17640
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9622 megtekintés
9622
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9532 megtekintés
9532
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9496 megtekintés
9496
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal