Kevin James új óceánparti kúriája - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
HIRDETÉS FELADÁS
INGATLAN HÍREK
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Nézd meg Kevin James új óceánparti kúriáját

Nézd meg Kevin James új óceánparti kúriáját
2021.02.06. szombat
411 megtekintés
411

A napokban röppent fel a hír, hogy a népszerű színész-humorista, Kevin James óceánparti ingatlant vásárolt az egyesült államokbeli Delray Beach-en, 14 millió dollárért.

A Férjek gyöngye (The King of Queens) sztárja az ingatlanügyletek királya is lehet. A kastély 2020 májusában landolt az ingatlanpiacon 16 millió dolláros árral, de James csaknem 2 millió dollárral olcsóbban jutott hozzá.

A Randall Stofft Architects és a Stofft iKaSu Interiors által felújított és átalakított ház közel 1120 négyzetméteres. Az eredmény egy modern, stílusos hangulatú kúria, hat hálószobával, hét teljes fürdőszobával és két fél fürdőszobával. Ha James-nek tetszenek, akkor lehetősége van átvenni az otthon bútorait is.

Az ingatlanban van egy dupla szigetű konyha, egy családi szoba, iroda, pihenőhelyiség és egy bár. A szabadtéri szórakozás és pihenés is biztosított a nyári konyhának és a beépített grillnek, a fedett terasznak, a pihenőháznak és a hatalmas telken lévő medencének köszönhetően. A kúria csak néhány lépésre van a strandtól.

Az ingatlanban biztonsági kamerák, lift és öt kocsit befogadni képes garázs is található. A birtokhoz tartozik egy főház és egy vendégház is. A teraszról fantasztikus a kilátás az óceánra.

Kevin James új óceánparti kúriájaKevin James új óceánparti kúriájaKevin James új óceánparti kúriájaKevin James új óceánparti kúriájaKevin James új óceánparti kúriája

James szereti a környéket. A sztár 2016-ban egy mediterrán kúriát adott el ami a közelben volt, állítólag 26,38 millió dollárért. A színész 2012-ben 18,5 millió dollárért vásárolta meg az ingatlant, és bő hozamot kapott a négyéves beruházásából.

Cikk forrása: realtor.com. Képek forrása: Elliman.com


Rengeteg izgalmas ingatlan

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Legnézettebb blogcikkek:

Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
13383 megtekintés
13383
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
5174 megtekintés
5174
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
4676 megtekintés
4676
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
4078 megtekintés
4078
Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.
Laknál ebben a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastélyban?
2020.10.18. vasárnap
2944 megtekintés
2944
Egy újabb különleges ingatlan, amit most potom 390 millióért bárki megvehet. A vadászkastélyt 1777 és 1779 között építtette Esterházy Miklós herceg Tamásiban. Jelenlegi tulajdonosai az 1980-1990 években, az örökségvédelmi hatóságokkal egyeztetve vissza adták régi pompáját, arculatát. Nézd meg most belülről is, hogy milyen szép helyen töltötték az urak az idejüket akkoriban.
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
2542 megtekintés
2542
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal