Matt Damon Los Angeles-i zen-kúriája - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
HIRDETÉS FELADÁS
INGATLAN HÍREK
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Matt Damon Los Angeles-i zen-kúriája 21 millióért jelent meg a piacon

Matt Damon Los Angeles-i zen-kúriája 21 millióért jelent meg a piacon
2021.01.22. péntek
911 megtekintés
911

A "Bourne" franchise és az "Ocean's" trilógia színésze, Matt Damon és felesége, Luciana Barroso kúriája durván 6,2 milliárd forintos áron jelent meg az ingatlanpiacon január 19-én. Matt Damon és felesége jelentős összeget kaszálhat az ingatlanon, ha sikerül majd eladniuk, mivel majdnem pontosan nyolc éve vették meg 15 millió dollárért. Remek alkalom ez most, hogy megnézzük kívül-belül milyen fantasztikus ez a zen-kúria.

A szabálytalan formájú, 2000 négyzetméteres sarokparcella a puccos tengerparti közösség egyik legjobb telke. Ezen helyezkedik el a hét hálószobás és 10 fürdős kortárs villa, mely Grant Kirkpatrick, a KAA Design keze munkája. Szinte teljes egészében magas sövény mögött rejtve és komoly biztonsági rendszerrel van védve a birtok.

Az 1250 négyzetméteres prémium kategóriás kúriában nagyon sok kézműves munka és természetes anyagok találhatók kívül és belül egyaránt.

Matt damon kúriája

Az egymással összekapcsolódó fa-, kő- és stukkó impozáns és gondosan összehangolt konfigurációjából áll össze az ingatlan, amelyek a kaliforniai modernizmus kifinomult változatát keverik össze az ázsiai és a kézműves hatásokkal. A mennyezet például fényes mahagóni.

A köz- és magánterek az átrium körül helyezkednek el. A kertre néző 10 méteres belmagasságú nappali+étkező hatalmas kő kandallóval és kőlépcsővel, valamint biliárdszalonnal és bárral rendelkezik.

Matt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriája

Külön, de mégis közeli és kényelmes médiaszalon nyílik a kertek felé. A családi szobákban padlótól a mennyezetig érő üvegfalak zökkenőmentes átmenetet biztosítanak a kert felé.

Matt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriája

A kúriában nem csak egy, hanem egyből két hatalmas gardrób is található. Az egyiknek a magasra emelt mahagóni mennyezete van, a másik különlegessége, hogy egy hosszú, karcsú tetőablak látja el fénnyel.

Matt damon kúriájaMatt damon kúriája

A földalatti szint különféle kikapcsolódási és szabadidős lehetőségeket kínál. A gyermekbarlang mellett van egy klímával szabályozott borospince és borkóstoló és egy jól felszerelt edzőterem, hogy az 50 éves sztár formában tudja tartani magát.

A kúria fél tucat másodlagos hálószobájában két külön személyzet is elszállásolható, míg a nyugodt és fényűző elsődleges lakosztályhoz tartozik egy privát terasz, remek kilátással, masszázsszoba és tágas fürdőszoba.

Matt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriája

A sűrű trópusi telepítések és a vastag sövények zöldellő és makulátlanul privát szentélyt teremtenek a külső életterek számára. A teraszos kialakítású rész mellett, amely könnyen szolgálhat meditációs kertként, van egy nagy gyep, csúszdatoronnyal, hintával és trambulinnal. A Balihoz méltó medence és egy hawaii ihletésű szabadtéri pavilon is található a birtokon, ahol szabadban lehet étkezni és pihenni a meleg nyári napokon.

Matt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriájaMatt damon kúriája

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl Sylvester Stallone 35 millió dolláros Palm Beach-i otthona, vagy Robin Williams háza, ami nemrég (egy év hirdetés után) vevőre is talált, vagy LeBron, Bieber, és J. Lo: 3 ingatlan amit látnod kell 2020-ban. Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.

A cikk forrása: dirt.com, a képeket készítette: Alexis AdamsLegnézettebb blogcikkek:

Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
13383 megtekintés
13383
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
5174 megtekintés
5174
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
4676 megtekintés
4676
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
4079 megtekintés
4079
Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.
Laknál ebben a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastélyban?
2020.10.18. vasárnap
2944 megtekintés
2944
Egy újabb különleges ingatlan, amit most potom 390 millióért bárki megvehet. A vadászkastélyt 1777 és 1779 között építtette Esterházy Miklós herceg Tamásiban. Jelenlegi tulajdonosai az 1980-1990 években, az örökségvédelmi hatóságokkal egyeztetve vissza adták régi pompáját, arculatát. Nézd meg most belülről is, hogy milyen szép helyen töltötték az urak az idejüket akkoriban.
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
2542 megtekintés
2542
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal