Nézd meg milyen falusias stílusú luxus kúriát vett magának Doktor Szöszi - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Nézd meg milyen falusias stílusú luxus kúriát vett magának Doktor Szöszi

Nézd meg milyen falusias stílusú luxus kúriát vett magának Doktor Szöszi
2021.01.03. vasárnap
1112 megtekintés
1112

Habár az ingatlant még márciusban vette Reese Witherspoon 15,9 millió dollárért (cirka 4,8 milliárd forint), de csak pár napja derült fény a vásárlásra. Az Oscar-díjas színésznő és férje Jim Toth szép csendben vásárolták meg ezt a falusias stílusú ingatlant , ami történetesen az egyik legeldugottabb ház Los Angelesben, így a privát szféra garantált.

A ház biztonságosan el van bújva a természetben, mélyen fekszik Brentwood egyik legismertebb kanyonjában, egy magánúton és egy hatalmas bejárati kapu mögött, amely hatékonyan védi a 890 négyzetméteres ingatlant a kíváncsi tekintetek elől.

A kaputól egy kanyargós felhajtó vezet a ház előtti kocsimegállóhoz. Az angol vidéki stílusú kastély mellett három autónak elegendő garázs áll.

Reese Witherspoon új kúriája, felülről

Az 1993-ban épült házban van 7 fürdőszobás hálószoba plusz még két önálló fürdőszoba is. A kőburkolatú homlokzat mögött óriási előcsarnok fekszik sötétbarna keményfa padlóval, sötétbarna mennyezeti gerendákkal és elegáns lépcsővel.

Reese Witherspoon új kúriája, előcsarnok

A nyilvános helyiségek között van a kandallóval felszerelt nappali, faburkolatú könyvtár, hivatalos étkező és egy meghitt reggelizőterem a konyha mellett.

Reese Witherspoon új kúriája, nappaliReese Witherspoon új kúriája, könyvtárReese Witherspoon új kúriája, társalgóReese Witherspoon új kúriája, étkező

A konyhában márvány munkalapok és a rengeteg rozsdamentes készülék - nem kevesebb, mint négy hatalmas sütő- ami garantáltan le fogja nyűgözni bármely szakácsot.

Reese Witherspoon új kúriája, konyha

A hálószobákhoz az impozáns lépcsőn lehet feljutni.

Reese Witherspoon új kúriája, felső szint, galéria

Az emeleti hálószobát legjobban barlangszerűnek lehet leírni, boltozatos mennyezete szinte az eget érinti, és egy privát ülősarokkal rendelkezik, amely nagyobb, mint sok nappali. A fő emeleti szobák többségében francia ajtók vannak, amelyek a kert különböző részeire nyílnak.

Reese Witherspoon új kúriája, hálószoba

A felső szinten a képen láthatón kívül további négy családi hálószoba található, plusz két személyzeti lakosztály a földszinten a bentlakásos személyzetnek.

A fürdők közül legalább az egyikben hatalmas dupla kád található.

Reese Witherspoon új kúriája, fürdő

A gardrób szoba nagyobb, mint amekkora lakása van sokunknak.

Reese Witherspoon új kúriája, gardrób

A zöldellő és privát udvart leginkább parkszerűnek és mennyeinek lehet leírni. A szétterülő pázsit és az érett fák tucatjai úgy tűnnek, mintha egy angyal érintette volna meg, ráadásul egy méretes, sós vizű medence is elbújik a fák között. Van még ott egy szabadtéri konyha és étkező teraszok, amelyek közül néhányban van egy nagy szabadtéri kandalló.

Reese Witherspoon új kúriája, udvar, medence

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl Pierce Brosnan 100 millió dolláros családi fészke, vagy Robin Williams háza, ami nemrég (egy év hirdetés után) vevőre is talált, vagy LeBron, Bieber, és J. Lo: 3 ingatlan amit látnod kell 2020-ban, vagy Sylvester Stallone 35 millió dolláros Palm Beach-i otthona, amit nemrég vett. Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58163 megtekintés
58163
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21484 megtekintés
21484
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17630 megtekintés
17630
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9619 megtekintés
9619
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9531 megtekintés
9531
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9495 megtekintés
9495
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal