Stallone 110 milliós Los Angeles-i kúriája - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Szeretnél keresni 12000 dollárt Stallone 110 milliós kúriáján?

Stallone 110 milliós kúriája
2021.01.30. szombat
1584 megtekintés
1584

Pár napja jelent meg a külföldi és a Magyar sajtóban, hogy Stallone Los Angeles-i szuper kúriája megjelent az ingatlanpiacon. Csakhogy az egyik cikkben 110, míg a másikban 130 millió dollárról írnak. Olyan is van, ahol egy cikken belül szerepel a két ár, ezért rákerestem a hirdetésre, amit meg is találtam a realtor.com oldalán, ahol a képeken kívül egy új érdekességet is felfedeztem.

Lássuk először a kúriát, amit a Stallone házaspár árul

A realtor.com-on a hirdetési ár 110 millió dollár, így ez a kérdés egyértelműen eldőlt. 3,5 hektáros telken fekszik a mediterrán stílusú, közel 2000 négyzetméteres, nyolc szobás és 12 fürdőszobás szupervilla, amiben még Rocky szobor is van, ami vélhetőleg nem képezi az eladás tárgyát. A kúria 1994-ben épült. Van hozzá 8 állásos garázs is, hogy ne legyen probléma az autó gyűjtemény elhelyezése sem. A szupervillához páratlan kilátás is tartozik. A szomszédokra se lesz panasza annak, aki megveszi ezt a fényűző házat. A közelben lakik Denzel Washington, Justin Bieber, Mark Wahlberg és Eddie Murphy is. Jöjjenek is a képek:

stallone kúriájastallone kúriájastallone kúriájastallone kúriájastallone kúriájastallone kúriájastallone kúriájastallone kúriájastallone kúriájastallone kúriája

A 12000 dollár

Mit kell tenni a 12000 dolláros jutalomért? Csupán meg kell venni ezt a szuper kúriát a realtor.com oldalán olyan ingatlanügynöktől, akivel a realtor.com leszerződött. A visszatérítés a vételár 0,3%-a amit készpénzben fizetnek ki a sikeres ügylet után.

Ki fizeti a jutalmat?

Az ingatlanügynökök általában az eladási ár bizonyos százalékát keresik az ügyleteken. Az ügynököknek hagyományosan sokat kell költeniük marketingre, hogy a vevőt megtalálják. A realtor.com platformmal együttműködve előzetesen elkerülhetik a költségek egy részét. Cserébe díjat fizetnek a realtor-nak, aminek egy részét a realtor átad a vásárlónak.

Hova fog költözni a Stallone házaspár?

Stallone-éket nem kell egy percig sem félteni, hogy nem lesz hol lakniuk. 2020 december végén elindítottak egy vásárlást. Erről bővebben ebben a cikkben olvashatsz róla és megnézheted a képeket is. Az új ingatlan is remek választás Nekik, és ha az eladás sikeres lesz, akkor még anyagilag is sokkal jobban járnak.

Rengeteg izgalmas ingatlan

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl Pierce Brosnan 100 millió dolláros családi fészke, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58213 megtekintés
58213
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21557 megtekintés
21557
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17936 megtekintés
17936
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9813 megtekintés
9813
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9613 megtekintés
9613
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9551 megtekintés
9551
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal