Nézd meg milyen elképesztő kúriát vett Madonna - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
HIRDETÉS FELADÁS
INGATLAN HÍREK
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Nézd meg milyen elképesztő kúriát vett Madonna

Nézd meg milyen elképesztő kúriát vett Madonna
2021.04.14. szerda
437 megtekintés
437

Négy évvel azután, hogy Madonna Lisszabonba, Portugália fővárosába költözött most úgy döntött, hogy újra gyökeret ver Los Angelesben és megvette a The Weeknd-től ezt a fantasztikus kúriát közel 6 milliárd forintnak megfelelő dollárért. Az új vásárlásnak lehet köze ahhoz az önéletrajzi témájú filmhez is aminek az elkészítését Madonna szeptemberben erősítette meg az Instagramon.

A kúriát a The Weeknd csaknem négy évvel ezelőtt vásárolta meg 18,2 millió dollárért, és tavaly, kezdetben túlságosan is optimistán, nem egészen 25 millió dollárért kezdte árulni. Az ár később egészen 22 millió dollárra süllyedt, míg a napokban Madonna megvásárolta 19,3 millió dollárért.

A közel 1200 négyzetméteres 7 hálószobás főépület és a 2 hálószobás vendégház automata kapukkal ellátott, közel 3 hektáros zárt birtokon áll. A főépületbe belépve a hatalmas belmagasságú előtérbe juthatunk.

Madonna új kúriája, udvarMadonna új kúriája, előtérMadonna új kúriája, előtér

Az előcsarnok melletti lépcső elég magas ahhoz, hogy még a zongora is kényelmesen elférjen alatta.

Madonna új kúriája, lépcső

A hivatalos étkezőből egy egyedi, LED-es megvilágítású borozó helység található.

Madonna új kúriája, étkezőMadonna új kúriája, borozó

A hatalmas konyha prémium minőségű felszereltséggel rendelkezik, és nem csak egy, hanem két hatalmas kőburkolatú konyhasziget is található benne.

Madonna új kúriája, konyha

A konyha szomszédságában van egy reggelizőterem és egy hatalmas családi szoba, ahol egy üvegfal egyesíti a szobát egy fűtött loggiával.

Madonna új kúriája, szoba

A konyhán és a családi szobán kívüli személyzeti szárny mellett a fő emeleten tágas vendéglakosztály, edzőterem, média szalon és fekete márvány kandallóval ellátott iroda található.

Madonna új kúriája, irodaMadonna új kúriája, médiaszoba

A fő hálószoba a második emeleten található, melyben a LED-es világítású polcok között a csiszolt kőfalba épített kandalló és a kertre néző hatalmas erkély található. Két felszerelt gardrób és egy pazarul felszerelt fürdő is tartozik a szobához.

Madonna új kúriája, hálószobaMadonna új kúriája, fürdő

A főépület mellett egy kandallóval és szabadtéri konyhával ellátott nyitott pavilon áll mely mellett közvetlenül a hatalmas, feszített vizű medence található.

Madonna új kúriája, pavilonMadonna új kúriája, medence

A lóistálló lakóterületté alakult át, melyet a kép szerint sportolásra használtak, míg az öt kocsis garázs egyedi ibolyaszínű LED világítással egyedi otthoni diszkóként is működik.

Madonna új kúriája, sportszobaMadonna új kúriája, garázs

A medenceház mögötti domboldalon egy árnyékos kilátóterasz és egy szabadtéri kosárlabdapálya található.

Madonna új kúriája, kilátóterasz

Madonna Hidden Hills-i szomszédai között van Lil Wayne, Drake, John Stamos, Dwyane Wade, Jeffree Star, Lori Loughlin és a Kardashian klán több tagja is.

Képek forrása:realtor.com

Rengeteg izgalmas ingatlan

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl Travolta 20 szobás rezidenciája amit 5 millió dollárért árul, vagy Britney Spears hírhedt kastélya ami 6,1 millió dollárért kelt el újra, vagy Kevin James új óceánparti kúriája, vagy Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például a 2 milliárdáért árult Liszkay borkúria, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Legnézettebb blogcikkek:

Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
13383 megtekintés
13383
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
5174 megtekintés
5174
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
4676 megtekintés
4676
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
4078 megtekintés
4078
Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.
Laknál ebben a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastélyban?
2020.10.18. vasárnap
2944 megtekintés
2944
Egy újabb különleges ingatlan, amit most potom 390 millióért bárki megvehet. A vadászkastélyt 1777 és 1779 között építtette Esterházy Miklós herceg Tamásiban. Jelenlegi tulajdonosai az 1980-1990 években, az örökségvédelmi hatóságokkal egyeztetve vissza adták régi pompáját, arculatát. Nézd meg most belülről is, hogy milyen szép helyen töltötték az urak az idejüket akkoriban.
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
2542 megtekintés
2542
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal