Ez hihetetlen: Kívülről meg nem mondanád mi rejtőzik a föld alatt - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Ez hihetetlen: Kívülről meg nem mondanád mi rejtőzik a föld alatt

Ez hihetetlen: Kívülről meg nem mondanád mi rejtőzik a föld alatt
2021.01.16. szombat
2657 megtekintés
2657

Ezt az otthont direct úgy építtette a tulajdonosa, hogy kintről ne látszódjon, hogy belül milyen őrületesen néz ki. El is érte a célját. A házat teljesen eltakarja a föld, mint egy Hobbit-lakot. Az biztos, hogy még egy ilyen otthon nem létezik a világon. El se hiszed, amíg be nem lépsz az ajtón… Nézd meg a saját szemeddel.

Messziről nézve mintha semmi nem lenne a tóparton, pedig ott rejtőzik a ház a 16 hektáros birtokon Buffalo-ban, Texas államban.

A lakás 5 egymással összekötött földalatti egységből áll. Az össz területe 280 négyzetméter. A tulajdonos Glenn Young 1999-ben építtette és a célja kettős volt: igazi magánéletre vágyott és bizonyítani akarta, hogy a monolit kupola megoldás működik. Az épület azóta is sziklaszilárd.

bejáratbejárat

A bejáratból már látszik, hogy valami grandiózus lehet odabent.

bejárat

A bejárat normál méretű és eltörpül az ingatlan méretéhez képest. Egy vas ajtón keresztül lehet bejutni az alagútba, ami a tényleges bejárati ajtóhoz vezet. A bejárati ajtó egy előtérből nyílik.

előtérelőtér bejárati ajtó

A bejárat egy hatalmas nappaliba vezet. Itt van a konyha is és az étkező.

bejárat a nappalibanappalinappaliétkezőkonyhakonyha

Három különböző művész készítette a festéseket. Aszobák témája hasonló. Mindegyiknél a mennyezeten az égbolt található, az oldalfalakon meg különböző témák. Van egy szoba, amely Acapulco tengerparti témájú, egyiptomi szoba, egy űrszoba, egy maja szoba és egy óceán szoba.

hálóhálóhálóháló

A fürdőszoba is fantasztikus festést kapott. A fürdőszoba valamiféle ősi templomra hasonlít.

fürdőszobafürdőszoba

A házba sehol nem jut be természetes fény, de a tulajdonos nem érzi nyomasztónak. A légkeringtető készülékek segítségével a hőmérséklet kényelmes 22 fok körül mozog, ezért ritka a légkondicionálás és a fűtés igénye. A ház összes gépezete a föld felett helyezkedik el.

Az otthon csatlakozik a közműhöz, de teljesen kizárható a hálózatból, ha az új tulajdonosok jobban szeretnék így használni. Van egy generátor, amely két hétig képes működtetni a házat, és saját kút is található a birtokon.

Az otthon egyéb terei közé tartozik a meditációs szoba, a pánikszoba, az iroda és még egy pihenő helység is (alábbi kép).

pihenőszoba

A helységeket összekötő folyosóknál se adták alább a festést. Mindegyik folyosó egyedi festést kapott.

folyosófolyosófolyosó

Van egy kültéri pihenőhely a tóparton.

szaletli

A garázs is egyedi kinézetben készült el.

garázs

A birtokon még van két átlagos kinézetű műhely is. A kettő területe együttesen 700 négyzetméter. A kettő közül az egyikben van 3 szoba és egy fürdőszoba is.

műhelyműhely

A leendő vevő valószínűleg kreatív, művészi hajlamú lesz, aki szintén extra magánéletre vágyik. Az biztos, hogy ezzel az ingatlannal szinte el lehet tűnni.

Ha tetszett ez az egyedi ingatlan, akkor tuti tetszeni fog az Avalon Szelleme is. Ha szereted nézegetni a celebek szuper ingatlanjait? Akkor Neked ajánlom Pierce Brosnan 100 millió dolláros családi fészkét, vagy Sylvester Stallone 35 millió dolláros Palm Beach-i otthonát, amit nemrég vett, vagy Doktor Szöszi falusias stílusú luxus kúriáját. Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket amiben az igényeidnek legmegfelelőbb konyhát tudod megalkotni, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.

A cikk és a képek forrása: realtor.com



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58215 megtekintés
58215
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21557 megtekintés
21557
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17936 megtekintés
17936
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9815 megtekintés
9815
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9613 megtekintés
9613
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9551 megtekintés
9551
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal