Most akár Te is megveheted Travolta 20 szobás rezidenciáját - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Most akár Te is megveheted Travolta 20 szobás rezidenciáját

John Travolta 20 szobás rezidenciája
2021.02.20. szombat
1610 megtekintés
1610

A kétszeres Oscar-díjra jelölt filmsztár úgy döntött, hogy 5 millió dollár fejében megválik a család szeretett kirándulóhelyétől a Maine-i Islesboro exkluzív, komppal megközelíthető szigetén álló, szálloda méretű kúriájától. Ha megvenni nem is akarod, nézd meg a képeket erről a szuper kúriáról.

Az 1904-ben épült és eredetileg 42 szobás kastélyt 1991-ben vásárolta a friss házas John Travolta és felesége Kelly Preston. A zsindelyes tetejű „házikót” a Peabody and Stearns építészeti cég tervezte, és építette egy bankár családnak. Travolta és felesége 1999-ben vette birtokba a kastélyt, miután Christopher Boshears dekoratőr átalakította és felújította.

A kőoszlopos kaputól kavicsos út vezet a kastélyhoz, melynek végén egy tökéletesen formázott fenyő körül körbefordul.

kapufelülnézet

Az előcsarnok kicsit olyan, mint egy szálloda előcsarnoka, meghitt beszélgető helyekkel és fantáziadús bárral. Egy hatalmas rusztikus kandalló díszíti a helyiséget.

előcsarnokelőcsarnokelőcsarnok

A margarin árnyalatú ebédlőben több mint egy tucat hely van egy csiszolt fa asztal körül.

ebédlőebédlő

A második emeleten kialakított zárt verandájáról remek kilátás nyílik a környező erdőre. A helyiségben pasztell színek uralkodnak, rengeteg egymástól különböző virágos párnával és hangulatos takarókkal, amelyek lehetővé teszik a napsütéses, de ropogós kinti hideg kényelmes élvezetét az őszi délutánokon és a harmatos tavaszi reggeleken.

veranda

A hatalmas kamrában és konyhában lévő üveg homlokzatú szekrények tucatnyi teáscsészével és tálakkal vannak megpakolva, míg a napsütötte vidéki konyha egyszerű hentesblokk-pultokkal és drága szakács minőségű gépekkel van felszerelve.

kamrakonyha

A kastély 20 hálószobájához mindössze 7,5 fürdőszoba tartozik, melyek három emeleten oszlanak el. A fő hálószoba az első két képen látható. Ehhez saját veranda is tartozik.

fő szobafő szobaszobaszobaszobaszobaszoba

A díszes szobákhoz képest a fürdők nagyon egyszerűek. Mindegyik fürdőben a vintage hangulat uralkodik.

fürdőfürdő

A 20 hálószobából tizennégy a vendégszoba van a második emeleten, melyekhez összesen csak négy fürdőszoba tartozik, míg a harmadik emeletet gyermekszárnnyá alakították át: iskolai helyiségekkel és könyvtárral, étkezővel, beépített színpaddal rendelkező színházi területtel és négy tematikus hálószobával köztük egy hercegnő szobával és egy Pán Péter szobával.

A rezidencia elég távol fekszik a parttól, de az ingatlan lenyűgöző, sűrű erdős vízi kapcsolattal rendelkezik, saját dokkolóval. A félreeső birtokhoz tartozik egy garázs is, ahol az autó- és repülőgép-gyűjtő színész egy 1977-es évjáratú Rolls Royce-t tartott. A ház hátsó részén, egy napsütötte tisztáson úszómedence is található.

Képek forrása: realtor.com

Rengeteg izgalmas ingatlan

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl Britney Spears hírhedt kastélya ami 6,1 millió dollárért kelt el újra, vagy Kevin James új óceánparti kúriája, vagy Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58163 megtekintés
58163
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21485 megtekintés
21485
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17634 megtekintés
17634
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9621 megtekintés
9621
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9532 megtekintés
9532
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9495 megtekintés
9495
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal