Barion Pixel
Hirdetés feladás - megveszLAK.hu - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Hirdetés feladás

Add el az ingatlanod mielőbb! Add fel az ingatlan hirdetésed, Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési oldalán! Évente közel 5 millió ingatlan kereső böngészi az ingatlan hirdetéseket a megveszLAK-on, ami a legnépszerűbb ingatlan hirdetési oldalak egyike. Magánszemélyek 1db ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetés 30 napig lesz érvényes, mely lejárta után bármennyiszer ingyenesen meg lehet újítani.

Hirdetés feladás regisztráció nélkül?

Bizonyára akadnak olyan hirdetési portálok is, ahol nem kérnek regisztrációt, de a megveszLAK nem ilyen. Itt a hirdetés feladás első lépése az, hogy regisztrálsz. A regisztráció körülbelül egy percet vesz igénybe. A regisztrációra azért van szükség (többek közt), mivel az ingatlan hirdetésedre kapott üzeneteket a rendszer közvetlenül a regisztrációs email címedre fogja kiküldeni (ezért ne adj meg hamis, vagy ideiglenes email címet sem).
REGISZTRÁLOK ÉS FELADOM AZ INGATLAN HIRDETÉSEM

Startapró, jófogás, ingatlan com

A címben szereplő oldalakhoz hasonló a megveszLAK is. A startapró és a jófogás nem kifejezetten ingatlan hirdetési oldal, hanem általános apróhirdetési oldal, ahol ingatlan hirdetések is vannak. Az ingatlan.com már sokkal jobban hasonlít a megveszLAK-ra. Mindkét portálon sok hasonló funkció és működés van, de egyedi megoldások is akadnak bőven.

Magánhirdetés ingatlan

Havonta több ezren írják be a google keresőbe azt, hogy "magánhirdetés ingatlan". Feltételezhetően ilyenkor a magánszemélyek által hirdetett ingatlanok között szeretnének böngészni. A megveszLAK-on külön erre dedikált oldal is van, így a magánhirdetéseket keresők igényeit is ki tudjuk szolgálni. Ha a saját ingatlanod szeretnéd eladni, akkor kihagyhatatlan a lehetőség. Már csak azért is, mert a hirdetés feladás a magánszemélyeknek ingyenes és semmilyen jutalék nincs.
REGISZTRÁLOK ÉS FELADOM AZ INGATLAN HIRDETÉSEM

Hirdetésfeladás lépései

A hirdetés feladását egy varázsló könnyíti meg, mely végigvezet a lépéseken. Ha valamiért félbemarad a hirdetésfeladás, akkor utólag is tudod folytatni. Ilyenkor a rendszer megkérdezi, hogy folytatni szeretnéd-e a hirdetés feladást, vagy szeretnéd inkább újrakezdeni. Folytatás esetén, a korábban megadott adatokat visszatölti a rendszer.

1. Lépés - Alap adatok megadása

Az első lépés, hogy kiválasztod hogy eladni, vagy kiadni szeretnéd az ingatlant, kiválasztod a főkategóriát és a főkategóriának megfelelő betöltődő alkategóriát. Mindhárom kiválasztása kötelező.
Ha ingatlan eladásnál csere is szóba jöhet, akkor mindenképpen pipáld be a "Csere is érdekel" chekboxot, hogy az ingatlan bekerüljön a csere menüpontba (is).

2. Lépés - Kiegészítő adatok

Itt lehet megadni pár fontosabb és tájékoztató adatot, ami a választott főkategória szerint változó összetételű adatlap. Ilyen adatok pl.: alapterület, telek terület, szobaszám, állapot, parkolási lehetőség, fűtés, stb.
Ezek némelyikét kötelező megadni, de javasolt a lehető legtöbbet megadni, hogy a keresők könnyebben rátaláljanak az ingatlanodra.

3. Lépés - Cím megadása

  • Ország választás: Elsőként országot kell választani. Itt az alap beállítás Magyarország. Ha külföldi ingatlant szeretnél feladni, akkor válassz országot.
  • Település: Magyarországi feladásnál segít a rendszer. A 3 karakter beírása után megjelenő listából kell válassz. Külföldi feladás esetében Neked kell beírni az adott település nevét, ezért ügyelj a helyesírásra. A település kiválasztás után a térkép rááll a kiválasztott településre.
  • Utca, házszám: Az utca és a házszám nem jelenik meg a weboldalon (senki nem fogja látni) és a rendszer sem tárolja el az adatbázisban. Mindkét adat kizárólag a térkép beállításhoz szükséges.
    Külterületi ingatlan (telek) esetén adj meg egy közeli utcát és házszámot és utána húzd át a térképen a kört az egérrel.

4. Lépés - Hirdetés adatai

  • Ár: Itt adhatod meg az eladási/kiadási árat. A beviteli mező maszkolt, ami azt jelenti, hogy csak számokat tudsz beírni és a rendszer automatikusan belerakja az ezres szeparátorokat. Többek elkövetik azt a hibát, hogy nem írják ki a nullákat. Pl. 10 millió ft eladási ár esetében nem 10000000-t írnak be, csak 10-et, így az eladási ár a weboldalon 10Ft lesz. Forinton kívül euróban is megadhatod az árat.
  • Közös költség, rezsi: Ezek megadása nem kötelező. Ha nem akarsz megadni, akkor hagyd üresen. Ne írj be 0-t. Ezeket csak forintban tudod megadni.
  • Név, telefonszám: Ha a beállításokban korábban megadtad a nevet és telefonszámot és bejelölted a checkboxot, akkor az ott megadott értékek betöltődnek ide és nem kell kitöltögesd minden újabb hirdetés feladásakor.
  • Hirdetés címe: A cím megadása kötelező. A weboldalon a cím csak akkor jelenik meg, ha a rendszer által (hirdetés kategóriájából és a településből) generált címre az ingatlant keresők ráállnak az egérrel. A cím maximum 65 karakter lehet.
  • Hirdetés szövege: A szöveg megadása kötelező, minimum 10 karakter kell legyen. A szöveg hossza jelentősen befolyásolja a hirdetés minősítési pontszámát (hosszabb szöveg több pontot kap és előrébb jelenik meg a találati listában). A szöveget érdemes már korábban megírni és csak beilleszteni ide. Figyelem felkeltő szöveg írásról érdemes elolvasni a cikket.
A TOVÁBB-ra kattintás után a rendszer elmenti a hirdetést az adatbázisba.

5. Lépés - Képek feltöltése

Maximálisan 20db képet adhatsz meg. Az első kép (bal felső) lesz a hirdetési listákban megjelenő kép. Célszerű fekvő formátumú képet választani ide. A képek egyenként maximálisan 25 megabyte méretűek lehetnek. A hibás méretű és formátumú (nem jpeg) képek azonnal törlődnek a fájlfeltöltő képlistájából.

A képek sorrendjén egérrel áthúzással lehet változtatni. A funkció kizárólag asztali böngészőben működik, mobilon nem.

A képeket a kép alatti ceruza ikonra kattintás után tudod szerkeszteni (forgatni, tükrözni és vágni).

A BEFEJEZÉS gombra kattintással készen is vagy a hirdetés feladásával. A hirdetést utólag is tudod szerkeszteni.
REGISZTRÁLOK ÉS FELADOM AZ INGATLAN HIRDETÉSEM

Nézd meg videón, hogy milyen egyszerűen és gyorsan lehet regisztrálni és feladni a hirdetést

Hirdetést és eladást segítő cikkek

A megveszLAK-on nem csak hirdetést adhatsz fel ingyen, hanem ingatlan hirdetéssel kapcsolatos hasznos tanácsokat is kaphatsz. Ezekből válogattuk ki a legfontosabbakat alább.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
18539 megtekintés
18539
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő jelöltek.Olvasd el az alábbi tippeket, hogy ütős hi...
9 tipp a jó ingatlanhirdetés fotók készítéséhez
2020.02.16. vasárnap
2828 megtekintés
2828
Az ingatlan hirdetési portálok tele vannak rossz minőségű, vagy egyenesen katasztrofális képekkel hirdetett ingatlanokkal. Pedig a sikeres értékesítéshez a fotók nagyon fontosak.A potenciális érdeklődők a fotó nélküli (kivéve a telkek), vagy csúnyán fotózott hirdetéseket többnyire meg se nézik, az eladók meg várják a csodát. Ha az ingatlanodat gyorsan, jó áron szeretnéd eladni, fontos, hogy jó minőségű, informatív képeket készíts a hirdetéshez. E...
Eredményes lakás, ház eladás fontos eleme az alaprajz!
2020.02.16. vasárnap
2436 megtekintés
2436
Ebből a cikkből megtudhatsz minden lényeges információt arról, hogy miért és hogyan készíts alaprajzot az ingatlan hirdetésedhez (hogyan állj neki az alaprajz készítésnek a felméréstől az elkészítésig). Azonnal használható tippeket és működő megoldásokat ismerhetsz meg.
Lakásfelújítás eladás előtt?
2020.03.01. vasárnap
1691 megtekintés
1691
A lakáseladás előtt mindenképp érdemes elgondolkozni a felújításon is. A vásárlók általában kevésbé szeretik a felújítandó ingatlanokat, inkább a jó állapotú lakásokat keresik. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ingatlanról van szó, illetve, hogy milyen munkákat szeretnének elvégezni. Felújítás előtt alaposan át kell gondolni, hogy mit éri meg megcsinálni és mit nem. Ebben próbálunk meg segíteni Neked.
10 teendő ingatlan eladás előtt
2021.05.17. hétfő
1373 megtekintés
1373
Egy ingatlan eladása sok esetben érzelmi kérdés, hiszen egy olyan vagyontárgyától válik meg a tulajdonos, melyben évekig, évtizedekig élt, amihez élmények kötik, így gyakorlatilag életének egy szakaszát zárja le az eladással. Ezért is fontos kérdés, hogy hogyan és kivel vágsz bele az ingatlaneladásba. Az ingatlaneladás ugyanis nem egyszerű dolog, néhány ötlettel azonban segítünk, ha inkább magad oldanád meg ingatlanos nélkül. Íme, néhány fontos l...
Ingatlan eladás menete
2021.12.22. szerda
1643 megtekintés
1643
Az ingatlan eladása sokszor hosszú és körülményes folyamat. Az internet és az ingatlan hirdetési portálok terjedésével egyre többen gondolják úgy, hogy az ingatlan eladáshoz nem akarnak igénybe venni ingatlanos szakembert. Van, akinek sikerül is eladni a saját ingatlanát, de sokan a végén mégis csak engednek az ingatlanosok ajánlatának a sikertelen próbálkozások után. Lássuk, hogy miből áll az ingatlanosok munkája.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal