Gattyán György 12 milliárdért kezdte el árulni a másik kastélyát - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Gattyán György 12 milliárdért kezdte el árulni a másik kastélyát

Gattyán György 12 milliárdért kezdte el árulni a másik kastélyát
2022.06.24. péntek
934 megtekintés
934

Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 évig próbálta meg értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát, ami végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált 2021 szeptemberében. Gattyán György most 33 millió dolláros kínálati árral kezdte el árulni a másik Beverly Hills-i kastélyát is.

Az 1992-ben épült, neoklasszicista stílusú épület egy hét hálószobás, 10 fürdőszobás főépülettel rendelkezik, amely közel 1300 négyzetméternyi lakóteret foglal magába két szinten.

A további építmények közé tartozik egy 1000 négyzetméteres vendégház, amely jelenleg edzőteremként szolgál, valamint egy négy autóból álló, az X-alakú ház oldalában diszkréten elrejtett garázs.

A 2,2 hektáros telken fekvő főépületet az utcától dús gyep és macskaköves felhajtó választja el, amelynek oszlopcsarnokos bejáratát oroszlánszobor-pár őrzi.

A magasba törő dupla bejárati ajtó a díszes belső térbe nyílik, amelyet keményfa padló, impozáns csillárok jellemeznek. A márványpadlós, dupla magasságú előcsarnokban kanyargós kovácsoltvas lépcső vezet a második szintre. Az előcsarnok felett egy Salvatore Polizzi festett üvegből készült, feltűnő tetőablakon árad be a napfény.

A kandallós nappalihoz fával burkolt étkező tartozik. Egy hangulatos családi szoba csatlakozik az ínyenc konyhához, amelyhez reggeliző sarok is kapcsolódik.

A pihenéshez és elvonuláshoz kialakított helyiségek az otthon teljes déli szárnyát foglalják el. Külön szoba van kialakítva, amely irodaként vagy olvasóhelyiségként használható.

A dupla fürdőszobák luxus felszereltséggel rendelkeznek, mint például szaunával és gőzfürdővel. A luxust növeli egy játékszoba, borospince, mozi, sporthelyiség saját koncessziós stand és egy teniszpálya.

Gattyán György kastélyaGattyán György kastélyaGattyán György kastélyaGattyán György kastélyaGattyán György kastélya
Gattyán György kastélyaGattyán György kastélyaGattyán György kastélyaGattyán György kastélyaGattyán György kastélya

Képek forrása: The Agency

Rengeteg izgalmas ingatlan Magyarországon

Ha szereted az ilyen kastélyokat, akkor itt van például a 10 év után újra eladó Vörös kastély, vagy a még mindig eladó Magyar Versailles, vagy Kádár egykori sofőrjének kastélya ami 15 éve nem talál gazdára, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a Liszkay borkúria, vagy Magyarország egyik leghíresebb pezsgőgyára.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl. Madonna elképesztő kúriája, vagy Travolta 20 szobás rezidenciája amit 5 millió dollárért árul, vagy Britney Spears hírhedt kastélya ami 6,1 millió dollárért kelt el újra, vagy Kevin James új óceánparti kúriája, vagy Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Egyik legnépszerűbb oldal a megveszLAK-on az eladó budapesti lakásokat listázó oldal. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Legnézettebb blogcikkek:

Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
18924 megtekintés
18924
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
10429 megtekintés
10429
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
6660 megtekintés
6660
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
6654 megtekintés
6654
Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
5348 megtekintés
5348
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
4751 megtekintés
4751
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal