Sandra Bullock farmja eladósorba került - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Sandra Bullock farmja eladósorba került

Sandra Bullock farmja eladósorba került
2022.09.24. szombat
255 megtekintés
255

A színésznő birtoka 15 év után került eladósorba a napokban. A San Diego északi részén található birtokért 6 millió dollárt kérnek. A birtok 3 egybefüggő parcellából áll, melyen két különálló ház is van. A farmon az avokádó- és citrusfákon kívül még csirkeól is van.

Sandra Bullock még 2007 nyarán vásárolta meg a dombtetőn fekvő ingatlant 2,7 millió dollárért. A Palomar-hegység lábánál, a vidéki Valley Center közösségben fekvő farm egy mediterrán stílusú házzal büszkélkedhet, amely négy hálószobával és hat fürdőszobával rendelkezik közel 560 négyzetméternyi egyszintes lakótérben. A birtokról pompás a kilátás a környező hegyekre és völgyekre.

Az 1990-ben épült birtok egy hosszú, zárt feljáró mögött rejtőzik. A nemrégiben felújított főépület ékessége a hatalmas nappali, amiben egy kandalló adja a meleget. A nappali széles deszkás parkettával, boltíves fagerendás mennyezettel és francia ajtókkal rendelkezik, amelyek egy szökőkutas udvarra nyílnak.

A beépített ülőalkalmatossággal ellátott étkező csatlakozik a vidéki stílusú konyhához, amely drága La Cornue márkájú minőségű gépészettel és kamrával van felszerelve. A főházban négy hálószoba, valamint egy különálló vendégszoba található.

Egyéb felszereltségek közé tartozik egy sós vizes medence, amiben kialakítottak egy pezsgőfürdőt is, valamint biztonsági kamerák és egy Crestron okosotthon rendszer.

A főépület mellett van egy három hálószobás, két fürdőszobás különálló ház, valamint egy pavilon, műhely és a fent említett csirkeól is, ahol saját tojásokat gyűjthet.

A hirdetés szerint a vonzerőt növeli, hogy rengeteg hely van a meglévő ligetek bővítésére, szőlőültetvény telepítésére, üvegházak létesítésére. Az ingatlan hasznosítható lovas birtoknak, vagy motokrossz pálya létrehozására.

Sandra Bullock farmja - bejáratSandra Bullock farmja - szökőkútSandra Bullock farmja - étkező, konyhaSandra Bullock farmja - étkező, konyhaSandra Bullock farmja - nappaliSandra Bullock farmja - medenceSandra Bullock farmja - ház felülnézetSandra Bullock farmja - melléképületSandra Bullock farmja - csirkeólSandra Bullock farmja - látkép

Rengeteg izgalmas ingatlan Magyarországon

Ha szereted az ilyen kastélyokat, akkor itt van például a 10 év után újra eladó Vörös kastély, vagy a még mindig eladó Magyar Versailles, vagy Kádár egykori sofőrjének kastélya ami 15 éve nem talál gazdára, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a Liszkay borkúria, vagy Magyarország egyik leghíresebb pezsgőgyára.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl. Gattyán György kastélya, amit nemrég kezdett el árulni 12 milliárd forintért, vagy Travolta 20 szobás rezidenciája amit 5 millió dollárért árul, vagy Britney Spears hírhedt kastélya ami 6,1 millió dollárért kelt el újra, vagy Kevin James új óceánparti kúriája, vagy Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Egyik legnépszerűbb oldal a megveszLAK-on az eladó budapesti lakásokat listázó oldal. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Legnézettebb blogcikkek:

Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
18912 megtekintés
18912
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
10405 megtekintés
10405
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
6648 megtekintés
6648
Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
6630 megtekintés
6630
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
5326 megtekintés
5326
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
4726 megtekintés
4726
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal